>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System LAY 0-0HT i LAY AU - co myślicie???

alowy 5

alowy

Użytkownik
Ostatnio dużo myślę nad czymś takim: Stawiamy na giełdzie zakładów Betfair LAY 0-0 HT (kurs ok 3,00) przykładowo za 10j. Zobowiązanie mamy ok 20j.
Jednocześnie stawiamy na LAY AU (jakikolwiek inny wynik) (kursy ok 13). Stawiamy tak aby w razie 0-0 do przerwy można było na tym AU odegrać stratę z 0-0HT. Tak więc stawiamy 20j - zobowiązanie 240j.
Scenariusze:
1) Do przerwy jest 0-0 więc przegrywamy 20j z pierwszego zakładu, ale mamy jeszcze zakład LAY AU. Przeważnie z moich obserwacji wynika, że jeśli do przerwy utrzyma się 0-0 to BACK AU podnosi się do 90-110 więc jak byśmy wyszli z rynku to zwraca nam się przegrana LAY 0-0HT.
Z obserwacji wynika że 0-0 do przerwy jest średnio w 1 na 4/5 meczy.
2) Któraś z drużyn strzela gola powiedzmy w 20 lub 40 minucie. Wygrywamy 10j z zakładu LAY 0-0 HT i mamy jeszcze zakład LAY AU. Możemy raczej wyjść z rynku tego zakładu &quot;na zero&quot; bo w momencie gdy pada gol, to BACK spada nam do poziomu zbliżonego do początkowych 13.
Możemy też odczekać chwilę bo BACK AU dosyć szybko rośnie i wyjść np. w przerwie. Istniej tutaj jednak niebezpieczeństwo że drużyna podwyższy na 2-0 lub 0-2 i LAY AU nam spadnie. Ale to już wybór indywidualny.
3) Bramka na 1-0 pada bardzo szybko np. w 5minucie. Wygrywamy oczywiście 10j z LAY 0-0HT ale pozostaje nam drugi zakład LAY AU gdzie kurs spadł z początkowych 13 do powiedzmy 4 lub 5. I tutaj mamy najgorszą sytuację która może nas udupić. Jeśli przez następne kilkanaście minut nie padnie drugi gol dla tej drużyny to BACK AU wraca nam do początkowego stanu i możemy wychodzić z rynku. Jeśli jednak (co czasem może się zdarzyć pada gol na 2-0 np. w 10minucie to wtedy musimy drżeć do końca meczu a przynajmniej to tej 60-70 minuty że mecz nie skończy się wynikiem w którym jedna z drużyn strzeli więcej niż 3 bramki.
Jeśli te dwie bramki utrzymają się do tej wspomnianej 60-70 minuty to możemy wychodzić z rynku &quot;na zero&quot;. Jeśli np. padnie 3 gol dla tej drużyny powiedzmy w 40 lub 50 minucie to decydujemy czy zostawać w rynku do końca meczu i liczyć na fart albo uciekamy z rynku po BACKU np. ok 2,00 i jesteśmy stratni dosyć mocno bo ok połowę zobowiązania czyli 100-120j

Na pewno najlepiej grać mecze gdzie są wyrównane drużyny. Nie grać meczy typu dzisiejszy Chelsea -Kopenhaga.
Poniżej 3 przykładowe mecze które przetestowałem.
MU - OM 2-1
Lay 0-0 HT (3,05) stawka: 10j - zobowiązanie 20,5j ✅
Lay AU (9,2) stawka: 24j - zobow. 196,8j w 40 minucie lay au wzrósł do 10 i mogę uciekać z rynku z 2e zysku.
Zysk ogółem: 12j

Bayern - Inter 2-3
Lay 0-0 HT (3,4) stawka: 10j - zobowiązanie 24j ✅
Lay AU (7,8) stawka: 28j - zobow. 190,4j po golu w 4 minucie na 0-1, w 17 min. mogłem wyjść z rynku bo lay AU wrócił do początkowej wartości.
Zysk ogółem: 10j

Brentford - Huddersfield 0-1
Lay 0-0 HT (3) stawka: 10j - zobowiązanie 20j ⛔
Lay AU (14,5) stawka: 24j - zobow. 324j ✅ w przerwie BACK AU wynosi 110. Mogę w tej chwili wyjść z rynku i będę ogólnie 2e na plusie. Ale chyba nie warto i poczekam do końca meczu bo nie sądzę że padnie tu sporo goli.
edit: jak widać opłacało się czekać.
Zysk ogółem: 4j
Jak widać w meczu Bayernu miałem farta. Gdyby to Bayern pierwszy strzelił gola to na pewno nie udałoby mi się wyjść tak z rynku. to samo jakby Bayern wcześniej wyrównał. Ja wyszedłem w 17 minucie a Bayern strzelił na 1-1 w 21.
A może macie jakieś sugestie co do zabezpieczeń tych najgorszych sytuacji???

itan 21

itan

Użytkownik
Witaj,czytałem już wczoraj w temacie LTD Twoje poczynania,fakt faktem że się udało zakończyc wszystko na plusie.Tylko właśnie to zobowiązanie na AU przeraża i to bardzo,w przypadku 2 szybkich bramek;które niestety mogą się zdażyc,albo właśnie jednej na początku meczu,to wtedy właściwie liabity jest pozamiatane.Fakt faktem że można nie trafic na takie spotkanie,ale może się komuś poszczęścic.Nie wiem jakby wyglądała sprawa z lay o 1,5 ,ale chyba nie pokryłoby sie z HT.Wydaje mi się że to duże ryzyko z tym AU,niemniej jednak życzę powodzenia w testowaniu.

itan 21

itan

Użytkownik
Lay o 1,5 FT,kursy lay 1,3-1,4,bez bramek w 1 połowie to urośnie do 2.0,może więcej,ale to chyba zła podpowiedz bo liabity z lay 0;0 HT masz ok 20,i właśnie sprawdzałem na sucho i nie pokrywa za wiele zobowiązania z 0;0 HT.

Do góry Bottom