>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Sylwester

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
Sylwester za pasem i chciałem zabrac swoją dziewczynę do Pragi na ten wieczór, dlatego mam prośbę do kogoś, kto najlepiej był na zabawie sylwestrowej w tej stolicy i może mi polecic jakis hotel niedaleko centrum, ponadto jak jest z jakąś zabawa na wieczór.
Raczej nie interesuje mnie zwiedzanie, dojazd we własnym zakresie, najlepiej pociągiem.

Ktoś cos moze doradzic, podpowiedziec, polecic?

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Beneka był we Lwowie chyba na sylwestra, napisz do niego to Ci na pewno pomoże.
Co Ty tam będziesz świrować Paweł ???? .

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Lwów, coś pięknego. Byłem tam przez 4 pełne dni (nie liczę podróży - pociągiem, potem busami z Wro ok. 17h ;) ). Jest sporo do zwiedzenia. Ludzie rozumieją nasz język, są chętni do pomocy. Mnóstwo zabytków, cmentarz Orląt Lwowskich to priorytet. Tani alkohol oraz papierosy, wręcz są to groszowe sprawy... Bawiliśmy się w klubach co noc i rachunki były naprawdę niewysokie. Co do obiadów - polecam restaurację &#39;Puzata chata&#39;. Dość tanio i bardzo pysznie, wręcz za bardzo ???? Mieści się ona w centrum. Ogółem mnóstwo wrażeń i jak pisałem bardzo przyjaźnie. Można też spotkać Orły na rękach Ukraińców, z którymi można sobie zrobić fajne zdjęcie. A kobiety... piękne, a i nawet piękniejsze niż Polki ;) Piwo ukraińskie bardzo dobre, wódka trochę masakruje - nie kupować najtańszych wódek :!: ???? Tylko te lepsze, &#39;droższe&#39; - za 0.5l wódki z dość optymalnej półki ok. 10-12 zł z tego co pamiętam ;)
Sorry za chaotyczny opis, ale pisałem to co mi wpadło do głowy. Jeszcze być może z czasem coś napiszę ;)
Aha i mieszkaliśmy w hostelu w samym rynku. Był to taki czarny dom - z resztą tak się nazywał (chyba). Tanio, aczkolwiek lepiej siedzieć na mieście niż w hostelu ????

R 0

rofal

Użytkownik
Fajny ten opis wyjazdu do Lwowa. Miałem w planach zostać w domu, ale teraz mam ochote się gdzieś ruszyć. Wezmę samochód, spakuję kumpli, bagażnik zwierzyńca pils i ruszymy gdzieś w Polskę.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
z Levym i Kuchcikiem i trzema laskami z seks fotka (wiecej info na pw) lecimy do Paryża będziemy żarli kawior,pili Dom Perignon i uprawiali seks pod wieza Ajfla,nie zabraknie z nami muzyki mamy plyte Weekend.Chyba,nie musze pisać ze wyjazd sponsoruje nam pewien buk.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
W tym roku jedziemy na kilka dni do Pragi. Mam pytanie względem cen jakie są w Czechach. Ile kosztują: wódka, papierosy :?: Chodzi o przedział mniej, więcej. Zastanawiamy się po prostu nad zrobieniem lekkich zapasów a polskich sklepach ????

axwell 0

axwell

Użytkownik
Byłem w sierpniu, to ceny bardzo zbliżone do polskich (warszawskich) i jedynie zauważalnie piwo jest tańsze.
// Dzięki axwell. B.

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Wiele razy bywałem w Czechach. Jedzenie generalnie lest tańsze(mówię o restauracjach) najczęściej bardzo dobre. Papirosy chyba droższe i nie najlepsze. Hoteli szukaj na necie np. Na Tripadvisor. Co by nie mówić czasu mało i nie masz co wybrzydzać.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Wiele razy bywałem w Czechach. Jedzenie generalnie lest tańsze(mówię o restauracjach) najczęściej bardzo dobre. Papirosy chyba droższe i nie najlepsze. Hoteli szukaj na necie np. Na Trip. Co by nie mówić czasu mało i nie masz co wybrzydzać.
Hostel w centrum po bardzo korzystnej cenie już zarezerwowany od września ;) Niemniej piszę o cenach z czystej ciekawości swojej jak i grupy, z którą jadę. Restauracje spoko, chcemy skosztować z czeskich przysmaków. Papierosy zakupimy w takim wypadku już w PL.

Dzięki za info ;)

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Byłem tydzień temu w Prague i trzeba przyznać że ceny porównywalne tak jak piszą koledzy wyżej. Rachunek w restauracji za 2 osoby gdzie trzeba wliczyć około 4-5 piw (0,5 l) i dwa główne dania wychodził mi w okolicach 570 koron czyli 80-90 złoty więc myślę że to nie jest dużo tym bardziej że restauracja naprawdę godna polecenia (KOLKOVNA) delikatnie schowana w uliczce w centrum obok na ścianie gdzie jest ta uliczka jest M&#39;c i sklep Mango, warto do niej zajrzeć (ale sprawdzajcie wszędzie rachunki bo Czesi lubią sobie naliczyć jakieś dodatkowe dania, których nie będziecie widzieli na oczy ;) ) Inna całkiem przyjemna restauracja to Lucky Lucy tyle że tam za to że siadasz a oni przynoszą Ci przyprawy itp. już masz naliczane plus 30 koron z autoamtu od osoby, ale jedzonko również przednie.
Bilet na cały dzień (metro i tramwaje bo to główne środki komunikacji) to koszt 110 koron, czyli ok 17 złoty ale warto wydać bo później jest bardzo wygodnie, tym bardziej że metro jeździ +/- 24-01
Co do wódki czy whiskey to lepiej kupować w dyskontach typu lidl, kauf, nie wiem jak w Tesco, ale broń Boże w tych sklepikach wypełnionych alkoholem bo tam Turcy, Hindusi, Egipcjanie i Czajnis people solidne ceny dyktują i wychodzi drożej niż u nas.
No to chyba na tyle jakby co to pytaj ;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Dawidzie.k$#@nia również dzięki wielkie ????
Na drogę już zakupione ???? Zatem nie będziemy szaleć z alkoholowymi zakupami przed wyjazdem :cool:

L 0

lvlario

Użytkownik
Ma ktoś namiar na jakiś hotel ,hostel lub kwatere prywatną w Krakowie,najlepiej w pobliżu rynku lub dworca pkp gdzie są jeszcze wolne miejsca? ???? ,tylko żeby nie jakieś speluny;p

Do góry Bottom