>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System na dokładne wyniki

tomek5 0

tomek5

Użytkownik
Witam,
System polega na wybraniu 2 meczy, w których jesteśmy przekonani co do zwycięstwa jednej z nich a kursy nie są zbyt zadowalające np. ~1,25 i zagraniu kombinacji na dokładne wyniki (kursy 6.0-8.0)
powiedzmy:
manchester - fulham 1 i wisła kraków - zaglebie sosnowiec 1
zakładamy, ze moga pasc takie wyniki w obu meczach 1:0 2:0 2:1(bardzo czesto jest tak ze &quot;pewniaki&quot; wymeczaja zwyciestwo - chociazby wczorajszy juventus)
3 mozliwe wyniki w obu meczach dają 9 kombinacji:
manchester - fulham wisła kraków - sosnowiec
1:0 1:0
1:0 2:0
1:0 2:1
2:0 1:0
2:0 2:0
2:0 2:1
2:1 1:0
2:1 2:0
2:1 2:1

Warto wybierać mecze gdzie kurs na zwyciestwo danej druzyny jest niski oraz bardzo prawdopodobny jest under 2,5 gola. Dobry bedzie do tego systemu bukmacher bet-at-home bo kursy na dokladne wyniki sa tam chyba najlepsze
Ryzyko jest napewno wieksze niz stawiając kupon ako manchester 1+wisla 1 ale chyba warto zaryzykowac bo kurs kuponu ako wyniesie 1,25*1,25=1,56
a grajac tym systemem kurs wyniesie przykładowo 7*6=42 ale jako ze nasza stawke rozbilismy na 9 to 42/9=4,66.
kurs 4,66 a 1,56 chyba robi roznice?

W tym temacie chcialbym przetestować czy warto tak grać. Po kilku kuponach mozna pomyslec tez nad sposobem stawkowania, jakas progresja lub jakies inne modyfikacje np. system d&#39;alamberta itp.
Zapraszam do wpisywania propozycji meczy dobrych do tego systemu a takze gotowych kombinacji

tomek5 0

tomek5

Użytkownik
legionista to po co ludzie graja under w meczu pilkarskim przeciez 3 bramki i kupon tez szlag trafia? A tutaj ryzykujemy ze ta drużyna jednak nie strzeli tych 3 goli i przy przebitce 4,7 za dwa mecze sadze iz gra jest warta swieczki ale czy napewno pokaze czas.

lukasz17st 0

lukasz17st

Użytkownik
nie jest to głupi pomysł, ba moim zdaniem nawet świetny. Tylko widział on by mi się w progresji. Bo grając ako koło 5 i mając trochę pojęcia o sporcie moim zdaniem nie idzie stracić. Sam chyba. przetestuje ten system. Gratuluję pomysłu
Aha i najlepiej zeby faworyt chyba grał na wyjeździe, ale to jeszcze trzeba obadac

G 0

griszak

Użytkownik
Szczerze to ten system nie ma szans na sukces... a to dlatego że przyjmując dla twoich 2 meczy stawkę np. 100zł wychodzi tak:

Zakład prosty:
1,56 * 100zł = 156zł

Zakład na dok. wyniki:
100zł / 9 = 11,11zł (stawka podzielona przez il. kombinacji)

przyjmując że śr. kurs wyniesie: 4,66 mamy:
4,66 * 11,11zł = 51,77zł

Na pierwszy rzut oka wszystko nawet OK...choc zysk jest troche mniejszy niz przy zakładzie zwykłym... tylko teraz NAJWAŻNIEJSZE... przy grze tym systemem inwestujesz 100zł a wygrywasz tylko 51,77 więc jestes sporo w plecy... fakt może Ci sie trafic sr. kurs powyzej 10 ale to musiałbys miec sporo szczescia a dochodzi do tego jeszcze ryzyko ze zaspoł strzeli wiecej niz 3 bramki...

Poprawcie mnie jeśli sie gdzies pomyliłem, ale wydaje mie sie ze nie jest zabardzo opłacalny ten system... Ale gratki za pomysł ????

deniak 0

deniak

Użytkownik
no niby tak. ale w sumie to ja underow i overow tez nie polecam;)
Czemu nie polecasz? Zauważ, że przy stawianiu u/o, w porównaniu z 1X2 czy innymi opcjami już na starcie masz 50% szans na trafienie. A swoją drogą, ze np. czerwona kartka może wypaczyć wcześniejszą analizę meczu i statystyk. Takie życie ????
Minus tego systemu jest taki, że w meczu słabeusz-pewniak zawsze może się zdarzyć pogrom i na to trzeba się nastawiać. Typowanie takich wyników underowych byłoby dobre w ligach gdzie pada mało bramek - np. francuska, tyle, że tam częęęęsto są remisy, a tego Twoja rozpiska nie uwzględnia.
Tomek, jeśli będziesz to testował, zamieść wyniki, ewentualnie link do tematu jeśli będziesz takowy prowadził.
pozdro

G 0

griszak

Użytkownik
griszak 11,11 mnozysz przez 42 wiec wygrana wyniesie 466,66
Faktycznie... nie do końca zrozumiałem treśc wiadomosci... Jest tak ak powiadasz tomek5...a wiec nawet warto spróbowac tym systeme.
Przepraszam za wprowadzenie zamieszania przez moją nieuwage!!

Do góry Bottom