>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

System na live

quba95 3

quba95

Użytkownik
Cześć. Nie wiem może i był taki system (jeżeli był to proszę napisać wraz z linkiem do tematu)
System polega na graniu u bukmachera live i jednoczesnym oglądaniu meczu w tv. Ostatnio oglądając mecz w telewizji który był emitowany na żywo patrzyłem na stronę bukmachera bet 365 na ten sam mecz. Zobaczyłem że bukmacher ma opóźnienie w przeciwieństwie do tv. Można obstawiać kto trafi bramke itp (w zależności od oferty buka). Wiem takich meczy co jest w tv i na live jest mało ale jak widać to jest czysty zysk.
Proszę o komentarze

A 11

asdfghjk

Użytkownik
Młody człowieku, jak nie masz pomysłu na grę, to zostaw to w spokoju.
Stosowanie takich praktyk może się skończyć blokadą konta, później się ludzie dziwią dlaczego nie mogą wypłacić pieniędzy ani odzyskać pieniędzy.
Kolejną sprawą jest fakt, że bukmacherzy mają przetwarzanie zakładów live, więc zanim zakład zostanie zaakceptowany padnie bramka, a zakłady natychmiast zostaną zablokowane.

J 6

josed

Użytkownik
Blokada konta to w sumie pół biedy można powiedzieć.
Taka zabawa może się skończyć tym, że zaliczą Ci wygraną, a po jakimś czasie jednak anulują i może się okazać, że będziesz miał stan konta na minus. Nie ma co się bawić w takie coś, niezwykle rzadko to przejdzie.

marian78 20

marian78

Użytkownik
wszyscy gadaja nie rób
a Bet365 ma to gadanie w tyłku, bo to poważny buk
i niczego nie blokuje
podobno Betfair to już wogóle ma w tylku te wasze straszenia
a propos
takich opóźnień jest strasznie mało, ale jak się trafi to stawiamy kilka tysięcy i może być ładnie : &gt;

S 0

sexy19941

Użytkownik
quba nie wiem o jakich opóźnieniach tu mówisz ,jednak z tego co ja zauważyłem stawiając live w bet365 występuje przetwarzanie kuponu,nie wiem jak jest to przy piłce nożnej ale w siatkówce i koszykówce jest to około 4-5 sekund

Do góry Bottom