>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

support suxxx

K 0

karzek

Użytkownik
zlecilem wyplate 10 dni temu na konto bankowe. do dzis nie ma pieniedzy. 3 dni temu im wyslalem maila (nie odpisali)

w miedzyczasie troche wygralem, postanowilem znowu wyplacic tym razem przez MB. wplacilem im 40zl, zlecilem wyplate i siana na MB tez mi nie wyplacili ;/ napisalem im wczoraj nastepnego maila, na ktorego tez nie dostalem odpowiedzi.

dlaczego mnie huie ignoruja i nie odpisuja na maile, nie mowiac juz o tym ze nie dostalem pieniedzy ani na konto ani na MB. chcialbym do nich zadzwonic, ale na stronce nr tel jest chyba nie-polski. macie polski nr tel do supportu? co wogole radzicie robic????

E 0

evo

Użytkownik
Bardzo duzo skarg jest na temat Bwin, dokładnie na polski support :| Również tego doświadczyłem i żeby moja sprawa się wyjaśniła musiałem pisać tyle emaili aż poczta o2.pl sie zawieśiła. Nie dogadałem się z polakiem, dogadałem się z supportem angielskim, choć też były problemy, kazali rozmawiać z pol support. Odblokowali mi konto, ale nie mam zamiaru u nich grać. Kiedy odwiedzam strone Bwin, przy okazji sie &#39;rejestruje&#39; i wyłaczam strone... poo chwili pokazuje sie okienko &#39;dlaczego zrezygnowałeś z rejestracji&#39; no i smaruje pożadnego wrzuta :p na polski support ???? Mam nadzieje, ze wyrzuca wszystkich polakow i zatrudnia nowe osoby ????

Bardzo zadowolony jestem z bukmachera sportingbet ???? Kontakt, email, czat i najwazniejsze kontakt telefoniczny ????
Najbezpieczniej jest u bukow naziemnych, masz kwit masz kase... :p

Do góry Bottom