Witam. Chciał bym przedstawić mój system mam nadzieję że okaże się pomocny i czekam na relacje czy dużo się wygrywa i jest opłacalny. Ja to opisze na przykładzie piłki nożnej więcej/mniej niż 2.5 gola. ZACZYNAM!!!!!!!
1. Wybieramy spotkania gdzie jest możliwy typ na 1 lub na 2 czyli tenis albo więcej/mniej czy też handicap.
2. Wybieramy 5 spotkań po bardzo wyrównanym kursi.
3. Stawiamy 2 kupony systemem 2z5 jeden kupon na wszystkie mniej niż 2.5 gola, a drugi też systemem 2z5 tylko że wszystkie spotkania więcej niż 2.5 gola.
4. Wystarczy że 2 siądzie i wygrywamy tak czy owak a na drugim kuponie siądzie 3 mecze bo jest możliwe 2 opcje 1/2 lub na 1 kuponie siądzie 4 mecze a na drugim 1 i też wygrywamy.
5. W przypadku większej liczby spotkań np. 7 stawiamy systemem 3z7.
I jak? Czekam na opinie i myślę że będzie przydatny.
1. Wybieramy spotkania gdzie jest możliwy typ na 1 lub na 2 czyli tenis albo więcej/mniej czy też handicap.
2. Wybieramy 5 spotkań po bardzo wyrównanym kursi.
3. Stawiamy 2 kupony systemem 2z5 jeden kupon na wszystkie mniej niż 2.5 gola, a drugi też systemem 2z5 tylko że wszystkie spotkania więcej niż 2.5 gola.
4. Wystarczy że 2 siądzie i wygrywamy tak czy owak a na drugim kuponie siądzie 3 mecze bo jest możliwe 2 opcje 1/2 lub na 1 kuponie siądzie 4 mecze a na drugim 1 i też wygrywamy.
5. W przypadku większej liczby spotkań np. 7 stawiamy systemem 3z7.
I jak? Czekam na opinie i myślę że będzie przydatny.