>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System " 3 - 2 - 1 " for real

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
Witam wszystkich !

Ostatnimi nocami myślałem nad jakimś &quot;stylem&quot; gry i wymyśliłem sobie taki oto &quot;systemik&quot; skoro jest już to w takim dziale niech się tak zwie, i chciałbym go tutaj przetestować, a raczej sprawdzić czy przyniesie zysk ten upragniony, o którego wszyscy gramy czy też popłynę sobie tutaj jak zdecydowana większość &quot;typerów&quot; test oczywiście na prawdziwe PLNy screeny będą umieszczane.
Choć nie jest to nic skomplikowanego lecz tylko 1 proste założenie i cel ukończony a do tego potrzeba &quot;aż&quot; bądź &quot;tylko&quot; 6 poprawnie wytypowanych kursów w granicach 1.9 wiadomo nie trzymamy się sztywno ale powiedzmy 1.70-2.10.

Przejdźmy do konkretów (przyjmuje kursy 1.90) :

1. Stawiamy kupon z trzech zdarzeń, kurs każdego 1.90 za 100 PLN
a) Wygrywamy kupon z trzech zdarzeń kurs łączny (1.90*1.90*1.90) = 6.95
6.95 * 100 PLN = 695 PLN i przechodzimy do pkt.2
b) przegrywamy i zaczynamy od pkt.1

c) wygrywamy i uciekamy z 7 stówkami...

2. Stawiamy kupon z dwóch zdarzeń, kurs każdego 1.90 za całą naszą wygraną z pkt. 1 w naszym przypadku 695 PLN
a) Wygrywamy kupon z dwóch zdarzeń kurs łączny (1.90*1.90) = 3.64
3.64 * 695 PLN = 2530 PLN i przechodzimy do pkt.3

c) wygrywamy i brakuje odwagi na pkt.3 bądź chłodna głowa podpowiada STOP, ale nie w tym systemie...LECIMY DALEJ!

3. Stawiamy kupon z jednego zdarzenia o kursie 1.90 za całą naszą wygraną z pkt. 2 w naszym przypadku 2530 PLN
a) Wygrywamy kupon z jednego zdarzenia kurs 1.90
1.90 * 2530 PLN = 4807 PLN i nasz system ukończony sporym zyskiem

c) wygrywamy i uderzamy w melanż...

W skrócie wygląda to mniej więcej tak, wiem łatwo jest napisać to wszystko gorzej z wykonaniem, ja się nie poddam myślę w miarę szybko bo przecież mam jak by nie patrzeć 40 szans na wystartowanie od zera z systemem a on i tak da mi zysk ok. 800 PLN zakładając, że bym trafił dopiero za 40 razem 6 typów 1.90 pod rząd. Ja w swoim teście będę raczej wybieraj NBA ewentualnie NHL bo w tym się ostatnio dobrze czuję a i kursy tam można łapać w sam raz do systemu. Domyślam się, że zaraz mnie zasypiecie wyliczeniami prawdopodobieństwa, że i tak popłynę i tak... lecz to akurat zależy od doboru typów, więc proszę sobie darować jak i bezsensowne hejty jak to przystało na Polaków...
Przyjmę na siebie krytykę podpartą konkretnymi argumentami, a jeszcze bardziej się ucieszę jak powstanie dyskusja jak ulepszyć ten system, mam kilka pomysłów ale to może w trakcie jak będzie zainteresowanie jakieś.
POWODZENIA!

==========================================

Aby nie wyjść za szybko na frajera, mój kuponik na dzisiejszą noc:

Atlanta Hawks - New York Knicks (3 kwarta) / Typ: Atlanta Hawks -2.5 @ 1.90
Dallas Mavericks - Sacramento Kings / Typ: Over 213.5 @ 1.90
Los Angeles Lakers - Golden State Warriors / Typ: Under 212.0 @ 1.90
AKO: 6.95 / STAWKA: 100 PLN / EW: 695 PLN

(Kilka słów o tych spotkaniach, Atlanta u siebie w ostatnich 4 wygranych spotkaniach 3 z nich wygrywali trzecie kwarty 15,13,15 punktami w tym ostatnie u siebie spotkanie właśnie z Knicks wynik 3 kwarty 27-12 dla Atlanty, Knicks na wyjazdach nie wygrali od 5 spotkań i w porównaniu do dzisiejszych gospodarzy bardzo słabo wchodzą po przerwach, jako dodatek dodam, że Atlanta 2 dni temu przegrała dość nieoczekiwanie właśnie z Knicks. Over w meczu Dallas i Sacramento to powinna być formalność, gospodarze odpoczywali dość długo, więc pewnie narzucą szybkie tempo a Kings to odpowiada, over jak nic. Natomiast Under w meczu Lakersów raczej statystyczny bo w ostatnich 10 spotkaniach Lakersów u siebie ani razu linia nie została przekroczona! Dodatkowo Warriors dzień po dniu nie powinni gonić nie wiadomo jak.)

i screen:

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Witaj.
Niestety muszę Cię rozczarować. Kurs 1,90 to ok. 50% szans na trafienie (ze względu na marżę) i jeżeli będziesz typował ze skutecznością właśnie 50%, to oczekiwana liczba typów, jakie musisz oddać, aby mieć 6 trafnych z rzędu to 2^6 - 2, czyli 62. Pisałem pracę licencjacką na temat oczekiwanego czasu nastąpienia sekwencji zdarzeń, więc wiem, o czym piszę.
W tym przypadku oczekiwany czas na wygraną będzie jeszcze większy ze względu na to, że możesz mieć taką sekwencję:
-++++++-
Czyli 2 typy trafione spośród trzech na pierwszym etapie (gdzie nietrafiony mecz skończył się jako pierwszy), potem wszystkie trafione w powtórce pierwszego etapu oraz jeden trafiony w drugim etapie (i zakończył się wcześniej od nietrafionego). Jest to sekwencja, w której pojawia się 6 trafionych typów pod rząd, a mimo to nic nie wygrywasz. Możesz nawet trafić oba typy w 2. etapie i nie trafić w trzecim - wówczas masz sekwencję 7 trafionych, a mimo to nic nie wygrywasz.
Musiałbyś wyszukiwać naprawdę mega valuebety, żeby cokolwiek wygrać tym sposobem, więc radzę pomyśleć nad czymś innym. Pozdrawiam.

Edit:
Przepraszam, dla 50% skuteczności, ten oczekiwany czas to nie 2^6 - 2 tylko 2^7 - 2, czyli 126.

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Ogólnie dla p - prawdopodobieństwa trafienia, oczekiwany czas na 6 trafnych typów z rzędu to:
p^6 - 1 podzielone przez p^6(p-1)
Wstawiając p=0,63 otrzymujemy 40,5, więc żeby trafić średnio za 40 razem, potrzebujesz skuteczności 63% na kursach 1,9.
Żeby wyjść na 0 potrzebujesz trafiać sześć z rzędu średnio raz na 48 razy, co miałbyś przy skuteczności 60,8%.
Musisz jeszcze wziąć pod uwagę te serie nie dające wygranej.
No i trzeba wiedzieć, że ten czas oczekiwany ma sporą wariancję i to nie będzie nic dziwnego, jeżeli po stu próbach nie trafisz ani razu, nawet przy tej skuteczności 63%.

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
Atlanta Hawks - New York Knicks (3 kwarta) / Typ: Atlanta Hawks -2.5 @ 1.90 ⛔
Dallas Mavericks - Sacramento Kings / Typ: Over 213.5 @ 1.90 ✅
Los Angeles Lakers - Golden State Warriors / Typ: Under 212.0 @ 1.90
✅
AKO: 6.95 / STAWKA: 100 PLN / EW: 695 PLN ⛔
W nocy brakło nie wiele, na dziś spróbuje coś z Włoch, analiza w głowie, za mało czasu by pisać.
Odniosę się jeszcze do kolegów, owszem matematyki nie oszukam, prawdopodobieństwo prawdopodobieństwem lecz te wszystkie wyliczenia są w moim przypadku nic nie warte gdyż zakładasz tam jakiś procent mojej skuteczności w tym przypadku 50% a jeśli mam skuteczność na poziomie 75%-80% ? Dajcie szanse i obserwujcie jak przegrywam hajs albo jak go wygram już niebawem ???? Pozdro

I kuponik na dzisiaj:

Juventus - Verona (RR handicap) / Typ: Juventus -4.5 @ 1.90
Lazio - Carpi / Typ: Over 2.5 @ 2.00
Sassuolo - Frosinone (RR) / Typ: Over 10.5 @ 1.95
AKO: 7.44 / STAWKA: 100 PLN / EW: 744 PLN

i screen:

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Jeśli masz skuteczność na poziomie 75-80% na kursach 1,9 to albo przez krótki czas, a jeżeli przez dłuższy, to znaczy, że u bukmacherów przy wyliczaniu kursów pracują debile, a gdyby tak było, to nawet narzucając marżę na kursy tacy bukmacherzy by zbankrutowali, czyli nie ma takich bukmacherów, u których możesz mieć taką skuteczność przez dłuższy czas.
Poza tym przy takiej skuteczności grałbyś spokojnie płaską stawką i spałbyś na kasie, a nie szukał cudownego systemu.
Pisząc o skuteczności 75-80% na takich kursach od razu widać, że liczysz na chwilowe szczęście, bo tylko chwilowo możesz taką skuteczność osiągnąć. A jeżeli wygrasz powiedzmy 5 razy na 100 prób tym systemem, to nie będzie to dowodzić jego skuteczności, tylko będzie pokazywać, ile miałeś szczęścia.

Otrzymane punkty reputacji: +31
Do góry Bottom