>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

System 17-19% na live

M 0

megadriano

Użytkownik
System polega na graniu wybranych spotkań na live. Opieram się na kursach z Sportingbet. W niektórych meczach gdzie pada dużo bramek, kurs na na brak gola w minutach 76-90 jest bardzo wysoki. Oto przykład z meczu drużyn młodzieżowych Spartaka i Rubina Kazań (wynik po połowie 2:2) :

Na czym polega system? Po znalezieniu takiego meczu stawiamy zakład na brak gola w minutach 76-90 i czekamy spokojnie do 75 minuty. Jeśli wynik meczu pozostał bez zmian kurs na wynik nieparzysty powinien do tego momentu mieścić się w przedziale 2.35-2.50.

Jeśli wcześniej padną jakieś bramki po prostu stawiamy w 75 minucie przeciwieństwo naszego wyniku. (jeśli mamy wynik parzysty, stawiamy na nieparzysty itd.)

W rezultacie stawiamy wtedy dwa zakłady (ustalmy kurs na parzyste/nieparzyste na poziomie 2,40):

2.30 -&gt; brak gola w minutach 76-90
2.40 -&gt; parzyste/nieparzyste

Przy odpowiednim doborze stawek daje to zysk na poziomie 17,45%. Zakład jest przegrany w momencie, gdy w minutach 76-90 padnie 2,4,6,8 goli itd. Co o tym myślicie?

gajin 150

gajin

Użytkownik
Wypowiem się, bo od kilku dni testuję (z powodzeniem) system progresyjny na jedno zdarzenie w minutach 75-90. W skali kilku dni w 37% przypadków padł w tych minutach gol. W około 20% przypadków były 2 gole, 3 i powyżej jakieś 7%. ZAZNACZAM! Jest to obserwacja tylko z kilku dni, z 24 wydarzeń. Moje mecze jednak nie do końca pasują do Twoich kryteriów, gdyż staram się omijać (nauczony niedawnym doświadczeniem) meczy bez goli i gram te od 1 gola wzwyż.
W Twoim przypadku problematyczne może być, iż jeśli padnie 2 lub więcej goli, to przegrywasz podwójną stawkę. Opcję z parzystą/nieparzystą liczbą goli w meczu już sprawdzałem kilka miesięcy temu - niestety poniosłem porażkę. Czynnik ten jest zbyt losowy. Osobiście skupiłbym się na 1 opcji z brakiem gola, ale to tylko moje zdanie. Nie twierdzę, że się to nie uda, bo bez dłuższego badania nie dowiesz się jak się to przekłada na realną grę.
Moja rada: Zrób wirtualny test na wybranych spotkaniach, przeanalizuj dane i wtedy sam oceń.

gajin 150

gajin

Użytkownik
Nie będę jeszcze póki co zakładać nowego tematu, jako że ten jest bardzo zbliżony.
W ciągu 5 dni udało mi się zakończyć z sukcesem 27 progresji na gole w końcówce, 28 w trakcie. Maksymalny osiągnięty próg to 5 a i to z głupoty i nie trzymania się założeń. Nie będę się napal, i odezwę się ponownie, jeśli uda mi się nie wtopić całego banku do 50tej progresji.

Do góry Bottom