322 snajper Forum VIP Maj 2, 2008 #1 Mam pytanie czy support expekt pracuje w dniach 1-3 maja?? Wyslalem im e-maila ze polecilem przyjaciela (w srode) a oni milcza. Nawet nie dostaje potwierdzenia ze e-mail doszedl do dzialu obslugi klienta...
Mam pytanie czy support expekt pracuje w dniach 1-3 maja?? Wyslalem im e-maila ze polecilem przyjaciela (w srode) a oni milcza. Nawet nie dostaje potwierdzenia ze e-mail doszedl do dzialu obslugi klienta...
0 colok Użytkownik Maj 2, 2008 #2 chyba nie pracuja bo ja też dziś wysyłałem emaile ale tylko dostawałem potwierdzenie dotarcia do działu obsługi.
chyba nie pracuja bo ja też dziś wysyłałem emaile ale tylko dostawałem potwierdzenie dotarcia do działu obsługi.
322 snajper Forum VIP Maj 3, 2008 #3 chyba nie pracuja bo ja też dziś wysyłałem emaile ale tylko dostawałem potwierdzenie dotarcia do działu obsługi. Kliknij aby rozwinąć... A ja wogole potwierdzen nie dostalem...
chyba nie pracuja bo ja też dziś wysyłałem emaile ale tylko dostawałem potwierdzenie dotarcia do działu obsługi. Kliknij aby rozwinąć... A ja wogole potwierdzen nie dostalem...