>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sylwester

peja 1

peja

Użytkownik
A moje pytanko brzmi gdzie moji mili spędzacie tegorocznego Sylwestra :?:

Ja np. mam do wyboru :

1. Pojechać na zabawę wiejską do remizy ( rytmy Disco polo )
2. Pujść do dyskoteki ( rytmy łu bu du bu :p )
3. Prywatka domowa u któregoś z kumpli ( każdy rodzaj muzy :p )

sawas 27

sawas

Użytkownik
Buahaahahahahahahaha. Koleś to nie są czasy jak twoi starzy wymiatali w remizie. Mieszkam na wsi i o niczym takim nawet nie słyszałem :p Coraz więcej ludzi wybija z tego śmierdzącego barłogu i osiedla się na wsiach więc sie zastanów zanim napiszesz takie bzdury :p

A wracając do tematu to sylwka spędzę z rodzinka na chacie :p

peja 1

peja

Użytkownik
Ku*** koleś nie wiem na jakiej ty wsi mieszkasz, ale prawie w każdej remizie OSP są zabawy, a jakbys cepie nie wiedział na takich zabawach dominuję muzyka typu DP :p

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Chyba nie jestes fanem muzyki techno...Wiec dla Ciebie 3, ja mam do wyboru 2 i 3...No chyba, ze bede w domu jak 3 lata temu... ????

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
A moje pytanko brzmi gdzie moji mili spędzacie tegorocznego Sylwestra :?:

Ja np. mam do wyboru :

2. Pujść do dyskoteki ( rytmy łu bu du bu :p )
3. Prywatka domowa u któregoś z kumpli ( każdy rodzaj muzy :p )
ad 3
A za oszczedzone pieniadze na wejsciowce na dosco kupic slownik.

peja 1

peja

Użytkownik
USTALONE

Kumple wynajeli spory lokal ( dwie sale ) na 60-70 osób ???? ???? i się na to zapisałem :p :p

Bedzię ostro 8) ???? x 10

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ku*** koleś nie wiem na jakiej ty wsi mieszkasz, ale prawie w każdej remizie OSP są zabawy, a jakbys cepie nie wiedział na takich zabawach dominuję muzyka typu DP
Brawa dla adminów za ostrzeżenie :spokodfhgfh: A tak poza tym to wpadnij od czasu do czasu do szkoły i podciągnij się z ortografii :jezora:

sawas 27

sawas

Użytkownik
Uzytkownik Wiślak oraz Puzon otrzymali po ostrzeżeniu. Kolejne głupie posty na forum będą nagradzane ostrzeżeniami.
Przepraszam, źle zinterpretowałem ta uwagę... A do adminów: myślę, że takie zachowanie na forum:
Ku*** koleś nie wiem na jakiej ty wsi mieszkasz, ale prawie w każdej remizie OSP są zabawy, a jakbys cepie nie wiedział na takich zabawach dominuję muzyka typu DP

jest co najmniej nie poprawne...

Do góry Bottom