Dzięki
@Pocio4 za swoją propozycję, super, że wreszcie Calcio wraca na stałe! Życzę powodzenia z typem na under, ja gram nieco inaczej, bez kombinowania
VS
Juventus - SS Lazio
Typ: Juventus @ 1,80 Totolotek2:3 co za mecz!
Wielkim faworytem dla mnie jest Juventus. Wiem, że mecz w Rzymie na Stadio Olimpico, ale jak Lazio słyszy nazwę Juventus to chyba przechodzi ich dreszcz i nogi się trzęsą ze strachu. Otóż Juventus ma niesamowity patent na Lazio. W dodatku co by nie mówić to Lazio wcale nie jest jakoś wielce aktywne w okienku transferowym. Odszedł Biglia, przyszedł niby Lucas Leiva, ale nie wiem czy go zastąpi tak 1 do 1.
Lazio też kupiło Caicedo, w sumie nie wiem po co, ale no dobra muszą mieć kogoś na zmianę za Immobile.
Keita na wylocie z klubu. Juventus mocno o niego zabiega. W dodatku Felipe Anderson uraz w meczu z Leverkusen sparingowym i włoskie media podają, że występ pod znakiem zapytania. Więc z top player zostaje Immobile i Milinković Savić.
Juventus wiadomo, niby Bonucci i Dani Alves odeszli, ale czy ucierpiała na tym jakoś kadra? Wzmocnili się, paka jest nadal. Został Alex Sandro, a na prawej Lichsteiner czy De Sciglio na zmianę. Nie widzę utraty jakości. Dybala z dychą na plecach już, Higuain. Pomoc wzmocniona bo Douglas Costa i Bernardeschi super ruchy, do tego Marchisio przepracował super okres przygotowawczy i zapewne razem z Kherdirą ustawi środek pola.
Wedlug mnie Juvetnus jest stworzony do takich właśnie meczów jak ten niedzielny.
a na koniec dobijające dla Lazio. 10 ostatnich meczów to wygrane Juventusu, w tym raz dopiero po dogrywce w finale
Coppa Italia gdy Matri zdobył gola na wagę pucharu.
Kurs taki, że warto się po niego schylić. Na papierze nie widzę atutów za Lazio. Nawet Stadio Olimpico nie przekonuje mnie.
O składach za wiele ciężko jeszcze wyczytać, ale zapewne jak jakieś informacje z biegiem godzin się pokażą to się je doda do tego tematu.
Zachęcam do dyskusji o tym meczu, czas przeciąć wstęgę, calcio is back!