>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System na grę

mycute 52

mycute

Użytkownik
Witam​

Po krótkiej przerwie wracam do gry na bwin.com . Moja poprzednia gra nie była do końca udana, co prawda zdarzały się wzloty ale były także bolesne upadki...

Posiadam kapitał około 1000 zł i zastanawiam się jak grać, mam na myśli trzy warianty i prosiłbym doświadczonego gracza o pomoc i ewentualne sugestie.

Kupony będę konstruował w oparciu o mecze piłki nożnej z minimalnym kursem 1.5 po 3 wydarzenia na kuponie. Tak więc minimalny kurs kuponu kombi będzie około 3.00-3.30 a maksymalny w przypadku wyboru 3 meczy z kursem 2.0+ , około 8.00-10.00

Wariant nr. 1
Gra za płaską stawkę. W przypadku kapitału 1000 zł myślę żeby zacząć grę po 20 zł na kupon

Wariant nr. 2
Gra progresją na kursy w/w od 3.00-10.00 ze stałym zyskiem np. 10 zł

Wariant nr. 3
Gra za 2-3% kapitału głównego

Prosiłbym o porady i opinie
Z góry dziękuję

S 440

straszaksam

Użytkownik
trzy kursy 1,50 na jednym kuponie to dość dużo, szczególnie, jeśli mowa o piłce nożnej. Nie czyniłbym założenia tego typu, że musi być takie i takie ako minimum (no, chyba, że zdecydujesz się na granie progresją, aleto też odradzam).
Przede wszystkim to na początku polecałbym Ci pograć &#39;na sucho&#39;, zapisując sobie każdy wniosiony zakład i robiąc taki sobie bilans, obojętnie czy w temacie na forum, czy w excelu ;)
chodzi o to, żebyś przetestował swoją skuteczność, jak się rozkładają trafienia i ich brak i wtedy dopiero można coś wnioskować o &#39;systemie gry&#39;, jaki powinien Ci odpowiadać najlepiej, bo tak to jest wróżenie z fusów póki co, jak nikt nie wie (nawet Ty :razz: ) jakie będziesz osiągał rezultaty.

mycute 52

mycute

Użytkownik
Jak patrzyłem na swoje stare zakłady to średnia na 10 kuponów trafiałem 2-3 czyli około 20-30 % skuteczności. Coś zawsze udało mi się wygrać, ale zawsze gubiła mnie chęć szybkiego zysku, jak np. wpłacając 100 zł po jakimś czasie ugrałem z 300 zł to później stawiałem po 100 zł na zakłady pojedyncze, później po przegranej grałem va bank i ponownie trzeba było zasilić bukmachera...

Teraz mam założenie żeby nie grać już tak odważnie i trzymać się twardej zasady...

S 440

straszaksam

Użytkownik
Ja Ci proponuję jednak mniejsze ako, sprawdzenie skuteczności, no i przede wszystkim, po ugraniu konkretnej sumy, wypłać sobie część, kup coś za to itd., żebyś czuł namacalną przyjemność z obstawiania. To przezwycięży chęć, o której mówisz ;)
Przykładowo ugrasz z tego 1000zł jakieś 300, to stówkę wypłać, a za resztę graj dalej.

Do góry Bottom