Chciałem zaprezentować Wam system, który sam wymyśliłem (chyba, możliwe, że gdzieś widziałem podobny dawno temu). Jak każdy system wymaga dobrego typowania. Jednakże gram nim dość długo i jestem na plusie. Poniżej założenia systemu.
Poziom / stawka / cofanie poziomów
I.............. 2 ................... I->I
II............. 2 ................... II->I
III............ 2 ................... III->II
IV............ 4 ................... IV->II
V............. 4 ................... V->IV
VI............ 8 ................... VI->IV
VII........... 8 ................... VII->VI
VIII......... 16 ................. VIII->VI
IX........... 16 ................. IX->VIII
X............ 32 ................. X->VIII
XI........... 32 ................. XI->X
XII.......... 64 ................. XII->X
XIII......... 64 ................. XIII->XII
XIV.......... 128 ............... XIV->XII
XV........... 128 ............... XV->XIV
XVI.......... 256 ............... XVI->XIV
XVII......... 256 ............... XVII->XVI
XVIII........ 512 ............... XVIII->XVI
XIX.......... 512 ............... XIX->XVIII
XX........... 1024 ............. XX->XVIII
W tym systemie na każdym poziomie gramy na AKO w okolicach 2. W przypadku, gdy zrealizujemy założenie poziomu (wygramy zakład o AKO ~2) przechodzimy do następnego. Jeśli nam się nie powiedzie postępujemy zgodnie z regułą przedstawioną w kolumnie "cofanie poziomów". Bardzo ważne jest, aby nie szukać na siłę zdarzeń pojedynczych z AKO ~2, czasem lepiej zagrać kilka zdarzeń na jednym poziomie po mniejszym kursie. Możemy nawet rozbić jeden poziom na kilka dni. Czasem jest tak, że nie ma nic ciekawego do obstawienia. Każdym systemem trzeba grać spokojnie i z głową. Ja sobie założyłem, że początkową kwota za jaką gram to 2zł, można jednak to zmodyfikować według własnych upodobań i zacząć np. od 10zł. Wystarczy postępować według zasad systemu. Przy wyższych poziomach można także grać ten sam poziom kilkukrotnie i zamiast po wygranej przechodzić wyżej powtarzamy go, a zysk z niego odkładamy.
Według mnie jest to dobry system dla osób, które grają spokojnie i nie chcą dużego zysku natychmiast. Bardzo proszę o opinie na temat systemu, którego używam i życzę szczęścia w ogrywaniu buków.
Poziom / stawka / cofanie poziomów
I.............. 2 ................... I->I
II............. 2 ................... II->I
III............ 2 ................... III->II
IV............ 4 ................... IV->II
V............. 4 ................... V->IV
VI............ 8 ................... VI->IV
VII........... 8 ................... VII->VI
VIII......... 16 ................. VIII->VI
IX........... 16 ................. IX->VIII
X............ 32 ................. X->VIII
XI........... 32 ................. XI->X
XII.......... 64 ................. XII->X
XIII......... 64 ................. XIII->XII
XIV.......... 128 ............... XIV->XII
XV........... 128 ............... XV->XIV
XVI.......... 256 ............... XVI->XIV
XVII......... 256 ............... XVII->XVI
XVIII........ 512 ............... XVIII->XVI
XIX.......... 512 ............... XIX->XVIII
XX........... 1024 ............. XX->XVIII
W tym systemie na każdym poziomie gramy na AKO w okolicach 2. W przypadku, gdy zrealizujemy założenie poziomu (wygramy zakład o AKO ~2) przechodzimy do następnego. Jeśli nam się nie powiedzie postępujemy zgodnie z regułą przedstawioną w kolumnie "cofanie poziomów". Bardzo ważne jest, aby nie szukać na siłę zdarzeń pojedynczych z AKO ~2, czasem lepiej zagrać kilka zdarzeń na jednym poziomie po mniejszym kursie. Możemy nawet rozbić jeden poziom na kilka dni. Czasem jest tak, że nie ma nic ciekawego do obstawienia. Każdym systemem trzeba grać spokojnie i z głową. Ja sobie założyłem, że początkową kwota za jaką gram to 2zł, można jednak to zmodyfikować według własnych upodobań i zacząć np. od 10zł. Wystarczy postępować według zasad systemu. Przy wyższych poziomach można także grać ten sam poziom kilkukrotnie i zamiast po wygranej przechodzić wyżej powtarzamy go, a zysk z niego odkładamy.
Według mnie jest to dobry system dla osób, które grają spokojnie i nie chcą dużego zysku natychmiast. Bardzo proszę o opinie na temat systemu, którego używam i życzę szczęścia w ogrywaniu buków.