>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System Ekspercki - Prośba o pomoc

pitmaster 0

pitmaster

Użytkownik
Mam pomysł na System Ekspercki - typy ekspertów posortowane w pewien sposób.
Potrzebuje jednak kilku osób do przeanalizowania tego systemu jak się sprawował w przeszłości. Chodzi o lata 2006 i 2007 ... każdy miesiąc ... Jeden miesiąc to ok. 30 minut
Przeanalizowałem już 2 miesiące (Maj 2008 i maj 2007) i system daje zarobić.
Jeśli jest ktoś chętny do pomocy to zapraszam na PRV.
Jeśli nie to będę sam liczył ... i pewnie tak będzie ????

pitmaster 0

pitmaster

Użytkownik
Dzięki za wsparcie.
Rozpoczynamy testowanie.
Szczegóły systemu niedługo.
Stawka: 3x100 zł
4.2006 : 1,295 zł
5.2006 : 2,670 zł
6.2006:
.
.
.
Maj 2008: ??

pitmaster 0

pitmaster

Użytkownik
Czekamy na kolejne miesiące. Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie.
Możliwe że już jutro kolejne wyniki.
I żeby nie było wątpliwość - to nie jest progresja!

typper 2

typper

Użytkownik
Tak. Napiszę na swoim przykładzie - grasz typy VIP - ów ze wszystkich znanych Ci stron. serwisów/blogów itp bukmacherskich. Wybierasz - według własnego uznania - najlepszych typerów i grasz ich typy w ciemno płaską stawką. Cały szkopuł polega na odpowiednim doborze typerów i...śledzie na bieżąco typów, żeby żadnego nie pominąć. Jak pokazuje temat Pit...można na tym trochę zarobić. Sam tak grałem jeden miesiąc - na tym forum - i wyszło przy stawce - 10zł - 250zl na ✅, a grałem typy 20 typerów. Z tej strony byli to: CR7 i Escobar (przy 3 lub 4 progresji).

pitmaster 0

pitmaster

Użytkownik
Tak. Napiszę na swoim przykładzie - grasz typy VIP - ów ze wszystkich znanych Ci stron. serwisów/blogów itp bukmacherskich. Wybierasz - według własnego uznania - najlepszych typerów i grasz ich typy w ciemno płaską stawką. Cały szkopuł polega na odpowiednim doborze typerów i...śledzie na bieżąco typów, żeby żadnego nie pominąć. Jak pokazuje temat Pit...można na tym trochę zarobić. Sam tak grałem jeden miesiąc - na tym forum - i wyszło przy stawce - 10zł - 250zl na ✅, a grałem typy 20 typerów. Z tej strony byli to: CR7 i Escobar (przy 3 lub 4 progresji).
Tylko ten system opiera się nie na VIPach ale na najlepszych typerach amerykańskich ... ogólnie zasada podobna ale szkopuł w szczegółach.
Jedni dobrze znają się na sporcie a inni umieją analizować dobrze i wybierać z pośrod milionów typow te najlepsze...
Ten system bedzie uaktualniany.... ale mam pomysł...
Może wpiszemy tutaj waszym zdaniem najlepszych typwerów, Vipów, firmy typujace mecze...itd.
Ja zacznę :
http://www.ezwinners.com/

ps. ten CR7 i Escobar to skąd ?

Do góry Bottom