>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Super Puchar Francji

Status
Zamknięty.
easy 3,1K

easy

Forum VIP
Czas : 2 sierpnia 2008 r
Miejsce : Stade Chaban-Delmas

Druzyny :

Kursy :

Zapraszam do pisania analiz ????

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Przed rozpoczeciem sezonu mocne uderzeni , dwie najlepsze druzyny sezonu 07/08 spotkaja sie na Stade Chaban-Delmas walczyc o Super Puchar , kto yjdzie z tego zwyciesko ? Mysle ze Olympique Lyon . W druzynie mistrza Francji doszlo do zmiany trenera , na stanowisko pracy zostal przyjety Claude Puel byly francuski pilkarz . Z Lyonu kilku pilkarzy odeszlo jak i przyszlo . Odszedl bramkarz Copupet do Atletico Madryt , la eja tym sie nie przejmuje poneiwaz nie robil on na mnie duzego wrazniea natomaist przyszli tacy gracze jak Ederson czy Lloris . Jak wiele francuskich portalipisze , bedzie to pojedynek dwoch snajperow Benzemy i Cavenaghi . Obaj poprzedni sezon moga uznanac za bardzo dobry . Dzien lub dwa dni przed meczem postaram sie napisac konkretna analize . Czekam na wasze opinie i analizy dotyczace tego meczu ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Jeśli chodzi o mnie to obserwując to co działo się podczas okresu przygotowawczego raczej skłania mnie ku typowi na Bordeaux. Ich skład został wzmocniony. Doszli nowi dobrzy gracze jak Gourcuff, Placente. Ponadto w składzie zostali najlepsi z poprzedniego sezonu i w perspektywie udziału w Champions League mecz ten będzie dobrym sprawdzianem dla podopiecznych Laurenta Blanca.
Z OL tak jak wspomniał easy odeszli Ben Afra, Coupet, Squilacci, . Mieli oni duży wpływ na gre drużyny. W dodatku nowy trener i kilku nowych graczy na których napewno będzie ciążyła presja wyniku prezesa Aulasa. Z tego co się orientuje w chwili obecnej kontuzjowany jest m.in Fred. Tak więc moim zdaniem to raczej Bordeaux jest bliższe wygrania tego superpucharu;)

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Jeśli chodzi o mnie to obserwując to co działo się podczas okresu przygotowawczego raczej skłania mnie ku typowi na Bordeaux. Ich skład został wzmocniony. Doszli nowi dobrzy gracze jak Gourcuff, Placente. Ponadto w składzie zostali najlepsi z poprzedniego sezonu i w perspektywie udziału w Champions League mecz ten będzie dobrym sprawdzianem dla podopiecznych Laurenta Blanca.
Z OL tak jak wspomniał easy odeszli Ben Afra, Coupet, Squilacci, . Mieli oni duży wpływ na gre drużyny. W dodatku nowy trener i kilku nowych graczy na których napewno będzie ciążyła presja wyniku prezesa Aulasa. Z tego co się orientuje w chwili obecnej kontuzjowany jest m.in Fred. Tak więc moim zdaniem to raczej Bordeaux jest bliższe wygrania tego superpucharu;)
No tak ale na miejsce Coupeta jest juz Lloris , co do Ben Afry Lyon ma ich kim zastapic wrocil Baros jest Benzema oraz Govou tak wiec o to jest spokojny dodatkowo Ederson przyszedl bardzo dobrze przygotowany pod wzgledem technicznym . Tak wiec jestem spokojny o Lyon , ale glebsza analize napisze po sparingach .

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Nowy trener Olympique zabrał na mecz o SuperPuchar następującą kadrę : Lloris, Vercoutre - Boumsong, Clerc, Cris, Faure, Grosso, Réveillère - Bodmer, Juninho, Kallström, Makoun, Pjanic, Toulalan - Baros, Benzema, Delgado, Govou, Pied,Tafer .
Niestety zabraknie Edersona, z nowych nabytków zobaczymy chyba tylko Makouna, Pjanica i Llorisa, natomiast Lourent Blanc do kadry meczowej powołał następujących graczy : Ramé, Valverde, Chalmé, Jurietti, Trémoulinas, Planus, Henrique, Diawara, Ducasse, Diarra, Fernando, Gourcuff, Wendel, Gouffran, Obertan, Bellion, Chamakh et Cavenaghi. Ja podobnie jak easy optowałbym za zwycięstwem Lyonu, bo mimo, że odeszli Coupet, Ben Afra, Squilacci to Claude Puel ma ich kim zastępowac, bo przecież są zakupieni Lloris, Makoun a z przodu Baros czy Govou, którzy będą partnerować Benzemie. Uważam, że o wiele większe ubytki nastąpiły w kadrze &#39;Żyrondystów&#39;, gdyż odeszło trzech bardzo ważnych zawodników, którzy stanowili o sile tego zespołu Alonso, Jemmali, Micoud. Szczególnie tego ostatniego będzie im strasznie trudno zastąpić, był to swoisty mózg zespołu, przez niego było kierowane większość akcji i starta tak wartościowego zawodnika musi być odczuwalna. Gdyby ten mecz odbywał się na neutralnym stadionie, nie wahałbym się postawić na Lyon, jednak to spotkanie odbędzie się na macierzystym obiekcie Bordeaux - Stade Chaban-Delmas, na pewno własne ściany w jakiś sposób mogą podziałać na &#39;Żyrondystów&#39; jednak mimo wszystko faworyta upatrywałbym w zespole Olympique

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Spotkanie : Bordeaux - Olympique Lyon
Typ : Remis do polowy ✅
Kurs : 2,00
Bet365

Analiza :A wiec dzis zaczynamy przetarcie prze pierwsza kolejka Ligue 1 , we walce o Superpuchar Francji zmierzy sie Olympique Lyon z Bordeaux . Faworytem bukmacherow jest Lyon i ja takze tak sadze sklad mjaa bardzo mocny moim zdanierm mocniejszy od swoich rywali . Latem Lyon pozbyl sie Ben Afry Squillaciego Coupeta i Crosasa . Natomiast na ich miejsce zakupili Llorisa i Edersona. Bordo w tym sezonnie na rynku transferowym kupili miedzy innymi z AC Milan Gourcuff . Lecz odszedli od nich tacy gracze jak : Alonso, Jemmali, Micoud a ostatniego bedzie bardzo trudno zastapic. Do tego pucharzy druzyny dochodza zdobywajac mistrza kraju oraz wygrywajac Coupew de France .bedzie to takze pierwszy oficjalny mecz Claude Puel w sezonie , zobaczymy jak sobie poradzi . Ja nadal zastanaweiam sie na formo mistrzow Francji poniewaz w sparingach nie prezentowali sie najlepiej . Licze jednak na gwiazde OL Karima Benzeme ktory dzisiaj za rywala bedzie mial strikera Bordo Fernando Cavenagh. Obaj sa swietnymi graczami strzealajacymi wiele goli . Jednak mysle ze gra rozpocznie sie po pierwszej polowie poniewaz obie druzyny beda chcialy zabespieczyc srodek pola nie dajac dostepu o swojej bramki . Ten typ wydaje mi sie najbardziej pewny sposrod tych wszystkich ktore znalazlem w Bet365 ????

Dodatkowy typ : Lyon zdobedzie Superpuchar Francji ⛔ .

cerber 2

cerber

Użytkownik
Girondins Bordeaux - Olympique Lyonnais
Olympique Lyonnais ⛔
2.55
BAH

Dzisiaj o 18 zostanie rozegrany mecz o superpuchar Francji pomiędzy dwoma najlepszymi drużynami francuskimi poprzedniego sezonu. Bordeaux są wicemistrzami Francji. Graja dobrze w defensywie co potwierdzają statystyki z poprzedniego sezonu jak i wyniki ostatnich meczy towarzyskich. W 5 meczach stracili tylko 3 bramki. Grali tylko z drużynami francuskimi z L1 i L2, wygrali tylko 2 spotaknia. Lyon to jak wiadomo mistrzowie L1. W sparingach Olympique zaprezentował dobrą gre ofensywna. W 4 meczach zdobyli 9 bramek. Ich rywalem w lipcu był m.in Partizan Belgrad, który pokonali 3-1. Od bardzo dawna mecze pomiedzy tymi drużynami były bardzo zacięte i czesto kończyły się remisem. Myśle jednak, że do tytułu mistrza Francji Lyon dołączy dzisiaj superpuchar.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom