>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sure bets test od kałoliny

Status
Zamknięty.
kalolina 15

kalolina

Użytkownik
Zaczynam z 2000zł i sprawdzę czy to naprawdę się opłaca.
Cel główny - nie stracić zainwestowanych pieniędzy
Cel poboczny - ugranie kasy, nabranie doświadczenia

P 18

pawelz

Użytkownik
Nie interesowałem się nigdy sure betami ale czy bierzesz pod uwagę prowizję betfair od wygranej ?
Edit: Ok już widzę z jakiej strony wziąłeś kursy. Widzę że kursy na stronie pokrywają się z aktualnymi kursami na betfair więc chyba nie uwzględniają prowizji. Nie wiem czemu oni tak to podają ale moim zdaniem coś tu jest nie tak albo ja czegoś nie rozumiem.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kalolina 15

kalolina

Użytkownik
Tak masz rację gdy GAIS wygrabędzie to około 25zł straty, czego nie uwzględniłem.
Dzięki za zainteresowanie. Jest to test i ważna abym nie stracił kasy i nabrał doświadczenia. Korzystam z kilku darmowych stron z sure betsami jednak sporo tam nieświeżych kursów.

P 18

pawelz

Użytkownik
Myślałem, że może jeszcze nie obstawiłeś. Pozostaje trzymać kciuki za 1 lub x. W sumie to może lepiej że obstawiłeś wcześniej niż później bo przez jakiś czas ta sama strona surewins.net jeśli to z niej brałeś kursy podawała w tym surebecie betfair dla 2 i x. Poza tym to błąd po ich stronie skoro podają sure bet dla giełdy zakładów a nie uwzględniają pobieranej prowizji. Powodzenia masz w sumie spore szanse na zwycięstwo ????

mario22 15

mario22

Użytkownik
moja rada:
- na początek wykorzystuj bonusy, dzięki temu szybciej wzmocnisz swój budżet
- przed postawieniem surka sprawdź godzinę rozpoczęcia meczu by zdążyć postawić wszystkie części
- na początek graj tylko piłkę nożną (jasne i równe zasady u wszystkich bukmacherów)
- niektórzy bukmacherzy odwrotnie wyświetlają drużyny (pinnacle koszykówka NBA)
- zwracaj uwagę na ewidentne pomyłki
p.s. ja również zaczynałem od 2k a dziś przez tydzień gry potrafię wyciągnąć tyle samo :) wytrwałości

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Jak test ma być prowadzony w takiej formie, to od razu podaje jego wynik: tak, na surebetach można zarabiać.
Nie podałeś w jakiej walucie grasz, bo kiedyś będziesz musiał przewalutować pieniądze, a tego test w żaden sposób nie uwzględnia. Co z tego, że na surebecie zarobisz 2%, jak wszystko stracisz na przewalutowaniu. Używasz takich bukmacherów, że nie wiadomo czy w końcu grasz te surebety, czy nie. Podałeś juz Interwetten, który jest niedostępny dla Polaków. Podając na sucho słabych bukmacherów to na surebetach będziesz kokosy zarabiał. Surebety w większości są na zdarzeniach o niskich limitach, między bukmacherami ze słabymi limitami. Przed zagraniem najczęsciej nie znasz limitu, więc często może Cię czekać niemiła niespodzianka (bardzo niski limit, zmiana kursu na nieopłacalny albo email po fakcie z anulowaniem kuponu). Wielu bukmacherów nie lubi osób grających tym sposobem, więc czekają Cię szybkie limity.
Już moderator kukla napisał Ci, że gra całym budżetem jest nierealna. Przykładowa sytuacja: u ostatniego bukmachera z granych natrafiasz na limit, nie możesz wypłacić pieniędzy bez zagrania innego zakładu i masz problem.
Inne problemy: powolne wypłaty, prowizje od wypłat...
Jest jeszcze wiele problemów, z którymi możesz się spotkać.

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
tak oczywiście zgadzam się mam więcej kasy niż te 2000 jednak jak na razie testuje ten system i gram tylko takim budżetem gram w euro jednak chciałem podawać wyniki w pln, mam też dostęp do zagranicznych danych na inną osobe

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
Małe podsumowanie
Przez 10dni zarobiłem jakieś 150zł po odliczeniu wszystkich kosztów transferów itp.
Czy sure bety są opłacalne?
Teoretycznie tak, można na nich zarabiać
Czy jest to łatwy sposób na powiększenie swojego budżetu?
Moim zdaniem nie
Co potrzeba aby zacząć
- pieniądze (poniżej 5000zł raczej nie ma co zaczynać)
- konto MB
- konto w dużej ilości buków (nie jest to może konieczne ale na pewno ułatwia)
- nerwy ze stali
- dobry kalkulator do surów
Co grać? Co omijać?
Grałem tylko piłkę , tu u wszystkich buków są takie same zasady. Nie polecam grać tenisa
Gdzie szukałeś sure betów?
Raczej samemu nie ma się co trudzić jest sporo ciekawych stron np. http://surewins.net/, http://www.odds1x2.com/sureBets.aspx, http://www.oddsportal.com/sure-bets/
Czy dalej grasz tym systemem? Dlaczego?
Nie gram. Jest to system z wielkimi wadami, potrzeba kont na wielu bukach, strasznie stresujący i na pewno nie zapewniający pewnych wygranych. Limity, zwroty kuponów, prowizje .... To nie dla mnie taka zabawa
Czym się teraz zajmujesz?
http://forum.bukmacherskie.com/f18/live-wysoke-kursy-63206.html
Siedzeniem na forum, wygrywaniem......
Lubisz placki?
Lubię placki

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Świetnie.
Dziękujemy za test i całe mnóstwo zbędnych postów.
Zamykam i proszę o wyższy poziom postów w przyszłości

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom