>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sunmaker 100% bonus od depozytu max. 33 euro

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Adres : http://sunmaker.com/

Buk malo znany ale prowadzony przez 24PAY więc z wypłacalnością nie ma problemu.

Obrót : 5 razy bonus + depozyt po 1.5 lub wiecej.

Moneybookers dostepne. Support bardzo sprawny, odpowiada po angielsku.

Jedyny problem to że strona tylko po niemiecku ale średnio inteligentny osobnik powinien sobie intuicyjnie poradzic.

Pzdr.

doniooo 1

doniooo

Użytkownik

Buk malo znany ale prowadzony przez 24PAY więc z wypłacalnością nie ma problemu.

Obrót : 3 razy bonus + depozyt po 1.5 lub wiecej.

Jedyny problem to że strona tylko po niemiecku ale średnio inteligentny osobnik powinien sobie intuicyjnie poradzic.

Pzdr.
Wplacales juz tam kase? Grasz tam? Wyplacili Ci?

sadam666 17

sadam666

Użytkownik

Obrót : 3 razy bonus + depozyt po 1.5 lub wiecej.

Pzdr.
Wplacales juz tam kase? Grasz tam? Wyplacili Ci?
Gram. Jeszcze nie wyplacalem, nie spieszy mi sie ???? Ale wyplaty jestem na 80% pewny.

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Co nalezy wpisac z polu &quot;Einzahlungscode (optional)&quot; przy dokonywaniu wplaty? Jest o tym mowa w regulaminie, ale jakos nie do konca kumam. Zostawiles to pole puste? Po jakim czasie otrzymales bonus?

P 0

peter2903

Użytkownik
problemy:/
CALKOWICIE NIE POLECAM TEGO BUKA. Po wykonaniu obrotu x3 chcialem wyplacic kaske.A oni mi piszą że teraz trzeba obrócić x 5?!?! no więc obróciłem x5 czekam z wypłatą już 3. dzień i nic, 0 odpowiedzi na emaile , livechat nie chce ze mną gadać...ehhhh ???? ???? ????

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Dobra, zaryzykowalem, kase wplacilem. Najpierw zapytalem sie supportu co nalezy wpisac w polu „Einzahlungscode (optional)“. Odpisali mi bardzo szybko i podali kod: sunmaker33start. Nie wiem czy to jest uniwersalny kod dla wszystkich, czy jakis indywidualny, ale u mnie dziala i od razu podwoili moj depozyt. Obrot rzeczywiscie w tym momencie to 5x po min. AKO 1,5. Jak obroce i wyplace to dam znac. Jak beda jakies problemy w trakcie to tez dam znac :mrgreen:
Pozdro

R 0

robsonex

Użytkownik
Re: problemy:/
CALKOWICIE NIE POLECAM TEGO BUKA. Po wykonaniu obrotu x3 chcialem wyplacic kaske.A oni mi piszą że teraz trzeba obrócić x 5?!?! no więc obróciłem x5 czekam z wypłatą już 3. dzień i nic, 0 odpowiedzi na emaile , livechat nie chce ze mną gadać...ehhhh ???? ???? ????
Wykonałeś obrót x5 tylko bonusem czy bonusem i depozytem. Ponieważ obrót trz4eba wykonać (depozyt+bonus)x5 po kursie 1.5 z tego co wyczytałem. Dla depozytu 33 Euro masz bonus 33 euro i wtedy musisz wykonać 330euro obrotu po kursie 1.5. Masz tyle zrobione???

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Kurna, ale dziwna firma. Rano logowalem sie na swoje konto u kumpla. Przyjezdzam do domu, loguje sie i... pisza cos po niemiecku o IP. Wyslalem im kilka maili po angielsku o co chodzi, ale cisza. Wszedlem na czat, zagadalem z kolesiem (na szczescie gadal po angielsku :jupi: ), a on mi na to ze zablokowali moje IP, bo ktos z mojego IP probowal zalozyc konto. Totalna bzdura, ale koles mi napisal ze nic nie moze zrobic bo takie sa zasady ze wzgledu na bonus. Moge sie logowac na innym IP, ale nie na swoim!! Bezsens. Zeby grac musze chodzic do kogos innego. Ciekawe czy jak obroce kasa, to beda robic problemy z wyplata..... Dziwny Buk...

No, po wielu mailach i rozmowach odblokowali moje IP ????
Samo granie wydaje sie byc przyjemne, kursy nienajgorsze, kupony rozliczaja szybko...
Poza tymi dziwnymi problemami z blokowanie IP Buk na razie ma u mnie ✅ :spokodfhgfh:
Zobaczymy jak przyjdzie czas wyplaty...

Do góry Bottom