>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

^^Symulacja - VestGal^^

T 0

thevestgal

Użytkownik
Witam.
Temat będzie czysto symulacją grania za duże stawki dość pewnych zdarzeń. Pewnych oczywiście w moich oczach ???? .
Na początek:
Vasek Pospisil - Nikolay Davydenko
Typ: Pospisil @1.83 [Betfair]
Stawka: 4150 PLN (~1000 Euro)
Jako, że w swoich typach mam zamiar uwzględniać limity jakie są nakładane na lepszych graczy także nie zobaczycie tutaj typów z firm typu Bet365 etc. Typ specjalnie zagrany w Betfair gdyż wielce realny jest nawet krecz Davydenko w tym meczu. Wczoraj miał drobne problemy ze zdrowiem... .
Na koniec przypomnę, że temat jest SYMULACJĄ ???? .

T 0

thevestgal

Użytkownik
Stało się dokładnie tak jak przewidziałem ???? . Szybki krecz Nikolaya. Jedyny taki mały niedosyt to fakt, że jakieś 15 minut po moim poście kursy na Pospisil&#39;a poszły mocno w górę tj. do granicy ~2.00-2.10. Stało się tak zapewne po postach kilku cenionych na forach zagranicznych user&#39;ów, którzy typowali Denko do końcowego triumfu.
SIERPIEŃ: ✅ 3.440 PLN

L 1

lepki

Użytkownik
W Betfair trzeba pelnego seta zeby zaklad sie liczyl. Jak juz robisz symulacje to rob to realistycznie a nie wygrane z powietrza :p
PS. Myslisz ze jak kilka osob naskrobie cos na forum to kursy ida w gore? Hehe, jakby tak bylo to celowo podawali by analizy przeciwko typom na ktore graja.

T 0

thevestgal

Użytkownik
Back. Zmiana koncepcji. 30 dni - 30 typów. Dziennie będę sobie tutaj podawał jeden typ w którym będę widział value. Cel? Chciałbym aby po owych 30stu typach przyniosło to około 20j. zysku. Stawka płaska 1j na bet. Zobaczymy jak będzie ???? . Proszę tu nie śmiecić :grin:
Internacional - Gremio Porto Alegre
Typ: 2
Kurs: 3,73

T 0

thevestgal

Użytkownik
Cel? Chciałbym aby po owych 30stu typach przyniosło to około 20j. zysku. Stawka płaska 1j na bet.
Tak teraz czytam własnego posta i jest tu ew. błąd. Rzecz jasna chodzi o zysk 10-20% od zainwestowanej kwoty. A skoro zainwestowaną będzie 30j to oczekuję zysku z przedziału: 3-6j ???? a nie 20j jak wstępnie napisałem ???? . Pozdro.

Do góry Bottom