>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

swierzbik1 picks

S 0

swierzbik1

Użytkownik
UEFA Europa League 15/12/2010 21:05
SSC Napoli - Steaua Bucharest
How many goals will team 2 score?
Tip: No Goal ✅
1.83
Tylko wygrana da awans do następnej fazy pucharu dla włoskiej drużyny, rumunom wystarczy remis. Gdyby był to pierwszy mecz w fazie grupowej byłby to dla mnie no bet jednakże w obliczu obecnych faktów przed spotkaniem uważam typ na brak gola ze strony drużyny z Bukaresztu za bardzo interesujący.
Włoskie drużyny przyzwyczaiły nas do tego iż nie traktują pucharów serio, tym niemniej jednak na tym spotkaniu powinno się pojawić około 60000 kibiców Napoli, liczę więc na potraktowanie tego spotkania serio przez zawodników włoskiej ekipy. Napoli najprawdopodobniej bez Lavezziego tym niemniej jednak Steaua boleśnie odczuje brak takich zawodników jak Nicoliţă, Kapetanos, Brandan oraz Tănase, Szekely narzeka na drobny uraz.
Steaua nie zdobyła bramki na włoskiej ziemi od ponad 35 lat.
Steaua prawdopodobnie zagra w ustawieniu 4-5-1(z czego bodajże 7 zawodników to nominalni obrońcy), myślę że będą murować bramkę przez całe spotkanie licząc na remis 0:0.
Good Luck.
Wynik: 1:0:grin:

S 0

swierzbik1

Użytkownik
A-League, Australia 18/12/2010 9:00
Melbourne Victory-Perth Glory
1X2
Tip:1 ✅
1.50
Victory niepokonane od 4 spotkań, w ostatniej kolejce wygrany derbowy pojedynek z Melbourne Heart. Obecnie znajdują się na 7 miejscu w tabeli, na pewno będzie im bardzo zależeć na zwycięstwie, gdyż tylko pierwsza 6 gra w fazie play-off. Perth Glory zajmuje ostatnie miejsce w lidze, przegrało największą liczbę spotkań oraz ma najgorszy bilans bramek.
W ekipie gospodarzy kontuzjowani tylko Billy Celeski oraz Leigh Broxham, po sześciotygodniowej przerwie wraca brazylijski napastnik Ricardinho. Z drugiej strony Perth Glory zagra bez dwójki swoich stoperów Todd&#39;a i Coyne&#39;a.
Kurs normalnie byłby zapewne dużo niższy, jednakże Perth Glory wygrało przed miesiącem z Melbourne 3:1 należy jednak wspomnieć iż Melbourne w tamtym spotkaniu miało tylko jednego napastnika nie będącego na liście kontuzjowanych, a był nim Archie Thompson grający po raz pierwszy od siedmiu miesięcy. Tym razem zagrają zapewne trójką napastników, wliczając w to najlepszego dotąd strzelca ligi Robbie Kruse&#39;a, zdobywcę 5 bramek w ostatnich 3 spotkaniach.
Good Luck.
Wynik: 2:0:grin:

S 0

swierzbik1

Użytkownik
Italy, Serie A 18/12/2010 20:45
AC Milan-AS Roma
Will both teams score in the match?
Tip: Yes⛔
1.75
Spotkanie którego miałem z początku absolutnie nie ruszać, ale trudno było nie skusić się na dobry kurs.
Milan z najlepszym bilansem bramek w lidze prowadzi w tabeli. Roma bez Lobonta w bramce co tylko dodatkowo może przesądzić o bramce strzelonej przez Milan. Z drugiej strony Milan bez Silvy i Zambrotty w obronie, a oglądając ich mecze zauważyłem że mają ogromne problemy w obronie bez brazylijczyka. Dodatkowo Borriello na pewno będzie bardzo zmotywowany aby strzelić przeciwko swojemu byłemu klubowi. Również linia pomocy wydaje się być bardziej stabilna po stronie Romy.
Na bokach obrony drużyny z Rzymu zagrają Cicinho i Riise, którzy na pewno będą często włączać się w akcje ofensywne. Dzięki temu powinny paść bramki po obu stronach w tym spotkaniu.
Good Luck.
Wynik: 0:1???? (a szkoda, Borriello jednak trafił ale durnie z Milanu mimo 16 strzałów-nie!)

S 0

swierzbik1

Użytkownik
A-League, Australia 22/12/2010 9:30
Central Coast Mariners-North Queensland Fury
1X2
Tip:1 ✅
1.60
Goście grają już 6 spotkanie w tym miesiącu, powinni być więc przemęczeni. Gospodarze z drugiej strony dopiero trzecie spotkanie, po tym jak ich ostatni mecz został przełożony na inny termin z powodu złych warunków pogodowych.
North Queensland absolutnie bez formy ostatnimi czasy. 18pkt w 20 spotkaniach to tylko o 1pkt więcej od ostatniej drużyny w lidze. Poza tym klub ma ogromne kłopoty finansowe jak i kadrowe, nie wiadomo nawet czy w przyszłym sezonie przystąpi do rozgrywek. Będą również koncentrować się raczej na spotkaniu u siebie w przyszłym tygodniu z Wellington Phoenix. Na liście kontuzjowanych znajdują się czołowi zawodnicy jak Malik, Cernak czy Akoto.
Mariners w pełnym składzie, w przypadku zwycięstwa wskoczą na 3 miejsce w tabeli. 6 tygodni temu Mariners wygrali na wyjeździe z Fury 0:1. Są również drużyną z najlepszą średnią bramek w lidze przed własną publicznością, tak więc nie widzę innego rozwiązania jak zwycięstwo gospodarzy.
Good Luck.
Wynik: 1:0:grin:

S 0

swierzbik1

Użytkownik
Euroleague - Men, Europe 23/12/2010 19:00
BC Khimki-Zalgiris Kaunas
Totals
Tip:over 151,5✅
1.96
Spotkanie praktycznie &quot;o nic&quot;:;/:. Zalgiris zakwalifikował się już do następnej rundy, nie udało się to niestety mimo kożystnego terminarza dla ekipy z Rosji. W związku z tym spodziewam się otwartej gry, bez zbytnego martwienia się o obronę. Khimki po zmianie trenera, powinni postawić na ofensywną, atrakcyjną grę przed własną publicznością. Zalgiris również na luzie, prawdopodobnie drużyna skupi się na ofensywnej grze tak jak w ostatnim spotkaniu przeciwko Caja Laboral.
Good Luck.
Wynik: 81:81:cool:

S 0

swierzbik1

Użytkownik
Emperors Cup, Japan 25/12/2010 5:00
Kashima Antlers - Nagoya Grampus
12
Tip: 1✅
1.50
Ogromny spadek kursów na gospodarzy(kilka dni temu udało mi się postawić te spotkanie po kursie 2.30, teraz 1.70 w bwin). Powodem tego będzie absencja kilku kluczowych zawodników gości.
W Nagoy&#39;i nie zagra król strzelców J-League Kenedy, Tamada i Tulio (obydwaj reprezentanci Japonii), Danilson, Burzanovic, Santos oraz Magnum. Ze względu na zakończenie ligi w Japonii wszyscy obcokrajowcy w drużynie Nagoy&#39;i opuścili kraj na krótkie wakacje.
W Kashimie na pewno nie zagrają tylko dwaj zawodnicy M
arquinhos oraz Gilton. Szczególnie bolesna będzie strata tego pierwszego, w moim przekonaniu najlepszego zawodnika zespołu.
Tym Niemniej jednak należy wspomnieć że Kashima wygrała obydwa spotkania w tym sezonie przeciwko Nagoy&#39;i, odpowiednio 1:0 przed własnymi kibicami i aż 4:1 na wyjeździe. Kashima jest bardzo mocna na własnym stadionie. W 17 meczach w tym sezonie zdobyła 27 bramek tracąc tylko 11. Również statystyka gdy Kashima podejmowała Nagoyę u siebie wygląda interesująco, mianowicie 24 zwycięstwa, brak remisów i 4 porażki.
Tak jak pisałem wcześniej mi udało się jeszcze chwycić kurs 2.3. Dlaczego więc polecam zagrać na 1 tylko wliczając dogrywkę. Otóż spotkanie te stało się niezwykle popularne wśród buków w Azji, ludzie masowo stawiają na zwycięstwo Kashimy po 90 minutach, więc znając azjatycki rynek nie zdziwiłbym się gdyby spotkanie zakończyło się remisem, a Kashima wygrała dopiero po dogrywce. Po prostu za dużo fixów widziałem już w Azji i myślę że lepiej zagrać bezpieczniej, ale za to łyknąć ten kurs 1.50.
Good Luck.
Wynik: 2:1 :cool:

S 0

swierzbik1

Użytkownik
Jupiler League, Belgium 26/12/2010 18:00
Gent - Club Brugge
1X2
Tip: 1
2.10
Kursy na spotkanie ciągle spadają ze względu na szokujące informacje z obozu gości. W jutrzejszym spotkaniu nie zagrają: Vargas(12 bramek), Vadis(5 bramek), Geraerts(3bramki). Brugge posiada bardzo słabe rezerwy, nie wiem kto będzie w stanie zastąpić tych zawodników. Brugge pod wielką presją, a właściwie trener który lada dzień może spodziewać się straty stanowiska, bowiem prezydent klubu zażądał 6 pkt w najbliższych dwóch spotkaniach.
Brak poważniejszych absencji w drużynie gospodarzy. Być może jest to najważniejsze spotkanie w sezonie dla zawodników Gent, w Belgi dobrze znana jest rywalizacja między obydwoma klubami.
Ostatnie 5 spotkań na tym terenie kończyło się trzykrotnym zwycięstwem Gent i dwoma remisami. Ogólnie Gent spisuje się bardzo dobrze przed własną publicznością, bilans 7-1-2.
Nie mam pojęcia jak Brugge wypełni ogromną lukę po rozgrywającym Vargasie, dlatego radzę stawiać na gospodarzy póki kursy trzymają się jeszcze w miarę wysoko (obecnie 2.10, mi udało się kilka dni temu trafić w 2.30)
Good Luck.

Do góry Bottom