>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

SYSTEM 2 Z 3 itp

C 0

ccc11

Użytkownik
Ile muszę postawić żeby móc zagrać np systemem 2 z 3 albo 5 z 6? W sensie, że dopuszczam jeden błąd? Musze stawiać złotówke na każde zdarzenie? Dodam, że obstawiam w wzbmillenium.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Tutaj masz podane rozpiski wielu systemów:

http://forum.bukmacherskie.com/f18/rozpiski-systemow-2-z-5-3-z-5-4-z-6-trixie-patent-itd-59.html

Nie wiem jaka jest minimalna stawka na pojedynczą kombinację w zakładach systemowych w Milenium.

Jeśli minimalna stawka na pojedynczą kombinację wynosi 1 zł, to wtedy za zakład 2 z 3 zapłacisz 3 zł (bo są tam trzy kombinacje), a np. za zakład 5 z 6 zapłacisz 6 zł (bo jest tam 6 kombinacji).

Jeśli minimalna stawka na pojedynczą kombinację wynosi 2 zł, to wtedy za zakład 2 z 3 zapłacisz 6 zł, a np. za zakład 5 z 6 zapłacisz 12 zł.

C 0

ccc11

Użytkownik
to chyba nie jest takie proste bo jak byłem np w totomixie gdzie trzeba dać w normalnym zakładzie conajmniej 2 zł (aktualnie obstawiam w millenium i fortunie ale tam jest chyba podobnie) i chciałem postawić kupon 2 z 3 to babka mówiła że na każde zdarzenie trzeba dać 1 zł a nie 2. Więc nie wiem jak to jest.

J 6

josed

Użytkownik
Od Ciebie zależy ile chcesz postawić na jedno zdarzenie. Są oczywiście jakieś ograniczenia dolne i górne, ale to Ty decydujesz czy chcesz zagrać za 1 zł czy 2 zł.

raslion 0

raslion

Użytkownik
Witaj
Proponuje wejść na stronę twojego bukmachera (z tego co wyczytałem to Milenium lub Fortuna), na stronie masz dostępny e-kupon. Na pewno jest on na stronie Milenium ! Przeprowadź parę symulacji i sam zorientujesz się jak to działa.
Pozdrawiam

Do góry Bottom