>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Superpuchar Europy 2007

Status
Zamknięty.
D 0

damian591

Użytkownik
Zdobywca Ligi Mistrzów AC Milan oraz zdobywca Pucharu UEFA FC Sevilla dzisiaj na stadionie w Monaco zagraja o kolejne trofeum, a mianowicie o Superpuchar Europy.

Początek spotkania o godzinie o godzinie 20:45, transmisja w TVP 2.

Zapraszam do podawania typów odnośnie tego oto spotkania.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Spotkanie : Sevilla - Milan
Typ : Sevilla
Kurs : 3.00

Moim zdaniem wielkei szanse ma Sevilla na ktora jest piekny kursik 3 w BAH i chyba postawie . Poniewaz chlopaki po stracie kolegi beda chcieli pokazac ze naprawde go kochali i wygrac t odla niego a przemawia za tym kilka faktow . Po pierwsze Milan jeszcze jest po pierwszym powaznym meczu w ldize a Sevilla juz zaczela lige zagala pierwszy meczu zagral Superpuchar z Realem i Lige MIstrzow czyli mozna powiedziec ze sa o wiele bardziej ogranio od przeciwnika i to moze zaprocentowac w tym meczu., Choc obawiam sie ze pilkarze moga byc zszokowani i zalamani po stracie kolegi i przegrac to wysoka ale nie to jest profesjonalny klub i mam nadzieje ze to wygraja.Jak wiecie Sevilal ma naprawde mocna druzyne ktora regularnie wygrywa trofea tak wiec licze na nich i bede ten mecz szczegolnie ogladal w TV. kursik 3.00 lepiej lapac teraz bo moze spasc.

beau 1

beau

Forum VIP
W bukach naziemnych kursy są zawsze wyższe bo odliczają 10%.Dziś bacznie będę oglądał Seville i mam nadzieję że wygrają to dla Puerty.Milan rozegrał zaledwie jeden mecz a Sevilla już 4 w których dała z siebie 100%.Dziś jeszcze nie zagra Kone kupiony z PSV.Mam nadzieję, że kibice i piłkarze stworzą wspaniałe widowisko.Sevilla go go go!

D 0

damian591

Użytkownik
Easy, gdzie jest taki niski kurs 3 na seville?
No przecież napisał że w Bet-at-home.

Co do meczu, to również miałem go grac ale w ostataniej chwili odpuściłem. Chce sobie ten mecz obejrzeć na luzie. ???? Mysle że nie tylko Sevilla ale również Milan zagra dla Antonio Puerty, co zresztą powiedział w jednym wywiadzie Ambrossini. Myśle ze szasne są wyrównane, więc lepiej zaryzykować na Seville, bowiem jest lepszy kurs dosc znacznie.

beau 1

beau

Forum VIP
Wspaniała passa piłkarzy z Andaluzji trwa od czasu wygrania pucharu UEFA w maju 2006 roku potem było zwycięstwo nad Barceloną Superpucharze Europy ,puchar Hiszpani,znów puchar UEFA, superpuchar Hiszpani i dziś Sevilla staje przed szansą zdobycia kolejnego trofeum i zakreślenia pełnego koła.Czy zdobędą kolejny tytuł? Odpowiedź jest prosta:Oczywiście , że tak ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom