>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

surebetsy

F 0

fenix777

Użytkownik
Witam to mój pierwszy post na tym forum. Właśnie ucze się i szkole w bukmacherce.
Interesuje mnie system gry typu: SUREBET. Sporo naczytałem się na ten temat również na tym forum ( za co chciałbym wszystkim co się tak &quot;napocili&quot; serdecznie podziękować ???? )

SPORTS BETTING ▶ 8 bukmacherów

ODDS.EXCHANGE ▶ 12 bukmacherów

KALKULATOR SUREBET ▶

Przejrzałem te stronki i od razu znalazłem bardzo ciekawe &quot;okazje&quot;. Głównie zdarzenia te dotyczą piłki nożnej. W kalkulatorze który powyżej używałem wszystko jest bardzo dobrze wyliczane.
Mam jednak takie pytania:
1. Czy mogę zapisać się do KAŻDEGO (dobrze by było aby najpierw ktoś przejrzał te buki i sprawdził czy Polak z kontem PLN Visa może się tutaj zapisać) z tych 20-tu buków (w tym rosyjskie, niemieckie, angielskie itp.)
2. Czy są jakieś ograniczenia w WPŁATACH/WYPŁATACH (jakieś minimum).
3. Czy bukmacherzy Ci pobierają jakieś &quot;opłaty manipulacyjne&quot;. Jakie?
4. Zdarzenia które odnajdywałem na tych stronach często można skutecznie &quot;zrealizować&quot; jedynie w 2-ch bukach (przy zdarzeniach trójwątkowych) -przykład:

Horsens HK - Ikast/Bording EH 3/14/07 6:30 PM -piłka ręczna

BETSAFE- 1 -kurs 5.5; X-14.5 , a w EXPECT.COM- 1.4

I właśnie tutaj jest moje pytanie: czy mogę w 1 buku puścić 2 kupony w BETSAFE/innym buku (1 i osobno X)?? Często zdarzają się właśnie takie &quot;surebety&quot; które trzeba obstawiać 2 wyniki u 1 bukmachera, aby &quot;surebet&quot; był zyskowny.
5. Jeżeli nie jest to możliwe, to czy MUSZE do surebetów dwuwątkowych szukać 3 buków??
(tylko część &quot;okazji&quot; byłaby wtedy poprawnym surebetem)

Jeżeli nie wyraziłem się jasno to oczywiście postaram się wytłumaczyć to dokładniej, jeśli tylko będzie taka potrzeba. Z góry dziękuje za każdą odpowiedź.

Dzisiaj wysłałem swój pierwszy kupon STS w życiu:

Sharapova - Zvonareva V. 1.15 ???? typ 1
Jankovic J. - Li N. 1.30 ???? typ 1
Hingis M. - Hantuchova D. 1.35 ???? typ 1
Olsztyn - Rzeszów 1.05 :siata: typ 1
Stawka: 2,00 zł
Kurs ogólny: 2,12
Ew: 3,80 zł

Jak myślicie wejdzie? :smile:

shaker 2

shaker

Użytkownik
bo ugrac jakies konkretne pieniadze w czasie trwa bardzo dlugo...
a stracic je mozna w jednej chwili

G 46

ghs

Użytkownik
Możesz puszczać po dwa zdarzenia (np. 1 i X) u tego samego buka. Nie słuchaj malkontentów, jak masz odpowiedni kapitał, to nie stracisz go w jednej chwili ani nawet nie w pięć chwil.

Do góry Bottom