>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Sure bety z Betfair

mareq_7 354

mareq_7

Użytkownik
Cześć!
Nie wiem czy dobrze rozumiem surebety grane razem z betfair, stąd moje pytanie:
mecz Swansea - Liverpool
Kurs 1 : 2 za kwotę 50.23 -kurs na Liverpool
Kurs 2 : 2.14 za kwotę 48.77 - kurs na lay na Liverpool ( czyli Liverpool nie wygra)
Kwota :99
Zysk : 1.47 (+1.48%)
Po przeliczeniu złotych na euro wyszło mi 11,8.
Postawiłem 50 zł u buka po kursie 2.00, zaś 11,8 na layu po 2,14, tyle że moje zobowiązanie wynosi 13,45.
Czy powinienem zobowiązać się na 11,8?
Czy w ogóle dobrze zrozumiałem system z surebetami?

mareq_7 354

mareq_7

Użytkownik
Już sobie to wszystko poobliczałem i tak:
Liverpool wygrywa: -5 zł
Swansea lub remis: +1,41
Tyle, że jakoś nie mogę sobie tego zobrazować, jak zrobić, żeby na tym zyskać - ew. wyjść na zero(jakie stawki by musiały być itp...)
Macie jakieś podpowiedzi, może jakieś poradniki do tego systemu?

adam_adam 181

adam_adam

Użytkownik
Już sobie to wszystko poobliczałem i tak:
Liverpool wygrywa: -5 zł
Swansea lub remis: +1,41
Tyle, że jakoś nie mogę sobie tego zobrazować, jak zrobić, żeby na tym zyskać - ew. wyjść na zero(jakie stawki by musiały być itp...)
Macie jakieś podpowiedzi, może jakieś poradniki do tego systemu?
Nie zyskasz na tym a stracisz... Bierzesz u buka kurs 2.00 to na Betfair lay musi być poniżej tego kursu (pamiętać też o prowizji 5%). No i tą stawką 50 zł to ciężko będzie coś &quot;zwojować&quot; - tak chociaż o jedno zero więcej przydałoby się.
EDIT
sorry, nie widziałem że addicted mnie uprzedził.

Otrzymane punkty reputacji: +2
mareq_7 354

mareq_7

Użytkownik
Już rozumiem, a jak najłatwiej jest znajdować takie surebety(zysk może być minimalny bo te surebety potrzebne mi są do obrotu bonusów)?
Ew. stawiać u buka 50 zł i później kontrować na żywo w betfair?

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Czasami zdarza się,że kurs oferowany przez Betfair jest wyzszy niż na giełdzie,ale to rzadko.
Generalnie można próbować sprzedawać niższe lub brać wyższe kursy gdy do rozpoczęcia zdarzenia jest jeszcze troche czasu,a sprzedać/kupic bezpośrednio przed zdarzeniem kurs lepszy,ale to zyski rzędu 2-3%.
Jeśli chodzi o gre na żywo to często można jeszcze w 90 minucie zobaczyć kursy 1.10-1.15,ale tu ryzyko jedt duże - pada sporo bramek, lepiej zagrać bieżący wynik(rozstrzygnięcie) przed 60 minutą i odsprzedać go jeśli się nie zmieni po 10 - 15 minutach,zwłaszcza jeśli prowadzą gospodarze/faworyci, zawsze też jest szansa, że prowadzenie się powiększy - nie jest to stricte surbet,ale ryzyko relatywnie małe.
Jesli chodzi o granie na live to zawsze też można w zakładach dwudrogowych próbować złapać kurs powyżej 2.00 w obie strony.

jannek 389

jannek

Użytkownik
Mareq, obrazujac to jak najszybciej mozna na twoim przykladzie :
stawiasz lpool po 2.00 u buka
to na betfair musisz zrobic LAY po 1,99 ( lub 2.0 - wtedy bedziesz na 0, ale nie musisz zarabiac jesli jest to tylko do obrotu bonusem) mowa tu o stawce dzielonej na 2
jesli chcesz dobrze podzielic to wystarczy pogooglowac troche i znajdzie sie pare kalkulatorow ktore same oblicza stawki - jesli ma sie jakies podstawy excela to mozna rowniez samemu go zrobic

Otrzymane punkty reputacji: +10
ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Szczerze mówiąc, surebety back-lay dość ciężko znaleźć, zajmując się swego czasu surkami znalazłem taką bezpłatną stronę:
http://www.bmbets.com/back-lay-sure-bets/
Do poprawnego filtrowania polecam się zarejestrować (bezpłatnie rzecz jasna)
Wiadomo, często są nieaktualne ale nawet wtedy można złapać takiego z małą stratą, do obrotu bonusów również odpowiedni. Jest tam też kalkulator dobierający stawki, pojęcia jednak nie mam czy dobrze działa, z tych surków z racji nie posiadania konta na betfair osobiście nie korzystałem. Wygląda on jednak poważnie, ktoś lepiej zorientowany w temacie mógłby potwierdzić.
Ew. stawiać u buka 50 zł i później kontrować na żywo w betfair?
To też jakieś rozwiązanie jednak czasem jest pech i na początku meczu się coś stanie i robi się nieprzyjemnie.
Swoją drogą - bonusy lepiej opłaca się obracać u kilku buków, łatwiej takie kombinacje znaleźć, o tym nie myślałeś?

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom