>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System dla każdego

K 0

king353

Użytkownik
Chciałem zaprezentować Wam system, który sam wymyśliłem (chyba, możliwe, że gdzieś widziałem podobny dawno temu). Jak każdy system wymaga dobrego typowania. Jednakże gram nim dość długo i jestem na plusie. Poniżej założenia systemu.

P
oziom / stawka / cofanie poziomów
I.............. 2 ................... I-&gt;I
II............. 2 ................... II-&gt;I
III............ 2 ................... III-&gt;II
IV............ 4 ................... IV-&gt;II
V............. 4 ................... V-&gt;IV
VI............ 8 ................... VI-&gt;IV
VII........... 8 ................... VII-&gt;VI
VIII......... 16 ................. VIII-&gt;VI
IX........... 16 ................. IX-&gt;VIII
X............ 32 ................. X-&gt;VIII
XI........... 32 ................. XI-&gt;X
XII.......... 64 ................. XII-&gt;X
XIII......... 64 ................. XIII-&gt;XII
XIV.......... 128 ............... XIV-&gt;XII
XV........... 128 ............... XV-&gt;XIV
XVI.......... 256 ............... XVI-&gt;XIV
XVII......... 256 ............... XVII-&gt;XVI
XVIII........ 512 ............... XVIII-&gt;XVI
XIX.......... 512 ............... XIX-&gt;XVIII
XX........... 1024 ............. XX-&gt;XVIII
W tym systemie na każdym poziomie gramy na AKO w okolicach 2. W przypadku, gdy zrealizujemy założenie poziomu (wygramy zakład o AKO ~2) przechodzimy do następnego. Jeśli nam się nie powiedzie postępujemy zgodnie z regułą przedstawioną w kolumnie &quot;cofanie poziomów&quot;. Bardzo ważne jest, aby nie szukać na siłę zdarzeń pojedynczych z AKO ~2, czasem lepiej zagrać kilka zdarzeń na jednym poziomie po mniejszym kursie. Możemy nawet rozbić jeden poziom na kilka dni. Czasem jest tak, że nie ma nic ciekawego do obstawienia. Każdym systemem trzeba grać spokojnie i z głową. Ja sobie założyłem, że początkową kwota za jaką gram to 2zł, można jednak to zmodyfikować według własnych upodobań i zacząć np. od 10zł. Wystarczy postępować według zasad systemu. Przy wyższych poziomach można także grać ten sam poziom kilkukrotnie i zamiast po wygranej przechodzić wyżej powtarzamy go, a zysk z niego odkładamy.
Według mnie jest to dobry system dla osób, które grają spokojnie i nie chcą dużego zysku natychmiast. Bardzo proszę o opinie na temat systemu, którego używam i życzę szczęścia w ogrywaniu buków.:cool:

D 77

dalik

Użytkownik
Czyli jeżeli nie wchodzi mi np 3 razy pod rząd to przy 2j mam -6j ?
Jak wejdzie za 4 razem to dostaję 2j czyli mój budżet to Bank - 4j ?
I następnym razem gram znowu za 2j ?
Taka odwrotność progresji ?

K 0

king353

Użytkownik
I poziom to początek systemu i tylko na tym poziomie wkładamy własne pieniądze. Za każdym razem, gdy spadamy do I poziomu musimy wyłożyć pieniądze z własnej kieszeni. &quot;Cofanie poziomów&quot; chroni nas przed utratą pieniędzy w razie niepowodzenia. W progresji zwiększamy stawkę tak żeby wyjść na czysto, albo na plus. Tutaj nasz maksymalny wkład to 2zł. Jednakże tak jak pisałem każdy system wymaga dobrego typowania, bez tego będziemy tylko tracić. Przy tym systemie zalecam spokojne typowanie, nic na siłę. Nie starajmy się jak najszybciej wejść na wyższe poziomy, bo nic dobrego z tego nie wyniknie i tylko będziemy tracić i zaczynać od I poziomu.

Do góry Bottom