>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

System kombinacyjny - prośba o ocenę

K 0

kefir92

Użytkownik
Witajcie, pomimo tego, żem młody typuję już jakieś 3-4 lata. Nigdy oczywiście na duże stawki i zawsze traktowałem to jako rozrywkę, po podliczeniu na oko ze starych kuponów i buków internetowych wyszło mi, że bilans mam około 0. Chciałbym to zmienić, dlatego pod wpływem faceta, który wygrał parędziesiat tysięcy, chciałbym (oczywiście na niższych stawkach) spróbować typować podobnym systemem.
Otóż wykoncypowałem sobie, że gdyby znaleźć 6 drużyn (3 spotkania) w których 3(gospodarze) drużyny są zdecydowanie lepsze, w lepszej formie i jednocześnie strzelają mało bramek, a także dobrze grają na własnym terenie. Pozostałe 3 (ich przeciwnicy-goście) słabsi, mało bramek strzelają, ale też mało tracą, słabo grają na wyjeździe. To można przyporządkować takim trzem meczom wyniki 1:0, 2:0 i 2:1. Przy stworzeniu 27 kombinacji (każdy wynik z każdym) przy trafieniu takiego meczu zysk jest minimum 800%. W najgorszym przypadku kurs wynosi ok. 216, w najlepszym ok. 512. Przy dodaniu do tych 3 wyników dodatkowo remisu 0:0 ilość kombinacji zwiększa się do 80, więc zysk przy takim ubezpieczeniu wciąż będzie na poziomie minimum 270%.
Proszę o opinie na temat takiego systemu, czy warto tak grać? Wydaje mi się, że gdyby brać dodatkowo pod uwagę jedynie ligi w których pada mało bramek, np. Ligue 1 bodajże 2,3 bramki na mecz, bądź Ligue 2 2,17 bramki na mecz, taki system miałby spore szanse trafienia, może nie zawsze, ale przy dobrej analizie...
Jestem otwarty na krytykę, propozycje modyfikacji. Wiem... Ameryki nie odkryłem, ale zawodowcem nie jestem i chętnie się uczę ????

aerts 78

aerts

Użytkownik
Z tym że paść może każdy inny wynik włącznie z porażką tego faworyta gospodarza, bo jak wszyscy wiemy granie nawet kursów w granicach 1.20 na kuponie akumulowanym powiedźmy składającym się z 3 zakładów jest już dosyć trudne a co tutaj mówić o twoim sposobie. To jest sport a nie matematyka i to, że w poprzednich meczach tych drużyn padało mało bramek nie oznacza w tym meczu takiego wyniku. Więc zdecydowanie odradzam takie systemu bo może w teorii wyglądają całkiem ciekawie to rzeczywistość to brutalnie weryfikuje.

Do góry Bottom