>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Support Moneybookers

junior_battle 148

junior_battle

Użytkownik
Witam, miałem pewną sprawę do MB, uruchomiłem moje konto, wszedłem w zakładkę &quot;Pomoc drogą elektroniczną&quot;, wybrałem odpowiednią zakładkę, napisałem pytanie i dostałem jakieś tam moje ID pomocy czy jakoś tak.

Gdzie mogę sprawdzić odpowiedź MB?

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Witam, miałem pewną sprawę do MB, uruchomiłem moje konto, wszedłem w zakładkę &quot;Pomoc drogą elektroniczną&quot;, wybrałem odpowiednią zakładkę, napisałem pytanie i dostałem jakieś tam moje ID pomocy czy jakoś tak.
Gdzie mogę sprawdzić odpowiedź MB?
Chyba trzeba zadzwonić na Brytyjski nr dostępny na ich stronce....Porażka to MB:-|Całe te weryfikacje i inne procesy początkowe,odstraszają,żeby zakładać tam konto.....

djgregor 55

djgregor

Użytkownik
Odpowiedz przyjdzie na twojego e-maila.
Ale nie spodziewaj sie ze szybko to nastapi.
Ja mialem konto zalozone z 3 lata i nagle musialem wyslac skan dowodu i skan rachunku w ktorym widnieja moje dane.
Wszystko trwalo z 2tyg.
.Przewaznie odp mialem po 2 dniach.

Raz musialem ponowic pytanie lub wyslanie dokumentow bo nic nie odpowiedzieli.
Bylem tym bardzo sfustrowany gdyz myslalem ze jeszcze strace pewna kwote.
Ale wszystko wyszlo ok.
A te swoje ID musisz zachowac gdyz bedziesz je wpisywal przy wysylaniu np jakiekos zapytania lub zalacznikow
Support w porownaniu do bukow w money jest beznadziejny!

L 5

lansswk

Użytkownik
Moneybookers odpisuję na maile w ciągu 24h,ale jeśli mają twoją kasę lub złożyłeś słuszna reklamację i oni wiedza,że jest słuszna to mogę nawet wcale na kilka maili nie odpisać.
Ja na razie nie miałem z nimi większych problemów

bludek 367

bludek

Użytkownik
ale jeśli mają twoją kasę lub złożyłeś słuszna reklamację i oni wiedza,że jest słuszna to mogę nawet wcale na kilka maili nie odpisać.
Z tego co wiem to każda kolejna wysłana wiadomość &#39;przesuwa&#39; na koniec kolejki.

Wygląda to tak, że wysyłając kolejne maile (na które nie mieliśmy odpowiedzi) w poniedziałek, wtorek i środę zostają one &#39;połączone&#39; i traktowane są jako wiadomość ze środy.

W ten sposób zasypując ich mailami sami wydłużamy czas oczekiwania na odpowiedź i być może stąd wrażenie, że nie odpisują na maile.

Do góry Bottom