>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System BTTS w każdej połowie-wszystkie mecze polskiej Ekstraklasy-prośba o opinie

Bragiel 0

Bragiel

Użytkownik
Absolutnie nie twierdzę, że ja taki system wymyśliłem, być może są ludzie, którzy grają tak od lat, a o tym nie wiem. W każdym razie wymyśliłem sobie następujący system-wszystkie mecze polskiej Ekstraklasy grać BTTS w każdej połowie. Czyli obie drużyny musza strzelić co najmniej jeden gol w jednej połowie. Każdy mecz sparować z każdym innym meczem.

Otrzymujemy zatem 38 meczów w jednej kolejce. Początkowo grałbym każdy kupon za 50 groszy, tyle najmniej się da w Betclic. Zatem 19 złotych tygodniowo by było wydawane. I teraz czekam, łowię na BTTS w obu połowach. Za 50 groszy 2 połączone BTTSy w obu połowach to150-200 złotych.

Gdy wpadną pierwsze BTTSY i będzie kilka stów, zwiększam stawkę do 2-3 złotych. Wtedy gram 38 meczów po 2-3 złote. Wtedy już chociaż jeden BTTS w obu połowach grany za 2-3 złote to tysiąc złotych.

Po ustrzeleniu jednego czy dwóch BTTSów w obu połowach z tysiac, sukcesywnie zwiększam stawkę i tak dalej. Czy taki system zawiera jakieś błędy? Statystycznie 10 procent meczów na świecie to BTTS w obu połowach, czyli byłoby mniej więcej 156 meczów granych w miesiącu polskiej Ekstraklasy(zależy ile jest kolejek) i jeżeli by było 15 BBTSÓW w obu połowach byłby wręcz gigantyczny zarobek bo jak wspomniałem jeden kupon grany za 2 złote gdzie są połączone mecze w których obu są BTTS w obu połowach daje tysiąc złotych, a cóż dopiero gdy grałoby się taki kupon za 20 złotych.

Czy taki system ma jakieś wady? Przypomnę-grałbym wszystkie mecze BTTS w obu połowach w polskiej Ekstraklasie, statystycznie powinno to przynosić gigantyczne dochody.
Post automatycznie złączony:

To naprawdę daje takie stawki-3 złote 10 groszy, potencjalnie daje około 1000 złotych zarobku. Przykład na następny piątek:

Załączniki

Prince de Belial 2,2M

Prince de Belial

Forum VIP
Cześć Bragiel Bragiel

Czy ma jakieś błędy? Oczywiście!

Jak wybierasz bttsy?

W ilu % spotkań w Ekstraklasie statystycznie pada btts w obu połowach?

Ile lat wstecz przeanalizowałeś wyniki i kursy?

Moim zdaniem utwórz temat jak kolega zrobił do siatkówki i próbuj na sucho. Aczkolwiek moim zdaniem w dublu masz mizerne szanse powodzenia jak będziesz grał wszystko jak leci z góry do dołu. Marże Cię zjedzą.

Waldi1979 2,7M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Z ciekawości sprawdziłem jak to wyglądało historycznie tylko w obecnym sezonie i na dzień dzisiejszy było 15 takich spotkań na 225 rozegranych, z czego trafiłbyś tylko 3 kupony, tzn na 25 kolejek były tylko 3 takie, gdzie taki typ wchodził w dwóch meczach (7, 15 i 17 kolejka), mocno uśredniając, bo nie znam kursów jakie były w tych meczach, które siadły.
Przyjmijmy dla ułatwienia stałą stawkę 1 zł na kupon
25 kolejek po 38 kuponów = 950 zł
a średni kurs kuponu niech będzie 300 (sugerowałem się twoim kuponem, który załączyłeś, bo raz mogą to być 2 mecze z kursem 28, a innym 2 mecze z kursem 12)
to do tej pory wygrałbyś 3 x po 300 zł, czyli powiedzmy, że +/- wychodzisz na zero.
Wiadomo, że może się trafić kolejka, gdzie wejdą 3,4 takie mecze (w tym sezonie ani razu nie było), ale statystycznie w tym sezonie na 25 kolejek w 13 nie było w ogóle takiego spotkania, w 9 kolejkach po jednym i w 3 kolejkach po 2 takie mecze, na pewno jeden i to niepełny sezon nie jest wyznacznikiem, ale już na takim małym wycinku widać, że nie jest tak pięknie jak to sobie wyobrażałeś.

Otrzymane punkty reputacji: +1398
Do góry Bottom