>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Sure Bet tylko w siatkówce?

M 0

matt321

Użytkownik
Witam!
Ostatni zastanawiałem sie nad systemami jakimi grać i zainteresowały mnie Sure Bety.Mam tylko takie pytanko:Czy nimi można grać tylko w przypadku siatkówki? Bo przeciez w Sure Bet chodzi o to aby znalezc jak największą róznice w stawkach na dwie grajace ze soba druzyny u róznych bukmacherów.A we wszystkich innych dyscyplinach oprócz siatkówki mogą zdarzyć sie przeciez remisy!!! Czy jak dam np. 2 tys. na jedną dryzyne a u drugiego buka też coś koło tego na drugą druzyne i padnie remis to jestem nie mało w plecy!!!

Z góry dziekuje za pomoc. ????

Matt321

miha13 0

miha13

Użytkownik
no nie tylko w siatkowke, bo sa jeszcze inne sporty bez remisow, jak chociazby tenis... Koszykowka tez moze byc, bo w internetowych bukach nie ma remisow na kosz, przyjmniej w wiekszosci, bo sie jeszcze nie spotkalem...

Zreszta duzo jest takich dyscyplin... Snooker, tenios stolowy, boks, szachy.. ;)

G 46

ghs

Użytkownik
Surebety możesz grać też ze zdarzeniami trójdrożnymi (czyli np. 1X2, kto strzeli pierwszą bramkę, kto będzie prowadził w połowie spotkania) - musisz obstawić wtedy 3 zdarzenia. Dwudrożne zdarzenia są też nie tylko w siatkówce - jest np. mnóstwo overów i underów w wielu dyscyplinach.

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Surebety możesz grać też ze zdarzeniami trójdrożnymi (czyli np. 1X2, kto strzeli pierwszą bramkę, kto będzie prowadził w połowie spotkania) - musisz obstawić wtedy 3 zdarzenia. Dwudrożne zdarzenia są też nie tylko w siatkówce - jest np. mnóstwo overów i underów w wielu dyscyplinach.
Czy mógłbyś opisać jeden z ostatnich swoich zakładów sure?
Ile postawiłeś, po jakim kursie, jakie są opłaty u buków w których stawiasz, jakie opłaty za przelewy itd...
Wiem że grasz na LIVE, czy mógłbyś opisać swój sposób gry podając przykład?

Bardzo jestem ciekawy jak to wygląda, zamierzam zainwestować troszkę gotówki i tylko w sure widzę jakąkolwiek szansę.
Niech niedowiarkowie zobaczą o co chodzi...

G 46

ghs

Użytkownik
Proszę bardzo, mój zakład live z wczoraj:

FC Kopenhaga - Helsingborgs IF
- under 5,5 (buk A) 1,72 - stawka 581,40 PLN - ew. wygrana 1000 PLN
- over 5,5 (buk B) 2,62 - stawka 97,62 EUR (381,68 PLN) - ew. wygrana 1000 PLN
Inwestycja: 963,07 PLN, wygrana: 1000 PLN, zysk 36,93 PLN.

Przykład zakładu trójdrożnego:
Sepahan - Al Ittihad - kto strzeli 4 bramkę
- 1 (buk A) 1,90 - stawka 526,32 PLN - ew. wygrana 1000 PLN,
- brak (buk B) 3,80 - stawka 67,52 EUR - ew. wygrana 1000 PLN,
- 2 (buk B) 5,50 - stawka 46,65 EUR - ew. wygrana 1000 PLN,
Inwestycja: 971,69 PLN, wygrana: 1000 PLN, zysk 28,71 PLN.

Obserwuję kursy na kilku live na raz. Trzeba być szybkim, bo np. zanim obstawisz zakład u buka, to u drugiego się już on zmieni i jest strata (albo nie daj Boże całkiem zniknie).

Jeśli nie zdążysz obstawić drugiej strony, to albo będziesz grubo w plecy, albo grubo do przodu. Ogólnie rzecz biorąc jeśli grasz surebety, to znaczy, że kursy są przeszacowane (p*k&gt;1) i na dłuższą metę nawet na takich sytuacjach wyjdziesz do przodu. Mimo to należy takich sytuacji unikać jak ognia, bo z krótszym portfelem może się to źle skończyć.

Do transferów pieniędzy - MoneyBookers - bez opłat, jedyny ból przy przewalutowaniach (kurs wymiany zwiększany o 1,3%).
Bukmacherzy - nie zdradzę jacy, ale wszędzie bez opłat.

Ogólnie rzecz biorąc, przekonałem się, że na początku tylko surebety mogą dać zarobić (chyba, że jesteś rewelacyjnym typerem), tak więc Twój wybór jest dość dobry.

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
...Trzeba być szybkim, bo np. zanim obstawisz zakład u buka, to u drugiego się już on zmieni i jest strata (albo nie daj Boże całkiem zniknie)...
Jak często może zdarzyć się takie potknięcie? (jak masz pecha to bardzo często :-?).
Nikt nie lubi się chwalić porażkami ale ile razy się to Tobie przytrafiło?
Musisz przyznać że trzeba brać to pod uwagę.

G 46

ghs

Użytkownik
Dość często niestety - kurs mi maleje raz na 10 zakładów (bardzo przybliżona liczba). Wtedy niestety trzeba obstawić po niższym kursie i zamiast surebeta robi się mała strata, którą zwykle się odrabia w następnych 2 surebetach. Dlatego na początku trzeba unikać stawiania na szybko zmieniające się kursy (np. kurs na zwycięstwo w secie w siatkówce, gdy drużyny przekroczyły już 20 pkt.).

Bardziej emocjonująco jest jak Ci w ogóle wyłączą zakład - wtedy zostajesz z jedną obstawioną stroną. Ale tak jak pisałem - wtedy albo dużo wygrywasz, albo dużo przegrywasz. Na szczęście ten obstawiony zakład jest zwykle valuebetem i na dłuższą metę też wychodzisz na plus. 2 razy zdarzyło mi się tak przegrać, a chyba 4 lub 5 takich sytuacji wygrałem.

Trzeba też mieć żelazne zasady i być konsekwentnym - np. nie próbować pseudosurebetów, czyli nie stawiać po jednej stronie, a później czekać aż druga strona osiągnie odpowiedni kurs. Albo stawiasz zakłady jednocześnie, albo wcale.

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Pisałeś gdzieś, że masz możliwość obserwowania kursów przez cały dzień, a ile średnio zakładów dziennie puszczasz?

G 46

ghs

Użytkownik
W grubym przybliżeniu to tak z 10 - zależy od tego ile mam czasu no i ile jest zdarzeń do grania.

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Masz jakiś sposób na wyszukiwanie takich ciekawych zdarzeń, czy raczej doświadczenie Ci podpowiada gdzie szukać odpowiednich kursów?

G 46

ghs

Użytkownik
Napisałem system, który monitoruje mi na bieżąco kursy live u kilku buków i pozwala na przeglądanie bieżącej sytuacji. Dodatkowo, żebym nie musiał ciągle się gapić w to okienko, to zrobiłem tak, że pracuje sobie nad swoimi rzeczami, a w rogu mam półprzezroczyste małe okienko z podglądem na najlepszego obecnie surebeta (o ile taki jest). A jak się pojawi jakiś surebet to dostaję też sygnał dźwiękowy, jak nie siedzę przy kompie ;)

Ale nie zawsze tak miałem. Wiem, że ręcznie też można wyczaić takie surebety. Z doświadczeniem zdobywa się wiedzę na temat dyscyplin, zdarzeń i buków, dzięki której wie się gdzie i jakich surebetów można się spodziewać.

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Napisałem system, który monitoruje mi na bieżąco kursy live u kilku buków ...
Owy system napisałeś sam czy w oparciu o jakiś istniejący gdzieś w necie?

Część zakładów stawiasz w złotówkach, część w euro - jaki bierzesz kurs walut, żeby obliczyć proporcje ile trzeba postawić w danej walucie?

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Pozostaje tylko poszukać atrakcyjnych buków i do dzieła...
Dzięki piękne za to, że podzieliłeś się swoimi doświadczeniami i swoją wiedzą na ten temat...
Powodzenia :spokodfhgfh:

marcinforever 0

marcinforever

Użytkownik
surebety sa dziadowe bo musisz miec conajmniej z 1000zł w 30 bukach co jest dosc ryzykowne i musisz co chwila wyplacac i doplacac kase i anwet jesli dziennie złapiesz 2 surebety to masz około 2% z jednego czyli 40zł dziennie a musisz władowac 30 tysiecy niewiem czy te surebety sa takie spoko

Do góry Bottom