>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Sylwester1 - czas na ShowTime

Status
Zamknięty.
sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Witam Wszystkich
Wielu Inwestorów z forum (tych większych jak i dysponujących mniejszym portfelem) poprosilo moją skromną osobę o założenie własnego tematu, aby wszystko było dostępne w miarę od ręki, jak i dla każdego przejrzyste. W życiu staram się nie ulegać żadnym wpływom z zewnątrz (jestem bezpartyjny, niezależny i sam sobie szefem) lecz po głębszym zastanowaniu się doszedłem do wniosku, że założenie takiego tematu będzie pozytywnym posunięciem. Tu zaprezentuję swoje typowania, a przede wszystkim mój model zarządzania budżetem, który w mojej ocenie jest jedynym słusznym, efektywnym i przyszłościowy sposobem inwestycji w zakłady sportowe. Mój niezależny budżet wynosi 50.000 pln, a maksymalna stawka to 5% jaką przeznaczam na jeden rynek sportowy.
Mam nadzieję, że temat będzie pomocny i w jakimś stopniu wpłynie na rozwój każdego zainteresowanego
Życzę wszystkim powodzenia
Sylwester

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
NBA , godz 02:35
Portland Trail Blazers - Dallas Mavericks
Typ: Portland Trail Blazers -2.50 pkt
Kurs: 2.00
Pinnacle
stawka: 5%

sylwester1 854