>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Surebety - pewny zysk?

T 0

tyr88

Użytkownik
Znalazłem stronkę z porównywaniem kursów u różnych bukmacherów. Wybrałem kategorie tenis i widzę kursy na każdy dzień i przykładowo dzisiaj:
A. Kudryavtseva vs Heather Watson
Bwin - kurs na Kudryavtseva: 2.94
888sport - kurs na Heather Watson: 3.50
Czysty zysk, czy jednak jest tu jakiś haczyk?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Kursy mogą być mocno przedawnione lub po prostu pomylone, bo jeśli taki surebet byłby dostępny to od razu inwestorzy BARDZO MOCNO by się na niego rzucili i mecz wyleciałby z oferty.

Osoby grające surebety za duże stawki mają sporo programów, które szybciej i częściej porównują kursy, więc na takiego surebeta załapałoby się ledwie kilku pierwszych szczęściarzy.

A nawet jeśli taki surebet istnieje, to jeden z bukmacherów może się wykręcić &#39;pomyłką kursów&#39; i anulować zakład, a wtedy pozostaje modlitwa, żeby wszedł typ u drugiego bukmachera, który dobrze rozpisał kursy, bo inaczej wtopa na całego ;). Bukmacherzy potrafią anulować zakłady na długo po ich zaakceptowaniu, więc to spore ryzyko.

W wypadku takiej pomyłki, lepiej zerknąć na ofertę innych buków i zbadać sytuację. Jeśli buk wystawił kursy na odwrót, warto za rozsądną kwotę postawić na kurs 3.5 (jeśli np. u wszystkich innych jest 1.3). Jeśli anulują to masz pieniążki z powrotem bez ryzyka. Jeśli nie anulują to masz bardzo dobre value, choć zawsze jest ryzyko przegranej.

Granie takich zdarzeń za duże kwoty w obie strony to spore ryzyko. Pomyśl - jeśli Ty bez większego wysiłku znalazłeś ten zakład na stronie internetowej do której ma dostęp multum ludzi, to chętnych na jego zagranie jest znacznie więcej, a wtedy buk będzie reagował - zrobi zwrot, a Ty zostajesz z zakładem na outsidera po wysokim kursie...

lfcrider 0

lfcrider

Użytkownik
Dobra a jak obliczyć czy występuje sure bet dla zdarzeń trójdrogowych (1x2)
Rozumiem że kursy
1 - 3.2
X - 3.6
2 - 4.5
nie zdarzają się często.
Ale jeśli mam:
1 - 2.3
X - 3.5
2 - 2.9
to sure bet nie wystąpi i będę stratny.
Czy jest może jakiś wzór który powie mi jakie kursy muszę mieć aby móc &quot;pewnie&quot; grać ??

B 94

bart7890

Użytkownik
są kalkulatory do surebetów w enternecie, linków Ci tutaj nie podam, bo chyba zareklamowałbym inne forum czy tam jakieś stronki, ale wujas google powinien Ci pomóc w tej kwestii ;]

E 1

exi

Użytkownik
a powiedz mi Bludek czy może jakiś bukmacher anulować zakładu już po rozpoczęciu meczu? Albo dopiero po meczu?

Do góry Bottom