>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Surebety Betfair - Bukmacher pytanie

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Próbuję ostatnio trochę grać na Betfair i w ramach nauki postanowiłem wyciągnąć parę bonusów od bukmacherów i przetransferować je poprzez surebety na konto w BF. Tylko średnio mi to idzie, bo częściej wygrywam u buka a tracę na giełdzie, może ktoś mógłby podsunąć jakiś patent? Do tej pory grywałem na rynkach o/u 2.5 gola, remis do przerwy i CS 0:0, bo zauważyłem że dosyć szybko spadają kursy po rozpoczęciu meczu. Mógłby ktoś coś podpowiedzieć? ;)

S 440

straszaksam

Użytkownik
próbuj grać na rynku ht/ft. Tam dość łatwo idzie o &#39;wtopę&#39; u buka, a te kursy też powinny Cię interesować skoro nie przeszkadzało Ci granie CS 0:0 :razz:

lax 1,2K

lax

Użytkownik
No fakt, kursy na CS spore, ale właśnie uczę się dopiero tej giełdy i postanowiłem zrobić sobie budżet początkowy z tych bonusów. Nie byłoby problemu gdyby nie jakieś kosmiczne obroty u niektórych, np. teraz trafiłem na Dafabet i muszę przyznać że trochę nie doczytałem, zostało mi tam jeszcze drobne 28 tysięcy do obrócenia ???? Jakby jeszcze jakieś pomysły od kogoś to będę wdzięczny.

cock 756

cock

Użytkownik
Surebet - bez względu na wynik jesteś na plus. Nie powinno interesować cię gdzie wygrywasz, a jednak interesuje... Operuj mniejszymi stawkami żeby nie przetransferować kasy na konto u buka z bonusem, bo giełda będzie potrzebowała zastrzyku... Z większą ilością prób gaśnie to ryzyko.

Pilnuj kursów walut, jeżeli konta są w różnych walutach, bo kurs NBP, to tylko jego kurs.

Jeżeli giełdę masz w $, a bonusowe konto w PLN, to surebeta zje ci przewalutowanie na skrillu.

Do góry Bottom