>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

surebet,handicap

C 0

czcibor

Użytkownik
druzyna X,Y
1)
X AH(-1,5)
X AH(+1,5)
2)
X AH(-1,5)
Y AH(-1,5)
Kiedy to jest surebet? Wiem ze sa tematy podwieszone i tak czytalem je. Ale czasem warto sie upewnic...

C 0

czcibor

Użytkownik
Ucze sie caly czas, dlatego pytam. ????
Dzieki za wytkniecie bledu, wiedzialem ze cos nie tak kombinuje...
Hmm a w ten sposob: ?
Boston - Miami
Basketball: North Amer: NBA
02/06 02:30AH (-1.5)
7.19%Boston
2.31 - Back
SBOBet

Miami
2.00 - Back
bet365

Chodzi dokladnie o ten zaklad, na jego przykladzie chciablym zrozumiec to zeby pozniej nie miec problemow z takimi przypadkami.
Tam jest podane AH (-1,5) na bet365 za 2.00 jest jedynie Miami na +1,5 nie &quot;-&quot;. Na Sbobecie nie moge takiego betu po 2.38 w ogole znalesc (teoretycznie zaklad caly czas tam pownien byc). Chyba ze po prostu jestem slepy...

V 256

vernix

Użytkownik
Postaram Ci się wytłumaczyć czym jest surebet, ale bez bawienia się w handicapy.
Surebet jest wtedy, gdy niezależnie od wyniku spotkania będziesz miał zysk.
Przykładowo jest mecz Boston - Miami. Jeden bukmacher na wygraną Bostonu oferuje kurs 2.10, drugi bukmacher z kolei na wygraną Miami oferuje kurs 2.05. W ten sposób stawiając u jednego bukmachera na Boston 10 PLN i u drugiego na Miami 10 PLN niezależnie od wyniku spotkania będziesz na plusie, ponieważ w przypadku wygranej Bostonu wygrasz 21 PLN, a gdy wygra Miami zainkasujesz 20,50 PLN. Odejmując stawki obu zakładów (10 + 10 PLN) od danej wygranej masz albo 1 PLN, albo 0,50 PLN na czysto.
Surebety mogą się również zdarzyć u tego samego bukmachera. Na ten przykład grasz przed meczem na Boston, a następnie śledzisz mecz. Boston prowadzi w trakcie meczu, więc kurs na wygraną Miami rośnie i wtedy, gdy kurs zapewni Ci zysk stawiasz na Miami za odpowiednią stawkę.
Mam nadzieję, że choć trochę rozjaśniłem sytuację ;)

C 0

czcibor

Użytkownik
Ja rozumiem co to jest surebet, ale gubie sie w handicapach.
Najgorsze jest to ze strony i programy z surbetami czasem sie myla. Na poczatku slepo im zawierzalem lecz po tym jak zglosilem pare &quot;wrong bets&quot; na tych stronach (ktore fatkcyznie nie byly surebetami) przestalem.

Do góry Bottom