>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System Gry

kesio 0

kesio

Użytkownik
Witam!
Założyłem ten temat ponieważ może on pomóc wielu osobom a mianowicie, jaki jest wasz system gry?
Czy gracie single? ako? progresję? Czy może normalnie z dnia na dzień obstawiacie sobie jakiś kuponik?
Jakimi systemami gracie? Macie obmyślony plan gry? Czy z dnia na dzień inaczej?
Czekam na wasze propozycje, może ktoś znajdzie tu coś dla siebie...

camek 0

camek

Użytkownik
Ja grywam takim sposobem.Wpłacam np. 500 zł i bawię się meczami o kursach o łącznym AKO ok 2,00 gdy wygrywam, powoli po mału nie na siłe, podnoszę lekko stawki, ale tak jak mówie, nic na siłe, bo w przeciwnym razie lepiej te 500 zł wpłacić na pajacyka ;) oczywiście gdy osiągasz sukcesy możesz podnosić także AKO, gram tak od kilku lat i muszę powiedzieć że to jeden z moich najlepszych sposobów na podwajanie mojej mamony:wink:

dukat 7

dukat

Użytkownik
Witam!
Założyłem ten temat ponieważ może on pomóc wielu osobom a mianowicie, jaki jest wasz system gry?
Czy gracie single? ako? progresję? Czy może normalnie z dnia na dzień obstawiacie sobie jakiś kuponik?
Jakimi systemami gracie? Macie obmyślony plan gry? Czy z dnia na dzień inaczej?
Czekam na wasze propozycje, może ktoś znajdzie tu coś dla siebie...
A do czego innego służy cały ten dział???
Jak dla mnie temat do zamknięcia ????

bioly36 0

bioly36

Użytkownik
single, duble, czasem troche wiecej to zalezy jakie w danym dniu sa mecze, staram sie robic z tego AKO 1,8 - 3, nie gram za duze pieniadze, staram sie wyjmowac dziennie 10-30 zl i narazie mi to wychodzi choc u internetowych bukow gram od niedawna...oczywiscie gdy osiagne jakis prog i na koncie bedzie znacznie wiecej kaski, wtedy zaczne grac odwazniej...swojego czasu gralem tez progresja na remisy, do tego wybralem sobie udinese i musze przyznac ze wyjalem na tym sporo kasy bo przewaznie wszystko wchodzilo za 3,4 razem gdy wklad wynosil 60, 180 zl, zrezygnowalem z tego bo nie chcialo mi sie czekac kolejny tydzien na mecz a pozniej stresowac sie ze nie wejdzie, jak sie okazalo pozniej mieli dluzsza serie bez remisu...tak wiec proponuje granie singli albo dubli, cos przemyslanego za wieksza kase...pozdro

E 6

esqlap

Użytkownik
tylko i wylacznie single max 20 w miesiacu kursy od 1,4 do 2,2 - trafiam srednio 16/20 i zysk jest ???? pewnie, szału nie ma, sredni zysk to 40-60j w miesiacu (10j/typ) ale za to wiem na co mnie stac i jestem tego zysku pewien dlatego gram duzymi stawkami ???? i nie narzekam. pozdro

B 4

bongo84

Użytkownik
Obecnie gram 15tnastka. System dobry pod warunkiem, że utrzymuje się skuteczność swoich kuponów na wysokim poziomie (najlepiej od 75% w góre). W przeciwnym wypadku staje się żmudny i nudny. Doszedłem na 7 etap ale w najbliższych dniach najprawdopodobniej go zakończe, ponieważ znudził mnie troche gdyż ostatnio spadła mi skuteczność typowania i od prawie miesiąca krece sie w kólko. Może kiedyś go zmodyfikuję na swoje potrzeby a narazie póki co wymyśliłem coś takiego: http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=27889 . Do końca lutego go testuję, jeśli zda egzamin to zaczynam nim grać. Jeśli kogos by to interesowało mogę w tym wątku zamieszczać swoje wirtualne kupony :-D Pożyjemy zobaczymy.

R 0

rebmar

Użytkownik
Szukam ludzi co znają się dobrze na sporcie albo mają dobry system od wygranych podział na dwóch ???? jezeli kogoś interesuje pisac na pw ????

B 4

bongo84

Użytkownik
A w przypadku przegranych też obciążasz kosztami? :-D A tak na serio to:
1) nie ma systemów gwarantujących wygrane ( no może poza sure bets ale nie ma sensu moim zdaniem sie w to bawić dla paru PLNow )
2) to że komuś jakiś system bedzie odpowiadał nie znaczy że Tobie bedzie pasował. To zależy od wielu czynników
Więc najlepiej pogrzebać samemu choćby tutaj na forum i wybrać coś dla siebie.

Do góry Bottom