Buahaahahahahahahaha. Koleś to nie są czasy jak twoi starzy wymiatali w remizie. Mieszkam na wsi i o niczym takim nawet nie słyszałem Coraz więcej ludzi wybija z tego śmierdzącego barłogu i osiedla się na wsiach więc sie zastanów zanim napiszesz takie bzdury1. Pojechać na zabawę wiejską do remizy ( rytmy Disco polo )
ad 3A moje pytanko brzmi gdzie moji mili spędzacie tegorocznego Sylwestra :?:
Ja np. mam do wyboru :
1. Pojechać na zabawę wiejską do remizy ( rytmy Disco polo )
2. Pujść do dyskoteki ( rytmy łu bu du bu )
3. Prywatka domowa u któregoś z kumpli ( każdy rodzaj muzy )
prawdopodopbnie, opcja 44. Zostaniesz w domu, bo masz złamaną rękę
Brawa dla adminów za ostrzeżenie :spokodfhgfh: A tak poza tym to wpadnij od czasu do czasu do szkoły i podciągnij się z ortografii :jezora:Ku*** koleś nie wiem na jakiej ty wsi mieszkasz, ale prawie w każdej remizie OSP są zabawy, a jakbys cepie nie wiedział na takich zabawach dominuję muzyka typu DP
nie ma ostrzezenia przeciez :jezora:Brawa dla adminów za ostrzeżenie :spokodfhgfh: A tak poza tym to wpadnij od czasu do czasu do szkoły i podciągnij się z ortografii :jezora:Ku*** koleś nie wiem na jakiej ty wsi mieszkasz, ale prawie w każdej remizie OSP są zabawy, a jakbys cepie nie wiedział na takich zabawach dominuję muzyka typu DP
Przepraszam, źle zinterpretowałem ta uwagę... A do adminów: myślę, że takie zachowanie na forum:Uzytkownik Wiślak oraz Puzon otrzymali po ostrzeżeniu. Kolejne głupie posty na forum będą nagradzane ostrzeżeniami.
Ku*** koleś nie wiem na jakiej ty wsi mieszkasz, ale prawie w każdej remizie OSP są zabawy, a jakbys cepie nie wiedział na takich zabawach dominuję muzyka typu DP