>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Surebety na Betfair

berix 3

berix

Użytkownik
Witam!
Tak ostatnio przygladalem sie dokladnie in play meczom pilki noznej i tego jak zochowuja sie kursy. W opcjach kazdego meczu na zywo mozna znalesc kilka opcji ktore znacza dokladnie to samo np przy wyniku 0-1 opcje: dokladny wynik 1-0, nastepny gol, i ponizej 1,5 gola po odpowienim obsatwieniu kursow (dajac beck&#39;i i lay&#39;e) oznaczaja identyczne zdarzenia. Ktos bawil sie takim system? jest mozliwe zrobienie surebeta w taki sposob? Uwazam ze jest ale nie jestem dlugim graczem i chcialem zapytac Was o zdanie. Mozliwe ze Wy cos znajdziecie gdzie dane zdarzenia praktycznie sa identyczne a odrobine inne kursy?

dukat 7

dukat

Użytkownik
Jest możliwe, jednak różnice kursowe muszą być dość znaczne. Grając na kilku rynkach, na każdym z nich masz osobną prowizję, co tak naprawdę uśmierca taki pomysł. Owszem zdarzają się sytuacje, że ktoś wystawi zawyżony kurs, ale są to jednostkowe przypadki, a czekają na nie setki graczy.

P 0

_piotrek_

Użytkownik
Surebety można tam prędzej uzyskać grając live, tylko że tak naprawdę wcale nie jest to takie opłacalne, bo jeśli masz mecz na otwarciu za 1.5 a potem kurs spada do 1.2 (a przeciwny jest dajmy na to 4.0) to tak naprawdę znaczy, że masz w ręku zdarzenie o wysokim prawdopodobieństwie (tak wysokim, że kurs jest tylko 1.2), ale Ty dostaniesz za to wypłatę po kursie aż 1.5, bo tyle było na otwarcie, więc warto się zastanowić czy trzymać do końca, czy obstawić przeciwne zdarzenie i mieć już wygraną w kieszeni.

escabar 24

escabar

Użytkownik
Radzę sobie dać spokój z takim kombinowaniem, wszystko jest tak pomyślane aby nikt &quot;darmowego&quot; bankrolla sobie nie zbierał.
Jak już wchodzą do gry systemy CS+u/o. ale o tym znajdziesz w innym miejscu.

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
?
Witam, jestem poczatkujacym na Betfair i czytam tak naprawde kazdy temat o gieldzie. Dzisiaj chcialem zagrac na lecz Ligi Australi i nie przyjeli mi zakladu ??? Pojawia sie tylko info ze nie mam wystarczajcego salda, zobowiazanie wynosi 5 f. Dodam ze wczoraj i w nocy zawarlem 4 zaklady ( udalo sie wygrac ) konto z saldem dodatnim a nie chce przyjac mi kolejnego zakladu . Moze ktos wie co jest zgrane ??? Pozdrawiam .

Ps. Sprobowalem innego zakladu ( o pozniejszej godzinie ) i okazalo sie ze nie bylo problemu ! Obstawione ! Ale w dalszym ciagu nurtuje mnie pytanie Dlaczego nie dalo sie zagrac Ligi Australi ??

cashis 10

cashis

Użytkownik
Zauważ, że przy saldzie konta na 99% masz 0.00 konto australijskie, jak kolega wyżej napisał wszystko co związane z AUS potrzeba głębszej weryfikacji.

cpt-obvious 7

cpt-obvious

Użytkownik
Kursy same się dowartościowują - gracze wystawiają backi i laye i się to doregulowuje. Tak jak na rynku, tak i na betfair działa niewidzialna ręka rynku ???? Nie próbuj tak kombinować, tylko graj normalnie ;P Ja już swoje kombinowanie na bf porobiłem i wierz mi. Błędy mogą się bukowi zdarzyć, ale nie organizmowi, który jest regulowany przez setki graczy.

Do góry Bottom