>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sygnały oparte o sieć neuronową

S 0

statmod

Użytkownik
Witam nazywam się Łukasz i chciałbym wam przedstawić sposób na zarabianie pieniędzy. Brzmi nieźle prawda?
Sposób, o którym mówię to opracowany przeze mnie algorytm bazujący na zaawansowanych metodach statystyki. Mój algorytm uwzględnia wszystkie najbardziej znaczące aspekty gry tenisowej - rozkład kursów w tej dyscyplinie, bilans zysków i strat. Zmienne, które zostały w nim użyte to zbiór selektywnie dobranych wartości, których jakość potwierdzona zastała w procesie optymalizacji stochastycznej.
Mój algorytm nie jest super dlatego, że można o nim napisać wiele fajnych rzeczy ale dlatego że zarabia. Taki zresztą był cel mojej pracy - stworzenie algorytmu, który jest użyteczny.
W internecie znajduje się wiele rozwiązań tego typu jednak nie są one użyteczne lub nie są użyteczne jedynie na polskim rynku bukmacherskim. Jednym z głośniejszych algorytmów tego typu jest ten używany na TopTennisTips. Niestety już od dawna TopTennisTips ponosi straty i nie nadaje się do gry w ogóle, a w szczególności na rynku polskim obciążonym przez 12% podatek.
Sprawdzian krzyżowy udowadnia, że moja sieć neuronowa pokonuje próg rentowności przynosząc zysk. W przypadku bukmacherów zagranicznych (nieobciążonych podatkiem) średni dochód z jednego zakładu wynosi 22% Jest to kwota czystego zysku.
By lepiej to zobrazować podam przykład. Załóżmy, że mój algorytm przewidział 30 rozstrzygnięć. Spośród nich niektóre będą przegrane jednak jeśli na każde z nich stawiałeś złotówkę to po ich realizacji powinieneś mieć na koncie 36.6 zł.
Powyższa sytuacja dotyczy bukmacherów zagranicznych (nieobciążonych podatkiem). Niestety nasza polska rzeczywistość jest dużo bardziej brutalna. Jak wiemy po ustawie hazardowej zakłady obciążone są podatkiem wynoszącym 12%. W tym przypadku mój algorytm również przynosi zysk jednak jest on mniejszy o podatek i wynosi 10% stawianej kwoty (przy założeniu, że jest ona identyczna za każdym razem).

Jeśli czytając to wszystko zastanawiasz się ile będzie kosztować ten bajer, zaskoczę Cię - nic! Dam Ci moje sygnały za darmo! Chcę, żebyś się dorobił (dorobiła) ???? Wiem, że jeśli zarobisz podzielisz się tymi pieniędzmi ze mną ???? Sygnały, które będę publikował w tym wątku mogą być użyte przez każdego na pewnych warunkach, oto one:
Warunki uczestnictwa:
Jeśli zamierzasz korzystać z moich sygnałów musisz trzymać się sztywno wszystkich zaleceń, które przedstawię poniżej. Mój system nie ma nic wspólnego z martyngałami lu piramidowaniem więc emocje nie osiągną zenitu, nie będzie też wielkich i gwałtownych spadków na rachunku.
1. Musisz określić stałą kwotę inwestycji.
Już teraz określ budżet. Może to być dowolna rozsądna kwota, której nie będziesz zmieniać w trakcie gry: 100, 500, 1000 zł Kwota, która będzie zgodna z twoimi możliwościami i oczekiwaniami, im większa tym większy będzie zysk. Dochód wzrasta liniowo z wartością wstępnie ustalonej kwoty.
2. Podział kwoty.
Jeśli już ustaliłeś budżet musisz go podzielić na 50 równych części. Otrzymana w ten sposób stawka będzie użyta do obstawiania pojedynczych zdarzeń. Jeśli twój wstępny budżet wynosi 1000 zł to znaczy, że każde pojedyncze zdarzenie tenisowe będzie obstawiane kwotą 1000/50 = 20 zł.
3. Predykcje
Pierwszy post mojego wątku (ten który masz przed sobą) każdego dnia (w miarę możliwości) będzie zawierać predykcje zdarzeń tenisowych. Każde z nich powinieneś obstawić kwotą tak jak ustalono powyżej. Więc jeśli twój budżet wstępny wyniósł 1000 zł powinna to być kwota 20 zł - nie mniejsza i nie większa. Podział budżetu na 50 części służy minimalizacji ryzyka.
4. Opłata za usługę.
Moje sygnały są darmowe! Nie wymagam, żadnych przedpłat ani wpłat. Poza tym wiem, że na nich zarobisz dlatego chciałbym mieć udział w twoim zysku - udział na który zasługuję ???? Jeśli chcesz brać udział w moim programie i być fair względem mnie. Musisz po każdym miesiącu przelać na moje konto 1.5% od wartości twojego budżetu pod koniec każdego miesiąca. Rozliczać będziemy się wraz z ostatnim dniem każdego miesiąca. W tym dniu musisz spojrzeć na wartość budżetu, który dzięki mojemu algorytmowi znacznie urósł następnie pomnożyć go przez 0.015 i taką kwotę przesłać na mój rachunek bankowy, który później umieszczę poniżej:
nr. rachunku bankowego:
już niedługo..
Wszelkie pytania proszę kierować w treści wątku. Życzę wielkich profitów (które nadejdą) i uśmiechu na twarzy ????
predykcje:
Taylor Fritz - Mikhail Kukushkin | 27.09.18 | TYP: Taylor Fritz

Do góry Bottom