>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System by Arek

A 0

arek6864

Użytkownik
Witam, mam do przedstawienia system remisowy (jeżeli można nazwać to systemem), który przynosi nie duże zyski ale szansa powodzenia jest bardzo duża. A mianowicie obstawiamy 4 kupony na remisy 4 drużyn, które często remisują w lidze. Polecam ligę II francuską oraz II austriacką. Obstawiamy 4 kupony po 3 zł każdy (stawkę można dobierać samemu) - oczywiście na remisy. Nie będę się na razie więcej wypowiadać na ten temat - zobaczymy jak sprawdzi się to w praktyce. :smile:

A 0

arek6864

Użytkownik
1 KUPON:

24.08.2007

Gueugnon - Reims X 2.80 ⛔
stawka: 3zł PWK:7,60

Guingamp - Amiens X 2.80 ⛔

Nantes - Brest X 3.40 ⛔
stawka: 3zł PWK:9,20

Leoben - Parndorf X 3.20 ✅
stawka: 3zł PWK: 8,60

Wygrana: 8,60
8,60 - 12 = -3,40

A 0

arek6864

Użytkownik
2 KUPON:

25.08.2007

Albinoleffe - Spezia X 2.80

Celtic - Hearts X 4.20
stawka: 2zł PWK:7,60

Polonia B. - Groclin X 3.40
stawka: 3zł PWK:9,20

AS Monaco - Le Mans X 3.20
stawka: 3zł PWK: 8,60

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
ja bym proponował Ci granie jednych i tych samych zespołów z II francuskiej lub włoskiej bo jak tak będziesz starał się trafiaćw remisy to wątpie w powodzenie tego &quot;systemu&quot; :p ????

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
na mały ale zawsze zysk :p ???? można by wspólnie popróbować tego systemu co Ty na to Arek odezwij się do mnie na priva albo na gg wytypujemy jakieś zespoły i będziemy dawać tutaj typy co Ty na to ?? ????

G 46

ghs

Użytkownik
Myślę, że 2211kiler i remix nie mają racji. Trzymanie się tych samych drużyn to w progresji (tfu!). Jedyny klucz do sukcesu to typowanie. Arek6864 sądzi, że dostrzegł coś, co przeoczyli bukmacherzy. Jeżeli tak jest faktycznie, to granie ciągle tych samych zespołów nie ma nic do rzeczy.

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
mija się z celem stawianie remisów i co chwila zmienianie zespołów ponieważ wiadomo że każdy z zespołów wychodzi na boisko po to żeby wygrać a nie żeby zremisować a remis to wypadek przy pracy i napewno w 99% wszystkie zespoły chcą wygrać a nie remisować . Wiadomo że wypadki przy pracy się zdażają ale jak będziesz chciał tak skakać po różnych zespołach to nic z tego nie wyjdzie:p Jak bawić sięw remisy to wybrać jeden, dwa zespoły i grać progresją, chociaż sam nie ejstem zwolennikiem progresji :p

gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
Ale pierdoły napisałeś za przeproszeniem. Każdy zespół chce wygrywać, a nie remisować. Tylko zauważ, że na boisko wychodzą dwa zespoły :grin: więc remis wcale nie jest mniej prawdopodobny niż zwycięstwo którejś z drużyn.

G 46

ghs

Użytkownik
Sarkazm stąd, że nie ma się zbytnio czym chwalić, a nawet jeśli byłoby, to niech szanuje zasady forum - ten temat ma tytuł System by Arek i się go trzymajmy.

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Geslo właśnie nie:p niby jakby patrzeć na prawdopodbieństwo to wychodzi po 33% na remis porażkę i wygraną:p ale znam takiego gostka co stawia u nas w STSie co nigdy nie postawi remisu ponieważ on wyznaje zasadę że wszystkie zespoły wychodzą aby walczyć o zwycięstwo a nie żeby zremisować:p i często wyciąga grubą kasę ale to tak na marginesie. Ja uważam że lepiej jest wybrać pare drużyn i grać cały czas je niż skakać po różnych jak dla Ciebie to pierdoły to trudno to jest moje zdanie znawco

gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
Właśnie dlatego, że obie drużyny wychodzą po zwycięstwo to są remisy. :grin: Dwie drużyny naraz chyba nie mogą wygrac :roll: stąd mecze piłkarskie kończą się często wynikiem remisowym... czy to do Ciebie w żaden sposób nie dociera ? :idea:

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
wiadomo że są remisy dlatego trzeba wybrać pare drużyn i grać cały czas je :p ja i tak uważam że częściej padją zwycięstwa i porażki niż remisy :p no w sumie zależy od ligi nie mówię tu o 2 francuskiej włoskiej itp ale w większości lig padają zwycięstwa proste :p Popatrz na statystyki

G 46

ghs

Użytkownik
2211kiler - ok, ale niezależnie od tego, co pada częściej - jak chcesz wytłumaczyć to, że trzeba się trzymać jednej drużyny. Ciekawi mnie co odpiszesz, gdyż niestety twój wniosek jest bez sensu.

G 46

ghs

Użytkownik
Może naucz się najpierw pisać, zanim każesz komuś uczyć się czytać, panie Killer.

Pytałem, co według ciebie powoduje to, że trzeba się trzymać jednej drużyny. Rozumiem, że nie masz żadnych argumentów na uzasadnienie swojej tezy, skoro uciekasz się do obrażania mnie. Jeżeli ktoś coś pisze i uzasadnia to &quot;bo tak mi się wydaje&quot; albo &quot;taki jest mój sąd&quot; i jeszcze doradza innym, aby inwestowali w ten jego sposób pieniądze, to albo oszukuje ludzi, albo nie wie, o czym pisze.

okolowski 0

okolowski

Użytkownik
Ludziska skonczcie juz takie dzieciece przepychanki.

Kiler nie ma co tu na kogos najezdzac. Arek przedstawil tylko swoj system i nic wiecej, wiec nie ma powodu do jakichs klotni i obelg.

Jak dla mnie moze i by sie sprawdzil ten system ale niestety tylko na krotka mete. Mam jednak pytanie do autora. Czy probowales przynajmniej obliczac prawdopodobienstwo trafienia takich zdarzen, bo jakos sie nie doczytalem nic na ten temat?

Wedlug mnie to troche ryzykowny system bo grajac 4 zdarzeniami i wszystko na remis to troszke duzo jak na jeden kupon. Dla mnie malo prawdopodobne jest aby wszystkie druzyny w jednej kolejce zremisowany, oczywiscie jest to wykonalne jednak malo prawdopodobne.

Czekam na wieksza ilosc kuponow i moze wtedy bedzie mozna cos wiecej powiedziec o systemie Arka.

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
zakończe ten temat z panem wszystkowiedzącym g coś tam bo nie ma o nsensu proszę o zamknięcie tego tematu. Tak dokładnie jestem oszustem tak jak napisałaś masakra mam nadzieję że za twoje trafne spostrzeżenia obiją ci kiedyś buźkę bo jakbyś mieszkał w pobliżu mnie to za wyzywanie kogoś od oszustów dostałbyś trepa w nos proste

Do góry Bottom