raslion
Użytkownik
System piętnastka
Jakiego bukmachera polecacie do tego systemu ?
Myślałem o naziemnym (STS, Totolotek) jednak tam może być dużo ciężej z racji prowizji i możliwości typowania niektórych spotkań od 3 zdarzeń na kuponie.
Znalazłem w sieci taki system. Chciałbym nim trochę pograć, myślę że może się sprawdzić. Co o nim myślicie ? Nie rozumiem tylko jak grać gdy popełnię błąd na poszczególnym kroku (1-15), byłby wdzięczny gdyby ktoś mi to rozpisał, wytłumaczył.Gramy max 2 mecze lub więcej np.3 mecze ale w tym przypadku z podpurkami. Kurs osiągnięty z tych dwóch spotkań musi wynieść około 2.00 .System składa się z 15 kroków w trakcie których w żadnym momencie nie jesteśmy na minusie . Gramy kolejne kupony z apoprzednie wygrane. Wszystko jest niżej rozpisane . Grę zaczynamy od 2 zł. A „planowo” kończymy na 768 zł. Przy każdym kroku mamy jedną możliwość przegranej ponieważ mamy zapas z poprzedniego kroku . Natomiast jeśli przegramy dwa razy to cofamy się do kroku z mniejszą stawka gdzie też możemy się raz pomylić. Wszystko wyjaśni się po przeczytaniu poniższej rozpisu.
Obliczając te stawki brałem pod uwagę zawsze kurs 2.00 1 krok Gramy za 2 zł wygrana 4 zł z tych 4 zł odkładamy do banku 2 zł czyli mamy już swoją początkową stawkę zwróconą.
2 krok Gramy ponownie za 2 zł wygrana 4 zł nic nie odkładamy
3 krok Gramy za 4 zł wygrana 8 zł odkładamy do banku 4 zł to jest to zabezpieczenie jeśli wrócimy do tego kroku będziemy mieli za co grać bez wykładania swojej kasy
4 krok Gramy za 4 zł wygrana 8 zł
5 krok Gramy za 8 zł wygrana 16 zł odkładamy 8 zł
6 krok Gramy za 8 zł wygrana 16 zł
7 krok Gramy za 16 zł wygrana 32 zł odkładamy 16 zł
8 krok Gramy za 16 zł wygrana 32 zł
9 krok Gramy za 32 zł wygrana 64 odkładamy 32 zł
10 krok Gramy za 32 wygrana 64 zł
11 krok Gramy za 64 zł wygrana 128 zł odkładamy 64 zł
12 krok Gramy za 64 zł wygrana 128 zł
13 krok Gramy za 128 zł wygrana 256 zł odkładamy 128 zł
14 krok Gramy za 128 zł wygrana 256 zł
15 krok Gramy za 256 zł wygrana 514 zł !! KONIEC
Końcowa wygrana wyniesie 768 zł ( kwota ta wyjdzie wtedy kiedy będziemy zawsze wygrywać). Nawet jeśli przy każdym kuponie pomylimy się jeden raz ale skończymy system to wygramy min. 514 zł. Cały system możemy skończyć nawet w tydzień . CO GDY POPEŁNIĘ BŁĄD? Zależy na którym kroku popełnisz te błędy jeśli np. na 2 popełnisz po kolei 2 to musisz zacząć od nowa system jeśli np. na 7 to cofasz się do 6 i tak dalej .
źródło: bet.bajo[kropka]pl
Jakiego bukmachera polecacie do tego systemu ?
Myślałem o naziemnym (STS, Totolotek) jednak tam może być dużo ciężej z racji prowizji i możliwości typowania niektórych spotkań od 3 zdarzeń na kuponie.