>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Superpuchar Hiszpanii 16.08.2009

Status
Zamknięty.
180michal 17

180michal

Użytkownik
Osłabienia:
Bilbao:
Iker Muniain, Javi Martínez, David López, Iñigo Díaz de Cerio, Xabi Etxeita, Ion Vélez oraz Iban Zubiaurre.

Barcelona:
Márquez, Ibrahimovic, Iniesta, Henry?, Messi?
------------------
Powołania Bilbao: Gorka Iraizoz, Fernando Amorebieta, Armando Ribeiro, Igor Gabilondo, Fran Yeste, Ustaritz Aldekoaotalora, Andoni Iraola, Aitor Ocio, Koikili Lertxundi, Joseba Etxeberria, Pablo Orbaiz, Ander Iturraspe, Carlos Gurpegui, Gaizka Toquero, Markel Susaeta, Xabi Castillo, Oscar de Marcos i Fernando Llorente.

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
Barca powinna spokojnie ograć Bilbao mimo, iż gra na wyjeździe. Osłabienia w Barcelonie są, ale nie na tyle by tragizować. Ekipa gospodarzy nie gra rewelacyjnego futbolu. W LE męczyli się z Young Boys Berno, przegrywając pierwszy mecz na własnym boisku 0-1. Sądzę, iż sprawa zwycięzcy Superpucharu rozstrzygnie się już w pierwszym meczu.
Barca win @ 1,75
Transmisja ze spotkania jutro w TVP Sport od 21-55 ????

kuuba 28

kuuba

Użytkownik
Prawdopodobny skład Barcelony:
Valdes - Alves, Pique, Puyol, Abidal/Maxwell - Toure, Keita/Busquets, Xavi - Jeffren - Bojan - Pedro
Bo Bilbao poleciał także Henry, jednak nie sądzę, by zagrał on od początku meczu.

180michal 17

180michal

Użytkownik
Moim zdaniem bedzie w tym meczu over, poniewaz moze i sa braki w skladzie, ale mecze w preseasonie pokazały ze mlode wilki potrafia strzelac bramki. Pedro i Jeffren beda chcieli pokazac sie z jak najlepszej strony i przekonac do siebie Pepa aby ich zostawil w pierwszej druzynie. Mam tez nadzieje ze Bojan bedzie miał swoj dzien i bedzie wykorzystywal okazje ktore dostanie.
To tak ode mnie. ;)
1:2 ✅
---------------
bramki z tego meczu:
http://www.youtube.com/watch?v=T_JzotEzfUc

180michal 17

180michal

Użytkownik
VS.

[22.00] FC Barcelona - Athletic Bilbao 1.28 5.00 12.00
kursy bet365
Drugi mecz o Superpuchar Hiszpanii (mecz jutro). Wynik pierwszego spotkania: 2-1

180michal 17

180michal

Użytkownik
Powołania Barcelony na jutrzejszy mecz:
Valdés, Pinto, Jorquera; Alves, Puyol, Piqué, Henrique, Fontàs, Muniesa, Maxwell, Abidal; Xavi, Touré, Keita, Busquets, Gudjohnsen, Jonathan; Pedro, Jeffren, Messi, Henry, Ibrahimović, Bojan.
Brak: Iniesty i Marqueza (kontuzje)

180michal 17

180michal

Użytkownik
Dzisiaj Barcelona zagra w mocniejszym składzie niż w pierwszym meczu, toteż licze na pewne zwycięstwo Katalończyków nad Baskami. Zwycięstwo w Superpucharze jest juz raczej przesądzone, bo nie wierze ze Bilbao strzeli 2 bramki nie tracac żadnej, wiec wydaje mi sie ze goscie beda chcieli pokazac sie z jak najlepszej strony, aby nie zawiesc swoich kibicow. Jak juz wspomnialem gospodarze wystapia w niemalze optymalnym zestawieniu z nowymi trio w ataku, Messi - Ibra - Henry. Mam nadzieje ze nie beda marnowac setek tak jak to miało miejsce w meczu o Puchar Gampera z Man City, gdzie piłka po strzałach piłkarzy albo zatrzymywała sie na nogach obroncow albo na obudowie bramki. Podsumowując, sadze ze Barcelona powinna sobie poradzic i pewnie wygrac dzisiejszy mecz, toteż moj typ na ten mecz to zwyciestwo Barcelony w handicapie -1.
3-0 ✅

bombello 2

bombello

Użytkownik
Oczywiscie! Jesli Henry jedna zagra to te trio poniesie Barcelone do zwyciestwa ze uuu!! ???? Na wyjezdzie podniesli sie z glupiego gola w ost. minutach połowy a grali na wyjezdzie. u Siebie pojdzie to całkiem inaczej. Stawiam nawet z handi -2 ???? ) poszukam ciekawego kursu i zobaczymy ????

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja dziś zwykła jedyneczka jako dodatek do singla Tottenham ;) Nie widzę innego rozwiązania niż wygrana na Camp Nou. Najbardziej z tego wszystkiego ciekawi mnie postawa Ibry jaką zaprezentuje w tym meczu.

bombello 2

bombello

Użytkownik
Ja sądze ze Henry bramke strzeli no i moze najlepszy ze Szwedów ???? Zobaczymy ???? wygrac wygra tylko zagadka jaką roznica bramek ????

180michal 17

180michal

Użytkownik
Składy na dzisiejszy mecz:
FC Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Touré, Xavi, Keita, Henry, Messi i Ibrahimović.
rezerwowi: Pinto, Gudjohnsen, Bojan, Busquets, Pedro, Abidal i Fontàs
Athletic Bilbao: Iraizoz, Iraola, Ustaritz, Xabi Etxebarria, Koikili, David López, Orbaiz, Gurpegi, Gabilondo, Etxeberria i De Cerio
rezerwowi: Armando, Toquero, Llorente, San José, Ion Vélez, Castillo i Iturraspe
-----------------------------------------------------------------------
BARCELONA Z SUPERPUCHAREM HISZPANII

Skrót wczorajszego meczu:

bombello 2

bombello

Użytkownik
Messi wrocił po kontuzji i jak widać w formie chłopak jest ???? ale to dobrze bo za pare dni kolejny sprawdzian takze superpuchar ale Europy ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom