>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Superpuchar Portugalii 2010 [Benfica - Porto]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
7 sierpnia 2010
VS

[21:45] Benfica Lizbona - FC Porto 2,25 3,25 2,95 Już w najbliższą sobotę czeka nas oficjalna inauguracja rozgrywek w Portugalii. Sezon otworzy mecz o Superpuchar Portugalii pomiędzy zespołami Benfici i Porto. Spotkanie zapowiada się niezwykle interesująco. To własnie Benfica przed rokiem przerwała dominacje Porto w Liga Sagres. Z Benfy w okienku transferowym odeszło dwóch ważnych graczy tj Angel di Maria i Ramires. Czy to sprawi że Benfica nieco spuści z tonu ?
Porto z kolei straciło trenera Jesualdo Ferreire który doprowadził klub do wielu sukcesów. Został jednak Hulk. Odszedł filar defensywy Bruno Alves.
Ciekaw jestem co przyniesie nowy sezon jak i ten mecz.
Zapraszam do dyskusji ;)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Mój typ jest na Benficę. ;-)
Przyznam szczerze, że nie wiem jak wyglądały ostatnie mecze FC Porto i nie wiem co się dzieje w ich klubie. Wiem tylko tyle, że wygrali z Ajaxem 1:0 i grali z jakimś klubem tam bodajże w Turcji, ale nie pamiętam kto wygrał.
Benfica ma taki duet jak Saviola &amp; Cardozo. Ci snajperzy świetnie sprawdzili się w meczach towarzyskich jak i cała Benfica.
Co prawda w Eusebio Cup przegrali z Tottenhamem 0:1, ale mieli za to mnóstwo okazji by strzelić bramkę. No cóż akurat w tym meczu o dziwo zabrakło im skuteczności.
W poprzednim &quot;Cupie&quot; rozgromili Aston Ville 4:1 i Feyenoord Rotterdam również 4:1. Wygrali w lipcu z AS Monaco 3:2. Z Victorią Guimaraes wygrali 2:5. Jedynie w meczu z Tottenhamem podwinęła im się nogą.
Ja osobiście postawię na Benficę pewnie. Również może paść over ;-).
Z chęcią przeczytam coś o FC Porto.

Wynik:

2:0 ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom