>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System na gole do przerwy

sorek21 42

sorek21

Użytkownik
Od jakiegoś czasu opròcz okazji na live gram swoim opracowanym systemem i w większości przypadków mnie nie zawodzi. Chciałbym się tym z Wami podzielić i poznać opinie.Interesuje mnie czy jest coś pewniejszego co daje kurs 2,0 .

Bierzemy 3 spotkania i w każdym stawiam over 0,5 gola w pierwszej połowie.Mecze dobieram tak aby kurs ogólny wynosił minimum 2,0 . Wysokość wygranej zależy od stawki.U mnie jest to zazwyczaj 50zł . Takie granie jest bezpieczniejsze niż np stawianie 100 zł na np Barcelona strzeli przed 50:00 1,20 .

Mecze dobieram po kursach.Głównie biorę takie gdzie faworytem są gospodarze a kursy wynoszą coś koło tego 1,25 - 3 - 6 . Przy takich stawkach 0-0 do przerwy to niespodzianka.Bardziej opłaca się grać mniej znane zespoły , takie ogóry z egzotycznych lig niż gigantów typu Bayern gdzie powyżej 0,5 dają 1,14.

Dobierając mecze nawet nie patrzę na tabelę, ostatnie mecze czy ilość strzelanych goli.To wszystko jest zawarte w kursach na spotkanie. Najlepiej się gra kiedy mamy sporo spotkań równocześnie np faza grupowa LM .

Co o tym sądzicie ?

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Odradzam ci takie granie bo przerabiałem i nie tylko ja temat z over 0,5 i nic dobrego z tego nie wynika
Jeśli już koniecznie chcesz grać treble to spróbuj under 1,5 gola do przerwy też uzbierasz kurs @2,00 a nawet ponad a szanse większe...choć gwarancji nawet po wnikliwej selekcji nigdy nie ma...

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
zgadzam się z Krakusem ???? , nawet dokładna selekcja ci nie pomoże.
Ja ogółem rzecz biorąc jestem anty na granie kursów poniżej 1,7 ale każdy szuka
swego szczęścia gdzie indziej, tak czy inaczej życze wytrwałości ????

Do góry Bottom