>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

SureBety

panika 63

panika

Użytkownik
Witam.
Z bukami się już trochę bawię, no ale niestety nie jest usatysfakcjonowany wynikami.Chciałbym troszkę zarobić chociażby z 50 zł miech na ✅
Więc tak teraz kilka pytań, które mogły już się pojawić na forum za co przepraszam, ale liczę na odpowiedź z waszej strony.
Pozwolę sobie to wypunktować, aby było łatwiej cytować bądź odpowiadać.

1.Mam konto w Bahu, gdzie jeszcze należałoby założyć konto by grać Surebety tzn. gdzie najczęściej one występują.
2.Przy jakim wkładzie gotówki można z tego sytemu wyciągnąć chociażby 50 zł miesięcznie?
3.Są jakieś stronki z SureBetami, gdzie są podane kursy i odrazu buki?
Z góry dziękuje i pozdrawiam

panika 63

panika

Użytkownik
Dobrze, a jeszcze jeśli można poprzednie pytania.
To widzę, że trzeba mieć konta na 5 bukach minimum:;/:

volumin 5

volumin

Użytkownik
Panowie, podpinam się do tematu. ????
Moje pytanie jest takie, jak efektownie przelewać pieniądze? chodzi mi o to że mamy np kapitał 10 tys. i załóżmy mamy mecz na pinacle i bet-at-home to jak efektywnie w najmniejszym czasie przesłać pieniądze na te buki a później wypłacić i tak w kółko?
Poza tym wiadomo że buksy mają limity, tylko czy te limity są od wygranej czy od obrotu?
np. Zagram za 10 tys - &gt; wygram 200 zł, to czy liczony jest obrót 12tys czy tylko wygrane 200?

panika 63

panika

Użytkownik
Dzięki Edi przeczytałem temat.
A odpowie mi ktoś na jakich bukach najlepiej założyć konta by było jak najwięcej surów?
Niby tam panowie podali, ale niektórzy piszą, że to złe,to dobre i w końcu nie wiem.

I jak to jest jak tam ludzie piszą, że można mieć wtopy kaski za cofnięcie kuponu? Z jakiej paki oni to cofają?

Do góry Bottom