>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System gry 3/5 itd. Szukam objaśnienia.

J 0

jankoowiak

Użytkownik
Witam serdecznie bardziej doświadczonych forumowiczów. Ostatnio przeczytałem artykuł o zakładach systemowych i postanowiłem obstawić 5 meczy koszykówki w systemie 3/5. Trafiłem 3 z nich o kursach 1,22/1,24/1,27. Przegrałem dwa zakłady o kursach 1,18/1,07. Postawiłem 2 euro łącznie na 10 łączonych zakładów po 20 eurocentów. Tylko jeden z nich został przeze mnie wygrany. Chodzi mi o to, że nie rozumiem chyba tego systemu bo gdy czytałem o nim wyraźnie było napisane, że aby otrzymać zwrot należy trafić 3 z 5 meczów. Czy ta zasada działa tylko powyżej jakiś kursów ? Proszę o objaśnienie i przychylne oko na mój brak umiejętności :p Pozdrawiam serdecznie : )

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
3 z 5

System ten składa się z 10 zakładów, które są zawarte w 5 selekcjach.
Co najmniej 3 gry muszą zostać poprawnie wytypowane aby można było odebrać wygrana.

Rozpiska:

ABC
ABD
ABE
ACD
ACE
ADE
BCD
BCE
BDE
CDE

W sumie 10 kombinacji po 3 mecze.
Przy 3 meczach trafionych - 1 kombinacja na plus.
Przy 4 meczach trafionych - 4 kombinacje na plus.
Przy 5 meczach trafionych - 10 kombinacji na plus.

http://forum.bukmacherskie.com/f18/rozpiski-systemow-2-z-5-3-z-5-4-z-6-trixie-patent-itd-59.html
slabo szukales

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@jankowiak &gt;&gt; przeczytaj także o innym systemie - abyś zrozumiał ten sposób gry a przede wszystkim to , że termin &quot;wygrana&quot; odnoszący się do trafienia kombinacji zdarzeń na kuponie , nie zawsze musi oznaczać także wygraną w sensie finansowym:

http://forum.bukmacherskie.com/f57/system-2-4-a-98397.html

I dlatego o tym czy dobrze typując i trafiając będziemy także wygrani osiągając więcej niż koszt nadania systemu , zawsze decydują kursy granych zdarzeń oraz ich AKO i stawka.

.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
otrzymać zwrot należy trafić 3 z 5 meczów
tylko to nie znaczy &quot;zwrot stawki&quot; tylko &quot;jakiś tam zwrot&quot; w tym wypadku bardzo niski.W systemie nie gra się tak niskich kursów ale tego to się chyba już domyśliłeś sam.

Do góry Bottom