>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System MLB

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
Chciałem Wam przedstawić bardzo skuteczny system gry dotyczący MLB. Cały system jest bardzo prosty, bowiem polega na graniu pierwszego inningu w meczu, a dokładnie zakładu: Czy będzie zdobyty punkt w 1 inningu? My gramy, że punkt zostanie zdobyty (czyli opcja TAK). Niby nic trudnego ktoś powie, ale cały kruczek tkwi w doborze drużyn! I tu już takie łatwe zwykle nie jest...
Jak wiemy mecze MLB rozgrywane są najczęściej w 3-meczowej serii, tzn. że jedna para drużyn gra ze sobą 3 mecze w 3 kolejne dni. System zakłada, że przynajmniej raz w tych spotkaniach zostanie zdobyty punkt przez jedną z drużyn w 1 inningu. Gramy progresywnymi stawkami, zaczynając od 1, potem 2 i kończąc na 4 jednostkach (no chyba, że kurs będzie bardzo niski, to wtedy gramy tak, by wyjść na plus). W ten sposób na pewno będziemy na plusie - no chyba, że ani razy drużyny nie zapunktują w 1 inningu, ale takiej opcji nie zakładamy. Czasem zagramy tak, że już jeden (albo dwa) mecz się odbył między tymi ekipami - wtedy, przy ewentualnej porażce przeniesiemy nasz kapitał na inne spotkanie.
Jak będziemy liczyć systemowe statystyki (wygrane i przegrane)? Typ jest grany na jedną parę drużyn, więc można powiedzieć, że nasz mecz może trwać maksymalnie do 3 dni. Jeśli w ciągu tych 3 dni nie trafimy tego co założyliśmy, wówczas policzymy go jako nietrafiony. Może nie jest to do końca jasne, ale wszystko mam nadzieję wyjaśni się podczas gry.
Czasem zdarzy się, że serię będą 2-meczowe, dlatego jak nie wejdzie to skończymy grę na 2 poziomie, albo przeniesiemy 3 poziom (grę za 4j) na inne spotkanie. Wszystko zależeć będzie od par i pitcherów.
Zapytacie gdzie można grać takie zakłady na MLB - otóż z tego co patrzyłem, na pewno znajdziemy je w bet365 (nie wiem jak w innych bukach). Mało tego, bet365 oferuje nam masę innych zakładów na różne inne dyscypliny (w tym szeroką ofertę na sporty amerykańskie) oraz ma bardzo szeroką ofertę zakładów LIVE. Dlatego jeśli jeszcze ktoś nie ma tam konta, to gorąco zachęcam go do założenia.

pozdrawiam
p.s. żeby była jasność - system nie jest mojego autorstwa, pochodzi z jednego z amerykańskich serwisów!

proszę ???? znalazłem ???? to o co dużo osób chciało;) 77-9

Do góry Bottom