>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Sygnet

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
a mi zawaliscie sie podoba ten z orzełkiem ???? ???? heh taki kozacki ???? baw sie w licytacje to wezmisz taniej pozdrawiam ????

pawelekdabelek 0

pawelekdabelek

Użytkownik
Dzięki za obrone. A do tych co się śmieją czy coś to ten sygnet z orzełkiem jest patriotyczny, a nie dla szpanu. Poza tym chciałem się zapytać, któy byście jeszcze doradzili, a nie żebyście po mnie jeździli.
Zresztą takie rzeczy są żeby je nosić, są dla ludzi, nie jest napisane, że jak będe mieć takie coś to będe bardziej elo. Takim sygnetem z orzełkiem może chciałem wyrazić miłość do ojczyzny.

sawas 27

sawas

Użytkownik
To nie pisz tu! Załóż temat &quot;sygnety są do bani&quot; i tam lej żale z kumplami swoimi!
Dawaj mod ostrzeżenie tym dwóm powyżej i mi -
panowie nastepna &quot;glupia&quot; wypowiedz to ostrzezenie
EDIT:
Na Allegro w cenie, którą podałeś nic ciekawego nie znajdziesz.. Jedynie ten orzełek, mnie ten jeszcze przypasował:
http://allegro.pl/show_item.php?item=355246275
Ale to nic specjalnego, takie &quot;kupowanie na siłę&quot; trochę :/ Poszukaj może w sklepach www jakichś?

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
ch#j Wam do tego co kolo będzie nosił na witach, to nie jest temat pt. &quot;Co sądzicie o sygnetach drodzy forumowicze&quot; tylko ku#wa ziom Was prosi o doradzenie a Wy wyjeżdzącie jak panienki &quot;łe łe to nie modne&quot; &quot;to disco polo&quot; &quot;to pozerskie&quot;, ogarnijcie..
Tak od siebie to bym Ci proponował troche dorzucić i kupić coś konkretniejszego ???? http://allegro.pl/item356417865_zloty_sygnet_z_brylantami.html

ps. nie obrażajcie disco polo bo to fajna muzyka jest ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kur... koniec ot. Pisać tylko nt. sygnetu, który chce sobiekupić Pawelekdabelek.

Ostrzeżenia polecą jak zobacze znowu ot. :]
Edit: Usunąłem trochę postów. Jak ktoś będzie znowu pisał jakieś bzdury to bedziemy usuwać posty i dawać ostrzeżenie.
Vader

escabar 24

escabar

Użytkownik
Sygnet fajna sprawa, sam nie nosze, ale mój znajomy tak dlatego mówimy na niego &quot;sygnety&quot; .
Z orzełkiem jak najbardziej fajnie wygląda i od razu widać że patriota.

Do góry Bottom