>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Super Express

gusto 695

gusto

Forum VIP
Czytacie?? Nie?? To zacznijcie od jutra, bo od jutra będą tam moje artykuły. ???? Na razie małe ale z czasem większe. Macie jakieś sensacyjne wydarzenia ze swojeje miejscowości?? Piszcie na PW. ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź (jak na redaktora przystało :]) :p Z jakiej paki się tam znalazłeś no i o czym będziesz pisał :p
A tak BTW - jesteś studentem? Czego?

sawas 27

sawas

Użytkownik
Piszesz bzduty w brukowcu pfff....ale ludzie to czytają co nie
Od razu ma być Wróblem czy Najsztubem (nie daj Boże :jezora ???? ? Brawo Gusto! Serio, odpowiedz mi czy te artykuły to jakiś lajt od Ciebie czy coś poważniejszego i planujesz się rozwijać w tym kierunku? Bardzo mnie to interesuje.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Hehe, dostałem sie dzięki kumplowi. Pisze w dziale: Wydarzenia, 3 i 8 strona bodajże. Studiuję politologię hehe

Bzdety?? Nie musisz czytać :p

gusto 695

gusto

Forum VIP
Od razu ma być Wróblem czy Najsztubem (nie daj Boże :jezora ???? ? Brawo Gusto! Serio, odpowiedz mi czy te artykuły to jakiś lajt od Ciebie czy coś poważniejszego i planujesz się rozwijać w tym kierunku? Bardzo mnie to interesuje.
Chcę być dziennikarzem, właściwie juz chyba trochę jestem. Super Express to chyba dobry początek ????

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
napisz jak to politechnika lubelska ciagnie od studentow pieniadze za punkty a na korytarzach jakies dziury w scianach oklejone folia i hebel jak cholera ???? heh gusto moze bedziesz tam zarzucal jakies typki z tenisa ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Studiujesz politologię? A czemu nie dziennikarstwo?
Ja również myślę o politologii, stosunkach międzynarodowych albo właśnie dziennikarstwie.
:spokodfhgfh::spokodfhgfh:

matex 0

matex

Użytkownik
normalnie tego szitu nie kupuje, ale jutro zrobie wyjatek i poszukam Twojego arykułu ????

Gratuluję !!

gusto 695

gusto

Forum VIP
U mnie na uczelni jest ogólny kierunek Politologia, a teraz po 3 semestrze wybieram specjalizację dziennikarstwo ????

cashier 0

cashier

Użytkownik
Nie czytam tego shitu bo tam praktycznie tylko o jednym:

- UFO nad Kozią Wółką wywiad z 69 letnim rolnikiem naocznym świadkiem.
- Doda przeklina!
- Emerytka oszukana przez ZUS!

Ale mimo wszystko powo :jezora:

T 9

tosterkm

Użytkownik
nr 2 na czarnej liscie (zaraz po fakcie) wiec nie kupie
ale jak sie rozwiniesz i cos ciekawego bedziesz pisal to moze i ten szmatlawiec zagosci w moim domu ;)

peja 1

peja

Użytkownik
Super Express to jest ta gazeta w której na ostatniej stronie zawsze jakaś babka rozebrana jest :p ???? ?

drago 108

drago

Użytkownik
Super Express to jest ta gazeta w której na ostatniej stronie zawsze jakaś babka rozebrana jest :p ???? ?
Nieee to FAKT...

Heh rozumiem... czyli już nie kupujesz ????
Wracając do tematu...
Heh interesowało mnie kiedyś dziennikartswo, ale za młody jestem i na razie nie myślę o takich bzdetach... wole bukmacherke ????
A tak poważniej... to na czym polega twoja praca? Napiszesz coś np. na pół strony, a nie ma miejsca to co wtedy? Jeszcze takie pytanko, czy musisz pisać codziennie? Jeżeli ktoś ma taki wymóg i jeśli nie napisze czegoś to co?
Nie kupię SE, ale jakim działem się zajmujesz? Sportem, informacją, giełdą czy jakimś innym działem?

Graty... nie jeden chciałby zająć twoje miejsce, więc pilnuj tego jak oka w głowie ;)

Do góry Bottom