>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

System AKO: 2zł

raslion 0

raslion

Użytkownik
System piętnastka
Gramy max 2 mecze lub więcej np.3 mecze ale w tym przypadku z podpurkami. Kurs osiągnięty z tych dwóch spotkań musi wynieść około 2.00 .System składa się z 15 kroków w trakcie których w żadnym momencie nie jesteśmy na minusie . Gramy kolejne kupony z apoprzednie wygrane. Wszystko jest niżej rozpisane . Grę zaczynamy od 2 zł. A „planowo” kończymy na 768 zł. Przy każdym kroku mamy jedną możliwość przegranej ponieważ mamy zapas z poprzedniego kroku . Natomiast jeśli przegramy dwa razy to cofamy się do kroku z mniejszą stawka gdzie też możemy się raz pomylić. Wszystko wyjaśni się po przeczytaniu poniższej rozpisu.
Obliczając te stawki brałem pod uwagę zawsze kurs 2.00 1 krok Gramy za 2 zł wygrana 4 zł z tych 4 zł odkładamy do banku 2 zł czyli mamy już swoją początkową stawkę zwróconą.
2 krok Gramy ponownie za 2 zł wygrana 4 zł nic nie odkładamy
3 krok Gramy za 4 zł wygrana 8 zł odkładamy do banku 4 zł to jest to zabezpieczenie jeśli wrócimy do tego kroku będziemy mieli za co grać bez wykładania swojej kasy
4 krok Gramy za 4 zł wygrana 8 zł
5 krok Gramy za 8 zł wygrana 16 zł odkładamy 8 zł
6 krok Gramy za 8 zł wygrana 16 zł
7 krok Gramy za 16 zł wygrana 32 zł odkładamy 16 zł
8 krok Gramy za 16 zł wygrana 32 zł
9 krok Gramy za 32 zł wygrana 64 odkładamy 32 zł
10 krok Gramy za 32 wygrana 64 zł
11 krok Gramy za 64 zł wygrana 128 zł odkładamy 64 zł
12 krok Gramy za 64 zł wygrana 128 zł
13 krok Gramy za 128 zł wygrana 256 zł odkładamy 128 zł
14 krok Gramy za 128 zł wygrana 256 zł
15 krok Gramy za 256 zł wygrana 514 zł !! KONIEC
Końcowa wygrana wyniesie 768 zł ( kwota ta wyjdzie wtedy kiedy będziemy zawsze wygrywać). Nawet jeśli przy każdym kuponie pomylimy się jeden raz ale skończymy system to wygramy min. 514 zł. Cały system możemy skończyć nawet w tydzień . CO GDY POPEŁNIĘ BŁĄD? Zależy na którym kroku popełnisz te błędy jeśli np. na 2 popełnisz po kolei 2 to musisz zacząć od nowa system jeśli np. na 7 to cofasz się do 6 i tak dalej .

źródło: bet.bajo[kropka]pl
Znalazłem w sieci taki system. Chciałbym nim trochę pograć, myślę że może się sprawdzić. Co o nim myślicie ? Nie rozumiem tylko jak grać gdy popełnię błąd na poszczególnym kroku (1-15), byłby wdzięczny gdyby ktoś mi to rozpisał, wytłumaczył.
Jakiego bukmachera polecacie do tego systemu ?
Myślałem o naziemnym (STS, Totolotek) jednak tam może być dużo ciężej z racji prowizji i możliwości typowania niektórych spotkań od 3 zdarzeń na kuponie.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Jakiego bukmachera polecacie do tego systemu ?
Myślałem o naziemnym (STS, Totolotek) jednak tam może być dużo ciężej z racji prowizji i możliwości typowania niektórych spotkań od 3 zdarzeń na kuponie
W naziemnym granie progresją jest niemożliwe/nieopłacalne. Graj u internetowego to wtedy będzie miało to sens. Ja jestem przeciwnikiem progresji więc nie będę się wypowiadał.

R 23

rutra

Użytkownik
To nie jest progresja tylko system piętnastka. Jak np. przegrasz na 7. progu to tam nie pamiętam chyba do 6 schodzisz. Ale to trzeba ponad 50% skuteczności żeby ukończyć. Powodzenia. Ja też popróbuje dla underów i overów, bo ryzyko małe, właściwie tylko 2zł.

raslion 0

raslion

Użytkownik
Jak np. przegrasz na 7. progu to tam nie pamiętam chyba do 6 schodzisz.
No właśnie też tego do końca nie rozumiem jak to jest, więc jeśli ktoś to ogarnia to fajnie by było...
Ale to trzeba ponad 50% skuteczności żeby ukończyć.
Hmmm dużo ? Wydaje mi się że w większości systemów jest to minimalna skuteczność do osiągnięcia konkretnych zysków (jak się mylę to mnie popraw).
Powodzenia. Ja też popróbuje dla underów i overów, bo ryzyko małe, właściwie tylko 2zł.
Dzięki, również szczęścia życzę. Właśnie dla tego decyduje się na ten system, małe ryzyko i nie duży wkład.

A 11

asdfghjk

Użytkownik
Nie istnieje żaden system godny polecenia lub przynoszący zyski to.
Co do pytania z 1 postu: przegrywając w nieparzystym kroku cofasz się o 2 pozycje, przegrywając w parzystym kroku jedną pozycję. Ale jeśli tego nie zrozumiałeś sam, to niestety nie masz pojęcia o matematyce i obstawianiu, dlatego lepiej dla ciebie jak zostawisz to w spokoju.

Otrzymane punkty reputacji: +1
lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Nie istnieje żaden system godny polecenia lub przynoszący zyski to.

Co do pytania z 1 postu: przegrywając w nieparzystym kroku cofasz się o 2 pozycje, przegrywając w parzystym kroku jedną pozycję. Ale jeśli tego nie zrozumiałeś sam, to niestety nie masz pojęcia o matematyce i obstawianiu, dlatego lepiej dla ciebie jak zostawisz to w spokoju.
w każdym przypadku cofa się o minium 2 kroki, nie ma różnicy między parzystym, a nieparzystym, więc daj chłopakowi spokój z tymi podjazdami, każdy się kiedyś uczył

Otrzymane punkty reputacji: +1
raslion 0

raslion

Użytkownik
Ale jeśli tego nie zrozumiałeś sam, to niestety nie masz pojęcia o matematyce i obstawianiu, dlatego lepiej dla ciebie jak zostawisz to w spokoju.
Przemyślę to, swoją drogą jeśli ty tak szybko rezygnujesz przy niewiedzy/niepowodzeniu jak mi proponujesz to też chyba za daleko nie zajdziesz, więc może razem damy sobie z tym spokój...
A o moją matematykę się nie martw ;)
Mimo to dziękuje za objaśnienie.
każdy się kiedyś uczył
Ot to ;) Thx.

A 11

asdfghjk

Użytkownik
w każdym przypadku cofa się o minium 2 kroki, nie ma różnicy między parzystym, a nieparzystym, więc daj chłopakowi spokój z tymi podjazdami, każdy się kiedyś uczył
Jak się cofać o 2 kroki to ten sposób gry jest zupełnie bezużyteczny, są nikłe jak nie 0,001% szanse na dojście do 15 etapu.
Nie trafiając np. 4 kroku, cofam się do 3 i korzystam z sumy odłożonej - bilans końcowy i tak będzie się zawierał między 5xx-7xx zł, a mniejsza ilość kroków.
Autor pytał czy istnieje jakiś system, odpisałem mu grzecznie, że nie, a ty mi podjazdy na niego wypominasz.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Jak się cofać o 2 kroki to ten sposób gry jest zupełnie bezużyteczny, są nikłe jak nie 0,001% szanse na dojście do 15 etapu.
Nie trafiając np. 4 kroku, cofam się do 3 i korzystam z sumy odłożonej - bilans końcowy i tak będzie się zawierał między 5xx-7xx zł, a mniejsza ilość kroków.

Autor pytał czy istnieje jakiś system, odpisałem mu grzecznie, że nie, a ty mi podjazdy na niego wypominasz.
jeśli wliczasz, że tylko raz na jakiś czas, sporadycznie nie trafisz kuponu, że cofasz się tylko o 1 krok, to lepiej nie grać system tylko ładować valuebety ????

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
możesz rozwinąć?
może źle to napisałem, ale na pewno lepiej wychodzi się na graniu progresją u internetowego buka. Wiadomo że w naziemnych bukach ten podatek jest zabójczy. Wiem, że Ty grasz w toto, ale gdybyś grał to samo w internetowym to pewnie lepiej byś wyszedł. Nie wiem jak z tymi bonusami w toto, ale moim zdaniem jeśli progresja/ lub jakaś jej pochodna to tylko grana wyłącznie w internecie.

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
Do autora: cofasz sie po porazce zawsze o jeden krok i stawiasz tyle ile sam tam na górze napisałeś do każdego kroku.
Ryzykujesz 2 złote pod warunkiem ze skuteczność bedzie &gt; 50% a o to nie łatwo. Wiec ryzykujesz 2 x to o ile wiecej będziesz miał przegranych typów niż wygranych
Jeżeli przy kursie bliskim 2 (a niech tam, nawet 1,85) masz skuteczność &gt; lub= 50% to podaj nam Twoje typy i numer konta. Ja Ci chętnie tytułem &quot;znaleźnego&quot; oddam 10% moich zysków z Twoich typow.

Do góry Bottom