>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Surebet problem w Betsson

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Witam mam pewien problem dotyczy bukmachera Betsson grałem od kilku dni surebety dzis w nocy zagrałem surebeta na 2 bukmacherach i 1 z nich betsson gdzie powinienem miec wygrana zrobił zwrot wiec to co miałem na buku 1 straciłem, pytałem sie czemu mam zwrot a oni ze w spotakniu podali za duzy kurs jestem strasznie zdenerwowany tym ze wczoraj ok 20 znalazłem kurs ktory mi odpowiadał czekałem na kaske na mb gdy ja dostałem ok 1 w nocy zagrałem ten kurs i wcale nie był zmieniony( był taki sma jak o 20 ) , chce tez powiedziec ze na surebetach w ostatnich 3 dniach wygrywałem własnie w betssonie i sadze ze zrobili mi to specjalnie czy jest jakas szansa zeby policzyli mi na wygrana ten kupon? moze ktos doradzi gdzie mam sie zgłosic bo czytałem kiedys o jakiejs europejskiej komisji hazardowej czy cos podobnego zeby tam zgłaszac takie problemy?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Krótka piłka... Ryzyko grającego sure bety.
Możesz pisać i walczyć o swoje w organie dającym im licencje.

W 74

woofer001

Użytkownik
hmmm dziwne kurs nie jest zbytnio zawyzony w stosunku do innych bukow ba 188bet mial kurs 1,99 wiec bardzo dziwna sytuacja

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Porozmawiajcie sobie na PW.
Błąd buka to błąd buka. Mają kruczki w regulaminie, które pozwalają im anulować praktycznie każdy zakład.
Dalsza dyskusja nie ma sensu

Do góry Bottom