>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sympatycy PIS

napoleon 55

napoleon

Użytkownik
Witam wszystkich sympatyków PIS. Prosze tu wpisywać co myślicie dobrego o tej partii, bo miom zdanie jest jedyną której można ufać.

cineck 45

cineck

Użytkownik
Nie popieram żadnej parti, ale jak bym mnial wybierac to wybral bym PIS, bo wydają sie najbardziej uczciwi w przeciwienstwie do SLD, SO idt.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
PiS - szkoda gadać, wystarczy oglądać TV.
PO - mam mieszane uczucia co do tej partii.
Samoobrona - w ostatnim czasie Lepper zaczął kleić sensowne zdania, ale jestem neutralny co do tej partii.
LPR - j/w.
SLD - moi rodzice należą do tej partii... nawet gdyby moi rodzice byli bezpartyjni to i tak bym ich lubił bo nie przeginają jak PiS czy PO. Aha, Kalisz rulez, mój ulubiony polityk.

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
szczerze niestety w naszym kraju nie ma żadnej partii godnej zaufania, niestety nasz system polityczny jest zbyt młody aby mówić o polityce na poziomie i ludziach z nimi związanych , o co mi chodzi niestety w innych krajach np Wielka Brytania (oczywiście są czarne owce ja wszędzie ) do polityki idą ludzie którzy coś mają , osiągnęli w życiu wszystko i chcą robić coś więcej oprócz kolejnej kasy , powiązań, a ich opinia w społeczeństwie jest jak tzw. żona cezara bez skazy , powtarzam bez skazy u nas niestety odwrotnie polityk to dla mnie dorobkiewicz - taki mały Dyzma, a jaki poziom , wystarczy zobaczyć relację z obrad sejmu, Ci ludzie nawet nie sprawiają pozorów pracy zainteresowania krajem, niestety groza - dotyczy każdej opcji politycznej jaką do tej pory znałem i dowiedziałem się conieco - bo akurat niejest mi obojetna polityka , ponieważ wpływa na moje życie niestety ale jak dla mnie Wszystkim politykom na dziś mówię nie ???? , ostatnim politykiem jakiego pamiętam , którego polecam to chyba Hugo Kołątaj ,
p.s ciekawy temat ale chyba nie na to forum, nawet w &quot;parku wolnych zwierzeń&quot;
aczkolwiek chciałbym poznac opinię forowiczów

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Mnie sie chyba tak zdaje ale lepiej wybrać raz na 5 lat prezydenta czy jakiegoś kolesia do europarlamentu niz do cyrku zwanego polskim sejmem [p]osłów :]

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Odejdź szatanie ! ????
Dobrze gada.Polać mu. Oglądaliście kilka dni temu na TVNie program Sekielskiego i Morozwoskiego. Aż wstyd,że taki człowiek był wicepremierem.Na szczęście elektorat PISu i całego tego badziewia powoli umiera :jezora:

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Żadna partia w Polsce nie jest godna zaufania:

PIS-podsłuchy i inwigilowanie, mydlenie oczu o wzroście gospodarczym i spadku bezrobocia... tak spada bo jak wyemigrowało ponad 3,4 mln Polaków to pewnie że bezrobocie lawinowo w dół... tylko że pier...lą o wzroście średniej płacy w Polsce ale powinni wywalić z wliczania tej średniej sferę budżetową (min PKN Orlen bo kto to widział żeby koleś zarabiał 750tys zł miesięcznie). Bardzo dużym minusem jak dla mnie jest to że PIS nie rozliczył złodziejskiego procesu prywatyzacji... ???? a co do Ziobry, gość nieco nielegalnie nagrywał rozmowy ale pokazuje zwykłym szarakom, jakie są, były i będą układy świata polityki i biznesu. hehe Teraz lecą na niego pioruny ale wg mnie facet dobrze robi, bo najbardziej krzyczą Ci co rzekomo mięli być niewinni....

SLD wraz z UP
-sprzedali Polskę wzdłuż i w szerz (cudne słowo prywatyzacja) nabijali kabonę za pracę którą wykonywali dziadkowie budując fabryki i przemysł a oni lekką ręka sprzedawali za 1/100 wartości. A gdy wsadzili kolesia pana Sobótkę to dobry pan Prezydent III RP niejaki Olek Kwaśniewski jak kończył swoją karierę wyciągnął z ciupy swojego kolegę od wódki ... wstyd i żenada.

PO-hmmm partia która służyć będzie chyba jedynie bogaczom nie dbająca o interesy słabiej uposażonych. Płatne studia - po co... żeby mniej ludzi na nie poszło bo mniej światłymi ludźmi się lepiej dyryguje i wodzi ich za nos. Dawna Unia Wolności - dla mnie to są normalnie ludzie spod gwiazdy Dawida- w bardzo negatywnym znaczeniu, choć ostatnio nie głoszą takich haseł typowo pod zamożniejszych, więc kto wie... Może nie wiecie ale taki pan Jan Maria Rokita to zmieniał te partie jak rękawiczki. Dla mnie to są &quot;szczury&quot; które po rozpadzie Unii Wolności założyli partię żeby tylko być przy korycie ???? - niektóre założenia co do ułatwień w biznesie mają ok, ale i tak i tak są farbowani dla mnie.

Samoobrona-hmm ich wielki wódz chyba traci autorytet, pamiętacie jak wołał Balcerowicz musi odejść? cały czas pierniczył że jak brakuje pieniędzy to żeby dodrukować bo nie wiedział czym to grozi, po korepetycjach z ekonomii i finansów wielki Andrew Lepper przestał krzyczeć z mównicy sejmowej żeby druknać więcej szmalu. Partia która chyba się pożegna ze sceną polityczną - hehe a tak kolorowo było z ich okrzykami i innymi akcjami.
No i oczywiście Sex afera nadszarpnęła dobre imię Samoobrony.
Było się z czego czasem pośmiać.

LPR-hmmm najpierw wołał Romek żeby głosować na nie w referendum przed wejściem do UE, a teraz kombinował jak wyciągnąć z budżetu UE jak najwięcej kasy na oświatę. Nie mnie go oceniać bo ja już nie podlegam Giertychowi od 3 lat.
Wg mnie to jest jedyny polityk który mądrze mówi, wie czego chce i jak to osiągnąć. (oglądajcie program Co z tą Polską -autorstwa Tomasza Lisa-POLSAT) zobaczycie że pomimo swoich populistycznych haseł X lat temu, to gość ujawnia skryte zakamarki układów i układzików w sejmie (oglądać ten program ???? ) docinając słownie to PIS-owi to SLD to PO.

PSL- partia która jak to się mówi dbała o elektorat i poparcie na wsi. Jednak w miarę upływu czasu odgradzała się od nich i robiła z siebie nie wiadomo co tak sie pyszniła, dopóki ktoś taki jak Andrew Leppiej nie wziął się w garść i uświadomił PSL-owi że nie może się odgradzać murem od wyborców.
Partia o której najciszej w Sejmie, kiedyś lubiłem nawet rząd Pawlaka bo popierał to co polskie ;) nawet na spotkania ministrów przyjeżdżał..... Polonezem (lata 90)
Obecnie nie mam wyrobionego zdania o tej partii

Na kogo głosować w wyborach :?:

Prosta odpowiedź:
- Spier.... z bagna co się zwie POLSKA czym prędzej bo tutaj nie ma żADNYCH perspektyw :!:

Jak zostaną emeryci, kler i nasze świnie przy korycie i nie będzie miał kto pracować na tą zgraję w Sejmie to zobaczą że należało szanować człowieka i dbać o godne życie a nie o swoją kiesę ;)

Pozdro

Ja oddam swój głos na nikogo... poprostu albo wrzucę pustą kartę albo na jakąś egzotyczna partię o której nikt nigdy nie słyszał... ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ja oddam swój głos na nikogo... poprostu albo wrzucę pustą kartę albo na jakąś egzotyczna partię o której nikt nigdy nie słyszał...
Mam identyczne zdanie. Trzeba spełnić swój obywatelski obowiązek...

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
A ja tylko za partią ĘĄ !!! Zobaczycie co zrobi Ędward Ącki!!! ĘĄ naszą przyszłością! :jupi:
Popieram, jeśli Szymon Majewski na poważnie myśli kandydować, to trzeba na niego zagłosować. Jedno będzie pewne , on bardziej nie zaszkodzi Polsce niż &quot;zawodowi&quot; politycy. Co do partii to wg mnie najlepiej prezentuje się PSL, ale nie rozumiem dlaczego ma tak małe poparcie. Zresztą ludzie patrzą tylko na tych co najwięcej krzyczą /np. PiS/

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Heh z większością się Krzysztof z Tobą zgodzę ale jedno mi nie pasuje . Piszesz że LiD to stare komuchy z SLD . Nie zgodzę się z tym . LiD to przede wszystkim SDPL i Demokraci . To nie jest partia lewicowa , a już bardziej centrowa .
Ja tam na nich zagłosuję , choć przeszkadza mi obecność w tym komitecie starych SLD-owców np. Szmajdzińskiego , Belki , Hausnera a nawet Olka ale lepszej alternatywy nie widzę . Tym bardziej , że największych chwastów się już pozbyli ( vide. Miller ) i jest tam przemiana pokoleniowa . Program tej partii jest według mnie najbardziej profesjonalny i tworzony przez specjalistów . Widzę u nich wielu młodych , kreatywnych osobistości a to wszystko zespolone jest starymi wygami jak Marek Borowski , Jan Lityński , Frasyniuk , Mazowiecki i inni , którym myślę warto zaufać . Niestety bez SLD i poparcia ex prezydenta nie mieli by szans na przekroczenie 5 % ( vide poprzednie wybory ) , bo w Polsce wygrywają sami populiści i Ci którzy więcej wydają na kampanię . SLD ma jednak jedną zaletę - nie zmienia szyldów jak wspomniani przez Ciebie politycy . Myślę , że ten komitet na ` 15 % co już spowodowało by , że Pis i PO musiałyby się z kimś liczyć .

Póki nie powstanie jakaś partia ludzi młodych , kreatywnych i już spełnionych zawodowo , potrafiącym dobrze zarządzać i przede wszystkim którzy nie byli już w x partiach , to rzeczywiście nie ma na kogo głosować i ja kieruję się zasadą mniejsze zło . Głosując na jakąś tam partię &quot;bananową&quot; tak na prawdę niewiele to da , bo wygra jeszcze raz PiS i będą to kolejne lata stracone i przede wszystkim kompromitujące Polskę ...

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Nie ignoruj tego mejla.
To jest obywatelski łańcuszek szczęścia. Informacje w nim zawarte są
gwarancją twego szczęścia.
Jeżeli nie chcesz powrotu PRL w wersji PiS - pójdziesz głosować!
Jeżeli chcesz Polski wolnej od układów, karczemnych awantur, podsłuchów,
gwoździ - pójdziesz głosować!
Jeżeli na widok Braci Kaczyńskich, Ziobra, Leppera, Giertycha otwiera ci
się w kieszeni scyzoryk - pójdziesz głosować!
Jeżeli jesteś dumny z bycia Polakiem i boli cię, to co mówią o nas w
Europie i świecie - pójdziesz głosować!
Jeżeli uważasz, że Ojciec Dyrektor powinien być misjonarzem w czarnej
Afryce - pójdziesz głosować!
Nie ignoruj tego wezwania! Potraktuj je bardzo poważnie!
Niejaki Jan Kowalski dostał tego mejla, nie poszedł głosować i jego mała
firma padła a jego córka Halinka, już nigdy nie pojechała na wakacje!
Zofia Grzyb zignorowała tego mejla i wnet musiała wyjechać do Anglii
zmywać naczynia bo zamknięto szpital w którym była pielęgniarką.
Zenon Nowak nie wziął sobie go do serca i został bezpodstawnie oskarżony
o szkalowanie władzy państwowej. Zenon Nowak pisywał wieczorami bloga.
Natychmiast roześlij go do wszystkich swoich przyjaciół i znajomych i
idź głosować!

Do góry Bottom