>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System Agnieszka Radwańska

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Kto tu zajrzy odrazu bedzie hahaha,ale zacznijmy od poczatku,
Agnieszka wygrała turniej w Miami zarobiła na korcie 712 tysiecy dolarów w ciagu tygodnia,dlaczego my nie możemy zarobic na niej lub na innej zawodniczce(tu licze na waszą rade kro gra ostatnio dosc stabilny tenis)
Aga rozegrała w tym sezonie 34 spotkania,przegrywajac 4-krotnie z Azaręnką w tych spotkaniach polka nie była faworytką kurs ponad 2,5.
A więc zajmijmy się resztą spotkan,nie liczac spotkan w FED cup,agnieszka wygrała 26 spotkań,tylko w dwóch spotkaniach Aga według buków nie była faworytka z wozniacki w sydney gdzie kurs na polke był 2,03 i w spotkaniu z szarapova gdzie kurs 2,28,Agnieszka nie przegrała spotkania gdzie była główną faworytką.
A więc podliczajac mecze Agi,gdzie była faworytką + wyrównane kursy z Marią i KAroliną Ako wynosi 302 jak dobrze policzyłem,czyli w 3 miesiace grajac tylko na zwyciestwo Radwanskiej przy wkładzie 100zł wyniosło by ponad 30 tysiecy,szkoda ze nie zaczełem grac 3 miesiace wczesniej,spróbujemy zagrac kolejne trzy,mecze bede podawał tu ????
jak macie inne pomysły na zawodników z ATP mile widziane,uwagi,komentarze.Po głowie chodzi Ferrer jak gra na clayu,wasze propozycje?

culepl 39

culepl

Użytkownik
Problem jest taki, że Aga nie rozegra ponownie takiej znakomitej serii i na pewno w końcu przegra jakiś mecz

roy. 187

roy.

Forum VIP
Po 1 jest to bezsensowny system bo w koncu Agnieszka przegra
Po 2 Piszesz zeby grac Age jako faworytke wiec dlaczego niby dodajesz tutaj mecze z Karolina i Sharapova gdzie faworytka nie byla?
Po 3 Nie wygralbys 30 tysiecy bo na pewno nie gralbys non stop all in, bo chyba nie chcesz mi powiedziec zalozmy nawet ze doszedles do ostatniego kroku i co dajesz za ponad 12 tysiecy na wygrana Agnieszki z Sharapova? Prosze cie......

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Wiedziałem że nie bedzie tu żadnego przychylnego komentarza,ale to był 1 kwietnia ????
A tak nawiasem piszac ja sobie zagram tym sposobem+ troszke modyfikacji.
Na dziś meczyki dwa z tenisa;Mecz Eleny Vesniny która beoni tutaj pkt z przed roku,a wiec w poierwszej rundzie mam nadzieje że sie postara i wygra dzis pojedynek.
1#
Vesnina-Dubois 1 1,31
Stawka;100zł
Betfair

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Wiedziałem że nie bedzie tu żadnego przychylnego komentarza,ale to był 1 kwietnia ????
A tak nawiasem piszac ja sobie zagram tym sposobem+ troszke modyfikacji.
Na dziś meczyki dwa z tenisa;Mecz Eleny Vesniny która beoni tutaj pkt z przed roku,a wiec w poierwszej rundzie mam nadzieje że sie postara i wygra dzis pojedynek.
1#
Vesnina-Dubois 1 1,31
Stawka;100zł
Betfair
✅7-6,7-5

2#
mecz dla mnie w 99% pewny,kurs powinnien byc w granicach 1,15,ale tylko że Reyes jest meksykaninem dlatego taka promocja

Chvojka-Reyes 1 1,33&#39;
Stawka;131zł
Bet365
gram w tych 2 bukach,gdy bedą stawki powyzej 1000 tylko betfaier.

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
✅7-6,7-5

2#
mecz dla mnie w 99% pewny,kurs powinnien byc w granicach 1,15,ale tylko że Reyes jest meksykaninem dlatego taka promocja

Chvojka-Reyes 1 1,33&#39;
Stawka;131zł
Bet365
gram w tych 2 bukach,gdy bedą stawki powyzej 1000 tylko betfaier.
✅2-1

Tak to jest ten ,system jeśli on tu nie pasuje to prosze o przeniesienie do kuponów.Poprostu gram zawodników którzy bronią pkt z zeszłego sezonu.
Takim jest właśnie dziś Volandri ,zeszło roczny finalista.
3#
Volandri-Bautista 1 1,40
Stawka;174zł
Bet365

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
No to narazie Volandri zgodnie z planem,mam nadzieje że już tego nie przegra.
Kolejny i chyba ostatni już typ w tym tygodniu ,spełniające nasze kryteria
4#
Teixeira-Checa Calvo 1 1.22
Stawka;243zł
Bet365

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
3#
Volandri-Bautista 1 1,40
Stawka;174zł
Bet365
✅ ✅✅7-5,6-4
4#
Stawka;243zł
Bet365
✅ ✅✅7-6,6-1

Myślałem że już nic nie zagram,ale jeszcze takie dwa typki ,Williams po starciu z Agnieszka wypowiadała sie ze jest w znakomitej formie i mysle że nie odpusci spotkan w Charleston,w ostatnich latach nie wystepowała,ale gdy tu grała łatwo przechodziła do min 1/16,rywalka jest Benesova,której H2H jest 3-0 dla amerykanki,benesova jeszcze nie ugrałą seta z Williams,gram zachowawaczo ,Williams wygra chociaż jednego seta,w bet 365 ,nie ma takiego zakładu więc zagrałem dwa kupony ,zwyciestwo williams i wygrana Benesovej 2-1 kurs sr,1,07
Do tego mecz nr 2,turniej w Patosi nie był rozgrywany w ostatnich 2 latach,ale gdy był rozgrywany w 2009 roku Lorenzi był finalista,forma z ostatnich tygodni zapowiada zę może powalczyc i o finał w tym roku.
5#
Williams+1,5-Benesova 1 1,07
Lorenzi-Decoud 1 1,36
Ako;1,45
Stawka;296zł

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
3#
Volandri-Bautista 1 1,40
Stawka;174zł
Bet365
✅ ✅✅7-5,6-4
4#
Stawka;243zł
Bet365
✅ ✅✅7-6,6-1

Myślałem że już nic nie zagram,ale jeszcze takie dwa typki ,Williams po starciu z Agnieszka wypowiadała sie ze jest w znakomitej formie i mysle że nie odpusci spotkan w Charleston,w ostatnich latach nie wystepowała,ale gdy tu grała łatwo przechodziła do min 1/16,rywalka jest Benesova,której H2H jest 3-0 dla amerykanki,benesova jeszcze nie ugrałą seta z Williams,gram zachowawaczo ,Williams wygra chociaż jednego seta,w bet 365 ,nie ma takiego zakładu więc zagrałem dwa kupony ,zwyciestwo williams i wygrana Benesovej 2-1 kurs sr,1,07
Do tego mecz nr 2,turniej w Patosi nie był rozgrywany w ostatnich 2 latach,ale gdy był rozgrywany w 2009 roku Lorenzi był finalista,forma z ostatnich tygodni zapowiada zę może powalczyc i o finał w tym roku.
5#
Williams+1,5-Benesova 1 1,07
Lorenzi-Decoud 1 1,36
Ako;1,45
Stawka;296zł
✅✅✅dosc pewne zwyciestwa 2-0

Na jutro dwa typy;Petrova która w Charlston zawsze osiagała minimum1/16,łatwo pokonała w 1 rundzie Duque oddajac 3 gemy h2h na korzysc petrovy z craybas,która wirtuozem na clayu nie jest,+w dzisiejszym spotkaniu brała medicala.
Drugie spotkanie to zwyciestwo Bedene,miałem go grac w pierwszej rundzie,ale trafił Bolelliego,ale druga runda bedzie mam nadzieje dla Bedene tak łatwa jak pierwsza.
6#
Petrova-Craybas 1 1,11
Bedene-Olaso 1 1,22
Ako;1,35
Stawka;429zł
bet365
kursy wpisze jutro,jak zdąze przed pracą,a jak nie to po,w miedzy czasie puszcze w pracy.

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Aż dojde do miliona ???? Skończyc wcześniej niż przed wpadką ????
7#
Johanson-Vinci 2 1,16
Stawka;579zł
Bet365
✅✅✅6-1,1-6,1-6

8#
Wozniacki-Radwanska 1 1,03
Barthel-Larsoon 1 1,071
Starace-Bautista 1 1,80
Ako;1,98
stawka;671 zł

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
8#
Wozniacki-Radwanska 1 1,03 7-6,6-2
Barthel-Larsoon 1 1,071 6-3,6-4
Starace-Bautista 1 1,80 6-4,7-5
Ako;1,98
stawka;671 zł
✅✅✅✅
Wygrana;1 328,58zł

Opis;
To że zamieszczam ,puste kupony bez zbędnych komentarzy nie oznacza to że kupony,nie są zgodne z zasadami mojego systemu.Szkoda że odpuściłem dziś Hanescu,ale trudno.Kolejne typy ukaża się dziś wieczorem,może jutro.Ale są one wogóle tu potrzebne skoro ,brak komentarzy,reputacja stoi ????

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Nie wiedziałem że tak szybko ale taka perełęczka na dziś odemnie,mam nadzieje że sie na tym nie przejade.
9#
Rodriguez-Borvanov 2 1,30
Stawka;1 328 zł
Bet365

Do góry Bottom