>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

System "milenium"

K 0

koniki

Użytkownik
Wpadłem na genialny system, który daje bardzo wysokie zyski, do nie dużego kapitału. System, który postanowiłem nazwać milenium:grin:, testuje od 3 dni. Polega on na odpowednim dobraniu gonitwy w ciagu dnia występuja (4-5) gonitw. Nastepnie odpowednim wejsciu w rynek, nie moze byc ono pózniejsze niz 10min do wyścigi. Ostatnim warunkiem jest odpowienie wejscie lay, które dzieki dzwigni daje dobry efekt. No i oczywiście doświadczenie.
Poniżej zamieściłem kilka srenow

favago 69

favago

Użytkownik
Na darcie biore głownie niskie laye i gdy kurs pojdzie o 1-2 ticki sprzedaje. Odpowiedni kapitał daje efekty
Co znaczy dla Ciebie odpowiedni kapitał? Nie pytam już o szczegóły. Ale bardziej 500 euro czy 1k? Może więcej?

marian78 20

marian78

Użytkownik
jako dodatkowe źrodło dochodu dart - czemu nie - nie próbowałem ale specyfika tego &#39;sportu&#39; sprzyja zakładom - tempo zmian wyniku nie jest wysokie
natomiast mało jest darta, więc do grubszego działania to już taki średni - tak mi sie zdaje

K 0

koniki

Użytkownik
Myśle, że mając kapitał 300-500e. Można już czerpac wysokie profity. No darta nie jest za dużo. Ja w ciagu roku handluje praktycznie tylko na tenisie. Teraz nie ma tenisa to probuje konni, darta i pilki. Na darcie sie troszke znnam, a do tego na tym turnieju obroty są imponujące wiec warto handlowac.

K 0

koniki

Użytkownik
Prowadze teraz jeszcze obserwacje nad 2 sposobami gry. Na koniach przestestowalem system na 200 wyscigach. Jezeli ktos jest zainteresowany nawiazaniem wspolpracy. To pisac

W 0

wsed98

Użytkownik
milenium system - myślę że był bym zainteresowany

Ostrowiec - z tąd jestem jesli to nie przeszkadza, to moglibysmy bliżej pogadac na ten temat.

Do góry Bottom