>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Surebety na live

K 0

kombinator

Użytkownik
Gdzieś kiedyś wyczytałem, że ktoś grał surbety live. Chciałem się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat.

W jakich dyscyplinach najczęściej spotyka się surbety na live?

Jakich zdarzeń najczęściej to dotyczy? (najlepiej żeby kurs nie zmieniał się za szybko, bo wiadomo czym to grozi)

W jakich dwóch różnych bukach można takie surbety wyłapać na live? (może nie piszcie tego na głos, bo buki czytują to forum, mogą się zgadać i będzie po surbetach :razz ????

I czy warto się w to bawić? Może ktoś ma jakieś przykre doświadczenia typu: obstawił u jednego buka, nie zdążył u drugiego bo kurs się zmienił, znieśli zdarzenie itp...

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Sure live są tam, gdzie jest live ???? Polecam bet365 vs BF, ja śledze piłke nożną i tenis - sure sie trafiają dość często, ale trzeba szybko liczyć i mieć szybkie łącze. Najwięcej tego towaru się pojawia po strzelonym golu, breaku lub wygranym secie.
Czy warto się w to bawić - sam musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie. Nie będziesz wiedział, dopóki nie spróbujesz.

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Do 5%, choć najczęściej nie przekraczają 2% (jak będziesz liczył z BF, to nie zapomnij uwzględnić prowizji).

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Często śledzę jednocześnie zakłady live na bet365 i betfair i rzeczywiście neirzadko można złapać fajnego surebeta, tylko niestety trzeba pamiętać o marży, bo to zasadniczo wpływa na zyskowność. Surebty live pomiędzy bukiem, a bukiem są moim zdaniem o wiele rzadsze.

Na pewno taki rodzaj grania teoretycznie dałby większe zyski niż surki pre match, ale trzeba pamiętać także o stosunkowo dużym ryzyku - nagła zmiana kursu, zablokowanie zdarzenia lub zmiana sytuacji w meczu.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Surebety najlepiej jest łapać w WTA (tenis), jeżeli się tym interesujesz. Zwroty akcji mogą nastąpić w każdej chwili przez co kursy skaczą jak głupie ???? Jeżeli miałbym polecić bukmachera to zdecydowanie bet365 ma największą ofertę live spośród wszystkich na jakich grałem, dobry support i co najważniejsze bezproblemowy ;)

Do góry Bottom