>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System dla odważnych ale czy warto ryzykować

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
No więc tak wybieramy sobie mecz w pilce nożnej gdzie kurs na gospodarza jest bardzo bardzo maly tak ze 1.20. Ja wybralem mecz Barca- betis
i wypisujemy mozliwe wyniki w pierwszej polowie.
na wygrana betis w 1 polowie kurs 10
na to ze obie druzyny w 1 polowie strzela bramke 7.75
na wynik 1-0 kurs 3
na wynik 2-0 kurs 5.50
na wynik 3-0 kurs 11
wszystko dotyczy pierwszej polowy
wszystkie wyniki oprocz 0-0 i 4-0 5-0 6-0 7-0 mamy obstawione co o tym myslicie

Ryzyko polega na tym ze zakładamy iz nie bedzie do przerwy remisu bezbramkowego, ktos moze poeiedziec ze tak samo mozna zrobic obstawiajac wynik do przerwy tylko na Barce kurs 1.50 i betis kurs 10, owszem ale z tego co wywnioskowalem remis bramkowy moze sie trafic o wiele czesciej niz ten bezbramkowy, ryzykujac zalozmy 750zl mozna ugrac 900

piszcie komentarze, mozna by grac tym system nizsza stawka ale progresja wtedy ewentualne straty byby odrobione.

Wszystkie kursy bwin

G 46

ghs

Użytkownik
Jedno pytanie - jak doszedłeś do tego, że ryzyko bezbramkowego remisu jest na tyle małe, że warto zagrać te zakłady?

A teraz odpowiem Ci, dlaczego, to co wymyśliłeś, jest do dupy.
Biorąc te wszystkie kursy do kupy (10.00, 7.75, 3.00, 5.50, 11.00) wychodzi zysk dokładnie 16,5%. Wygrasz 16,5% zysku, jeżeli będzie over 0,5 do przerwy.

Więc odpowiedz mi teraz na miły Bóg, czy nie lepiej zagrać zwykły over 0,5 po kursie 1.40 - 1.50? Lepszy zysk 40-50% czy 16,5%?

Twój &quot;system&quot; nie jest dla odważnych. On jest dla głupich.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
no faktycznie nie jest to przemysllane do konca ale na over 0.5 w polowie jest 1.22 :mrgreen: :mrgreen: chyba lepiej krac od malej stawki vabank i odkladac na kazdy poprzedni krok w razie wtopy

snap8 12

snap8

Użytkownik
a ghs jak zwykle musiał zjechac czyjś system , ale nie sposób się nie zgodzić z tym że ten system jest dupy jak sie wyraził ghs

nazghul 0

nazghul

Użytkownik
no tak ale 1.22 czyli 22% to jest nadal wyższe od 16 %... ja wogóle nie nazwałbym tego systemem tylko marnowaniem kasy :jezora:

Do góry Bottom